اصولا" پینگ هر چی پایین تر باشه بهتر هست.
سرویس نامحدود خیلی بهتر هست البته اگر زیاد دانلود داری.
در مورد اینکه کدوم شرکت بهتر هست باید دوستانی که در منطقه شما سرویس گرفتند نظر بدهند که کدوم شرکت در منطقه شما خوب جواب میده.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
اصولا" پینگ هر چی پایین تر باشه بهتر هست.
سرویس نامحدود خیلی بهتر هست البته اگر زیاد دانلود داری.
در مورد اینکه کدوم شرکت بهتر هست باید دوستانی که در منطقه شما سرویس گرفتند نظر بدهند که کدوم شرکت در منطقه شما خوب جواب میده.
هر کدوک که دوست داری
صبا نت بگیر
بله مودم خودت میتوین بیگری البته اگر شرکت زوری بهت نده
همه برن صبا نت بگیرن.با 64 صبانت مییتونی سرعت دانلود رو تو 58 ببینی.
هیچ قطی هم نداره.
کدوم شرکت اینجوری سرعت دانلود میده؟؟؟؟؟
من هم از نداگستر صبا سرویس گرفتم سرعت دانلودم همینه.
اقا یکی به من بگه اگه یه سرویسی 256 ارسال / 128 دریافت باشه سرعت دانلود رو چند میشه؟
شما حرف های شرکت ها رو ول کنید نوشته 128 میبینی وقتی دانلود میکنی سرعت دانلودت 20 هست.
از کدام شرکت میخوای بگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز ، این اعداد رو بر حسب کیلو بیت در ثانیه می نویسند ، حال اگر شما بخواهید که سرعت رو بر حسب کیلو بایت در ثانیه به دست بیارید باید این اعداد رو بر 8 تقسیم کنید مثلا اگر سرعت دریافت 512 کیلو بیت در ثانیه باشد شما باید 64 کیلو بایت در ثانیه دانلود داشته باشید که ایم دیگه بر میگرده به شرکتی که ازش سرویس گرفته اید هر چقدر کیفیت خدمات کمتر باشه مصلما اون 64 کیلو بایت هم میاد پایین تر ...
الان با یکی از آشناهامون که تو کاناداست صحبت میکردم. سرعت داونلودش 100 مگابایت در ثانیه هست. خودش میگه یه فایل 1 گیگابایتی رو تو 10 تا 15 ثانیه داونلود میکنه. بابت این سرعت ماهیانه فقط 40 دلار پول میده. اونا Adsl دارن ما هم Adsl داریم!!
این موضوع بارها و بارها عنوان شده ....
این که شما میگی 64 گرفتی سرعت دانلود 58 باید خدمتت عرض کنم که در اصل 512 هست نه 64 .
صبا نت به خاطر اینکه محدودیت داره سرعت بالاتر میده که کاربر جوگیر بشه و زودتر محدودیت رو تموم کنه.
اگر سرویس نامحدود از صبانت گرفتی و از سرعت دانلودت راضی بودی اونوقت شرطه![]()
بابا به خدا من همه اینا رو میدونم!
شرکت لایزر هم یه سرویس داره ارسال و دریافت 128
یه سرویسه دیگم داره ارسال 256. دریافت 128
یعنی جفتش یکیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)