من ساکس5 دارم . اولش اون رو هم محدود کردن شدید . ولی به سرویس دهندهم ایمیل دادم یه کاری گفت تو همون برنامه مخصوص ساکس 5 انجام دادم فعلا که سرعت توپهحالا تا ببینیم این پورت رو هم محدود میکنن یا نه
![]()
من ساکس5 دارم . اولش اون رو هم محدود کردن شدید . ولی به سرویس دهندهم ایمیل دادم یه کاری گفت تو همون برنامه مخصوص ساکس 5 انجام دادم فعلا که سرعت توپهحالا تا ببینیم این پورت رو هم محدود میکنن یا نه
![]()
سلام
ویدیو آنلاین ببینم از ترافیک کم میکنه؟ اگه آره چقدر؟
په نه په! اشانتیون حساب میکنه
برای اینکه بفهمی چقدر بابت هر ویدیو کم میکنه، قبل از لود کردن و تماشا برو یه status از کانکشنت بگیر.
میبینی که مثلاً نوشته Recieved 12,512,222 bytes و sent 12,122 bytes. خوب این یعنی حدود 12 مگ و خرده ای دانلود و 12 کیلوبایت آپلود.
بعد از فارغ شدن از تماشای ویدیو، باز نگاه کن. حجم مصرف شده بخوبی معلوم میشه.
سلام.بچه هایهترین پینگوکدوم شرکت داره؟برای بازی انلاین میخوام.ممنون
پارس افلاین که افتضاح شده
خوب نامردیه که!!!! اگه اینجوریه ماهی 20g هم کم میاد!!!!
این sent , recieved هیچ کاری ام نمیکنم همینطوری عدد هاش عوض میشه و میره بالا. چه جوریه؟ من که متوجه نشدم.
مثلا یه کلیپ 4 دقیقه ای چقدر کم میکنه؟
سلام دوستان
آیا کسی هست که از پیمایش نت اشتراک گرفته ؟
لطفا در مورد این شرکت نظرتون را بگین .
سرعت 256 با ترافیک 3 گیگ رو ماهیانه 35000 تومان میگیرن ،نسبت به دیگر شرکتا گرونه با نه؟
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.
نمیشه به این شکل گفت , کلیپ 4 دقیقه ایی ممکنه 400 کیلوبایت یا کمتر و یا 40 مگابایت و بیشتر حجم داشته باشه این بستگی به بیت ریت فایل داره
اگر از سایت یوتوب و یا سایت های مشابه برای دیدن کلیپ و مرورگر فایرفاکس استفاده میکنید میتونید از این افزونه ها برای داونلود یا نمایش حجم کلیپ کمک بگیرید
Video DownloadHelper
Flash Video Downloader - Youtube Downloaderکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download YouTube Videos + Flash Video Downloaderکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من اسم این شرکت را نشنیدم ولی قیمت این سرویسی که نوشتید بالاست خیلیم بالا
---------------------------------------------------
دوستانی که اطلاع دارن مخابرات خوزستان همچنان قانون 2 ماه انتظار برای تغییر سرویس دهنده را اجرا میکند ؟
خب البته که کم میکنه. بعضیها فکر میکنند وقتی اشتراک اینترنت میگیرند، فقط بابت فایلهایی که دانلود میکنند پول میپردازند. نه ، اینطور نیست. شما حتا اگر فقط لاگین کنید و صفحه گوگل را باز کنید و ببندید، از ترافیکتون کم میشه.
البته من که اشتراک 512 یکساله مبین را گرفتم بعد از سه ماه، تازه کمتر از 1.5 گیگ مصرف کردم. چون بیشترکارهام ار اول صبح قبل از ساعت 8 انجام میدم و دانلودهام را هم میگدارم برای روز جمعه.
البته در ساعات مجانی سرعتش هم بهتره. اگه در طول ورز و ساعت شلوغی استفاده کنم، سرعت باز کردن صفحات کمتره و وقت خودم هم بیشتر تلف میشه.
البته که کم میکنه. شما وقتی ترافیک خریدی برای هر ارسال و دریافت از ترافیکت کم میشه.
بهتر اینه که تا میتونی از ساعات مجانی استفاده کنی.
ممنون از همتون
من از اینترنت اکسپلور استفاده میکنم. با این برنامه ها میشه؟
میدونم که لود شدن صفحه هم از ترافیک کم میکنه. گفتم شاید دیدن فیلم هم اندازه لود شدن باشه.
من فقط 500مگ دانلود کردم. اما 8 گیگ ترافیکم تمام شد اونم توی 20 روز. برا همین واسم سوال شد که مگه اینطوری دیدن چقدر کم میکنه.
من از آپارات میبینم.
Last edited by mesi_2010; 12-12-2011 at 22:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)