تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 401 از 469 اولاول ... 301351391397398399400401402403404405411451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

امروز داشتم با موتور با سرعت ميرفتم و داشتم با خودم چندتا از اون چه چهاي ناز خودم را ميخوندم كه يهو يه حشره ي موزي رفت تو دهنم و مزاحم خوندنم شد ديگه كم كم داشت ميرفت تو حلقم كه با حركت زيباي خخخخخخخخخخ خوووووووووووو خخخخخخ اوردمش دوباره تو دهنم از اونجا توف كردم بيرون چند ثانيه بعد از عقب صدا اومد هووووووووووووووووووووو توف ميكني نگاه عقب كن من اينا كه شنيدم دو چرخ داشتم 79 تا ديگه چرخ قرض كردم و فرارا را زدم تو هيكل
    بسیار جالب بود

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    یه سوتیه وحشتناک غیر قابل گفتن دادم پیش خواهرم دیگه مردم از خجالت جه برسه به بقیه پس بیخیال این یکی
    یکی دیگه:
    منو خواهرم خونه تنها بودیم دست هر دو مون بند بووود در زدن خواهرم درو باز کرد رفت تو اشپزخونه غذا نسوزه به من گفت برو ببین کیه ( کلید هم کرده بود ول نمیکرد ) فاصله اتاق من تا آشپز خونه زیاد بووود با صدای بلند گفتم خوب بابا هر کی باشه خر نیست کهخ سرشو بندازه همونطوری بیاد تو خونه مردم الان میرم دیگه
    رفتم درو باز کردم دیدم زنه ( دوست مامانم) اومده تو حیاط دمه ایووون صدای منم شنیده حالا من دیگه بیشتر هل کردم تو چشای زنه نگاه میکنم میگم کیه؟؟؟؟
    بعد با صدای بلند خندم گرفت اونم خندید گفت مامانت هست گفتم آره بعد دو باره رفتم تو اومدم گفتم نبووود اشتباه گفتم میخواستم بگم نه گفتم آره
    زنه هم یکم نگاه کرد رفت

یکی از دوستام یه جوک بیمزه ی تکراری برام اس ام اس داده بووود منم بهش گفتم تکراری و بیمزه اما نمیدونم اووون چند بار سند کرده بووود تا شب همینططوری هی اس ام اس میومد یه اقایی رفت ماه عسل بهش گفتن خوش گذشت...
    حالا کم این جوک رو شنیده بودم بازم که داده بووود اونم این همه اصلا حالم بد میشد خوابیدم ساعت 1 بووود دیدم گوشیم اس ام اس اومده باز کردم بازم همون جوکه بووود باز خوابیدم ساعت 2 یکی دیگه اس ام اس اومد منم قاطی کردم یه چیز بد ضایع جواب دادم
    صبح بیدار شدم دیدم 2 شب اون اس ام اس جوکه نبووود یه چیز دیگه بووود من تو خواب اونو خوندم جالب تر اینه اصلا اس ام اس رو یکی دیگه داده بووود منم جوابش و یچیز دادم که ربطی نداشت

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

شما سالی چند بار تولد میگیری؟
    همین چند ماه پیش تاپیک زده بودی برا تولد خودت
    بله یک اصله... هر ب.ف جدید که پیدا میکنید یک هفته بعد تولدتونه... یکی از دوستای ما همین مشکل رو داشت بنده خدا با هر دختری دوست میشد ازش فتوکپی شناسنامه میگرفت

این که واضحه جماعت پسر علاقه ی وافری به جنس مخالف دارن. ولی تو بیشتر تر تر خوشت میاد
    بابا صداشو در نیار ...

بعضی ها در کل مشکلات سوتی دارند. هر روز و ساعتشون با سوتی میگذره.
    متالیکا یه عکس بزار ملت ببینن چقدر بهت سوتی میاد.
    بعضی ها کلا سوتی هستند. مثلا قیافه جیم کری رو بیین. البته بلا نسبت متالیکا
    من یه مدت آواتورم عکس خودم بود اونهایی که دیدن بگن به من میاد اهل سوتی باشم یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من یه سوتی دیشب دادم:
    تا ساعت 2 فکر کنم مشغول بودم.(تو p30 ) وسطهای کار برق رفت. خونه تاریکه تاریک بود. فقط من نور میدادم! توی حال روی مبل نشسته بودم و بابام هم پایین مبل خوابیده بود! بعد من لبتاپو گرفتم دستم که از روی بابام رد بشم موس افتار رو سر بابام! (سوتی 1)
    بعد رفتم یه چراغ قوه جور کردم که برم WC و رفتم. وسط کار دیدم چراغ قوه داره کم کم خاموش میشه!! حرصم در اومد. نه راه پس داشتم نه راه پیش! خیلی اوضام خیت بود! خلاصه وقتی چراغ قوه نامرد کاملا خاموش شد دیگه من طاقت نیوردم از ترس سریع دویدم بیرون و ساف با کله رفتم تو شیکم خواهرم! (سوتی 2) بعد هم چون همه جا تاریک بود از ترسم یه جیغ بلندی کشیدم که همه از خواب پریدن و مامانم هم تا صبح غر زد! (سوتی 3)
    چرا فرار کردی خوب... لولو نمیخورتت که باز تو با چراغ قوه میری... من تو اینجور مواقع یه شمع دستم میگیرم عین ارواح یواش یواش میرم که باد شمع رو خاموش نکنه... یه بارم خاموش شد در تاریکی مطلق کارو به پایان رسوندم.

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

چرا فرار کردی خوب... لولو نمیخورتت که باز تو با چراغ قوه میری... من تو اینجور مواقع یه شمع دستم میگیرم عین ارواح یواش یواش میرم که باد شمع رو خاموش نکنه... یه بارم خاموش شد در تاریکی مطلق کارو به پایان رسوندم.
    ماشالله دید در شبه خوبی داری

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوبه حالا گفتم پی شا پیش
    بعدشم من اصلا واسه خودم تولد نگرفتم اوندفعه هم پیشاپیش بووود
    میگم فکر کنم این تگش قبلا wookman نداشت
    داشت؟؟
    نداشت؟؟
    کی اضافه کرد اگه نداشت؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من یه مدت آواتورم عکس خودم بود اونهایی که دیدن بگن به من میاد اهل سوتی باشم یا نه ؟
    از اون زاویه که شما گرفتی نه

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

بچه ها حرف wcشد یک سوتی از یکی از همسایه هامون بدم.
    این همسایمون می خواست چاه wcشو خالی کنه بعد این پسرش میخواسته ببینه توش چجوریه و چقدرش پر شده.
    بعد این کبریتو روشن کرده و در حضور خونواده انداخته تو بعدشم خودتون حدث بزنید دیگه چی شه.
    یک دفعه یک صدای انفجار اومده و تمام مخلفات توی چاه پاشیده رو اینا

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خوبه حالا گفتم پی شا پیش
    بعدشم من اصلا واسه خودم تولد نگرفتم اوندفعه هم پیشاپیش بووود
    میگم فکر کنم این تگش قبلا wookman نداشت
    داشت؟؟
    نداشت؟؟
    کی اضافه کرد اگه نداشت؟؟
    فکر کنم فقط کسی که تاپیک رو زده میتونه ادیت کنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ماشالله دید در شبه خوبی داری
    بله به نکته خوبی اشاره کردید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •