بسیار جالب بود![]()
--
--
بسیار جالب بود![]()
سلام
یه سوتیه وحشتناک غیر قابل گفتن دادم پیش خواهرم دیگه مردم از خجالت جه برسه به بقیه پس بیخیال این یکی
یکی دیگه:
منو خواهرم خونه تنها بودیم دست هر دو مون بند بووود در زدن خواهرم درو باز کرد رفت تو اشپزخونه غذا نسوزه به من گفت برو ببین کیه ( کلید هم کرده بود ول نمیکرد ) فاصله اتاق من تا آشپز خونه زیاد بووود با صدای بلند گفتم خوب بابا هر کی باشه خر نیست کهخ سرشو بندازه همونطوری بیاد تو خونه مردم الان میرم دیگه
رفتم درو باز کردم دیدم زنه ( دوست مامانم) اومده تو حیاط دمه ایووون صدای منم شنیده حالا من دیگه بیشتر هل کردم تو چشای زنه نگاه میکنم میگم کیه؟؟؟؟
بعد با صدای بلند خندم گرفت اونم خندید گفت مامانت هست گفتم آره بعد دو باره رفتم تو اومدم گفتم نبووود اشتباه گفتم میخواستم بگم نه گفتم آره
زنه هم یکم نگاه کرد رفت
یکی از دوستام یه جوک بیمزه ی تکراری برام اس ام اس داده بووود منم بهش گفتم تکراری و بیمزه اما نمیدونم اووون چند بار سند کرده بووود تا شب همینططوری هی اس ام اس میومد یه اقایی رفت ماه عسل بهش گفتن خوش گذشت...
حالا کم این جوک رو شنیده بودم بازم که داده بووود اونم این همه اصلا حالم بد میشد خوابیدم ساعت 1 بووود دیدم گوشیم اس ام اس اومده باز کردم بازم همون جوکه بووود باز خوابیدم ساعت 2 یکی دیگه اس ام اس اومد منم قاطی کردم یه چیز بد ضایع جواب دادم
صبح بیدار شدم دیدم 2 شب اون اس ام اس جوکه نبووود یه چیز دیگه بووود من تو خواب اونو خوندم جالب تر اینه اصلا اس ام اس رو یکی دیگه داده بووود منم جوابش و یچیز دادم که ربطی نداشت
بله یک اصله... هر ب.ف جدید که پیدا میکنید یک هفته بعد تولدتونه... یکی از دوستای ما همین مشکل رو داشت بنده خدا با هر دختری دوست میشد ازش فتوکپی شناسنامه میگرفت
بابا صداشو در نیار...
من یه مدت آواتورم عکس خودم بود اونهایی که دیدن بگن به من میاد اهل سوتی باشم یا نه ؟
چرا فرار کردی خوب... لولو نمیخورتت کهباز تو با چراغ قوه میری... من تو اینجور مواقع یه شمع دستم میگیرم عین ارواح یواش یواش میرم که باد شمع رو خاموش نکنه... یه بارم خاموش شد در تاریکی مطلق کارو به پایان رسوندم.
ماشاللهچرا فرار کردی خوب... لولو نمیخورتت کهباز تو با چراغ قوه میری... من تو اینجور مواقع یه شمع دستم میگیرم عین ارواح یواش یواش میرم که باد شمع رو خاموش نکنه... یه بارم خاموش شد در تاریکی مطلق کارو به پایان رسوندم.
دید در شبه خوبی داری
![]()
خوبه حالا گفتم پی شا پیش
بعدشم من اصلا واسه خودم تولد نگرفتم اوندفعه هم پیشاپیش بووود
میگم فکر کنم این تگش قبلا wookman نداشت
داشت؟؟
نداشت؟؟
کی اضافه کرد اگه نداشت؟؟
از اون زاویه که شما گرفتی نه![]()
بچه ها حرف wcشد یک سوتی از یکی از همسایه هامون بدم.
این همسایمون می خواست چاه wcشو خالی کنه بعد این پسرش میخواسته ببینه توش چجوریه و چقدرش پر شده.
بعد این کبریتو روشن کرده و در حضور خونواده انداخته تو بعدشم خودتون حدث بزنید دیگه چی شه.
یک دفعه یک صدای انفجار اومده و تمام مخلفات توی چاه پاشیده رو اینا![]()
فکر کنم فقط کسی که تاپیک رو زده میتونه ادیت کنه.
بله به نکته خوبی اشاره کردید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)