ویندوز 7 اتوماتیک سریع فرمت می کنه نگران نباش....
این FULL FORMAT پدر هارد رو درمیاره ....کلا باهاش مخالفم..
بهترین کار اینه که پارتیشن ویندوز رو حذف کنی و بعد دوباره بسازی و آخر فرمت سریع کنی ..بهتره
ویندوز 7 اتوماتیک سریع فرمت می کنه نگران نباش....
این FULL FORMAT پدر هارد رو درمیاره ....کلا باهاش مخالفم..
بهترین کار اینه که پارتیشن ویندوز رو حذف کنی و بعد دوباره بسازی و آخر فرمت سریع کنی ..بهتره
دوستان،می خوام زبان عربی رو نصب کنم،ولی نمیشه!
چجوری نصب بایستی بکنند؟
این برای فارسی کردن هست شما میتونید عربی نصب کنید به جاش:
- از منوی Start گزینه Control Panel را انتخاب نمایید.
- از بخش View by (بالا سمت راست پنجره Control Panel) گزینه Large icons و سپس گزینه Region and Language را انتخاب کنید.
- در پنجره باز شده در قسمت Format گزينه Persian را انتخاب نمایید.
- از قسمت بالای همین پنجره Keyboards and Languages را انتخاب و سپس روی دکمه “...Change Keyboards” کلیک کنید.
- در پنجره باز شده (Text Services and Input Languages) دکمه Add را کلیک کرده و سپس در فهرست پنجره “Add Input Language”، گزینه Persian را باز و در زیر شاخه Keyboard، گزینه Persian را انتخاب نمایید.
- با زدن دکمه OK پنجرههای “Add Input Language” و “Text Services and Input Language” را ببندید.
- در قسمت بالای پنجره “Region and Language”، بخش Administrative را انتخاب نمایید. در صورتی که در بخش “Language for non-Unicode programs”، زبان Persian به عنوان Locale انتخاب نشده بود روی دکمه “...Change system locale” کلیک کنید.
- در پنجره باز شده Persian را انتخاب و با زدن دکمه OK پنجرههای باز شده را ببندید.
- در صورتی که سیستم نیاز به Restart شدن داشت، آن را Restart کنید.
سلام ...
من هروقت ویندوز رو آپدیت میکنم سرعتش افتضاح میشه باید چیکار کنم ؟!( مای کامپیوتر اصلا باز نمیشه )
دفعه پیش ویندوز رو عوض کردم ...
البته این مشکل ثابت نیست و بیشتر اوغات
با یه ری استارت درست میشه ...
ممنون .....
Last edited by Xx Hossein xX; 19-02-2010 at 23:55.
درود
احتمالا مشکلی نیست و فقط همون ریست هست.
البته ممکنه آنتی ویروست هم به explorer گیر بده چون فایلها عوض میشن و تغییر حجم میدن.
یکی آخر نگفت چرا نمی تونم آپدیت کنتم ها!!!
ممنون دوست عزیز، زبان فارسی درست شد. بازی gta iv هم نصب شد،البته با روشی که دوستمون گفتن
الان فقط یه مشکل هست،من درایور ایکس پی 64 بیت رو نصب کردم برا مودمم،ولی در اواخر نصب این ارور رو
میده:
میگه برنامه ساین نشده هست،چطوری باید ساینش کرد؟!
ممنون
ممنون این کارو کردم نصب شد![]()
درایور ویندوز 7 (اگه نداشت ویندوز ویـستا) رو از سایت سازنده بگیرید...
start رو بزنین و در قسمت Search بنویسین "gpedit.msc" و اینتر بزنین .
به مسیر زیر برین :
Computer Configuration -> Administrative Templates -> Windows Components -> Internet Explorer
دو بار روی Security Zones: Do not allow users to change policies کلیک کنین .
Not Configured رو انتخاب کنین و OK و ریست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)