این بازی سیستم بالایی می خواد . برای اجرای روون این بازی حداقل سی پی یو اینتل 4 هسته ای وگرافیک 9800GTX و رم 2 گیگ می خواد. ببین سیستم لپ تاپت تو این حد هست
این بازی سیستم بالایی می خواد . برای اجرای روون این بازی حداقل سی پی یو اینتل 4 هسته ای وگرافیک 9800GTX و رم 2 گیگ می خواد. ببین سیستم لپ تاپت تو این حد هست
baraye inke shadow ha moshkel dasht hanozam dorost nashode !
انگاری کلا این بازی مورد داره. هرچقدر بازی جدیدی بگیری هیچ کدومش مثل این انقدر دردسر نداره.
یه چیز جالب بگم
من گرافیکم 512 Gforce 8600 هست و با شیرینگ شده 1500
ولی تو بازی اصلا شیرینگ رو نشون نمیده . همون 512 رو نشون میده تازه کمتر. 480 حدودا.
من یذره بازی کردم و گذاشتم کنار. دوستم با سی پی یو core 2 quad هم همینجوری اجرا کرد. مگه یه گیم چقدر میتونه تقاوت داشته باشه!!!!
من که نفهمیدم مشکل کجاست. کسی واقعا فهمید بهم بگه.![]()
سلام.اپدیت جدید برای gta iv گرفتم بعد از نصب بازی رو اجرا کردم که این ارور رو داد.
The ordinal 5365 could not be located in the dynamic link library xlive.dll
کمک کنید چه کار کنم.![]()
سلام من این بازی رو یه 2 سه روزی هست نصب کردم ولی موقع اجرایه بازی بدون هیچ هشداری و خیلی ناگهانی سیستم از بازی در میاد و این ارور رو میده
ZLIB20
نمی دونم از چیه
البته من چنتا از ماشینایه بازی رو عوض کردم
برای شما تو همین تاپیک بود !
Invalid resource detected - Please re-install the game
راستی بچه ها من یه سیو 100 در 100 دانلود کردم اینو چه جوری باید بریزم تو بازی (فلدر سیو بازی کجاست؟)
خوب این یعنی چه؟
باید بازی رو از اول نصب کنم ،راه دیگه ای وجود نداره؟
تو my document.....یه فایلی هست به اسم خود بازی......راستی بچه ها من یه سیو 100 در 100 دانلود کردم اینو چه جوری باید بریزم تو بازی (فلدر سیو بازی کجاست؟)
کاملا مشخصه...اما اگر پیدا نکردی دوباره بپرسی بچه ها راهنماییت میکنن....![]()
اونجارو پیدا کردم ولی چیزی به اسم سیو گیم توش وجود نداره!
یدونه User Music هست با یدونه Videos
حالا سیو بازی رو کجا باید بریزم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)