شاید اشکال از سیم شارژر باشه یا از سوکت شارژر![]()
شاید اشکال از سیم شارژر باشه یا از سوکت شارژر![]()
دیروز رفته بود یه جایی که اینترنت وایرلس رایگان داشت. رفتم اینترنت با سرعت 20 کیلوبایت در ثانیه. عجب حالی داد. نزدیک 50 مگابایت دانلود کردم. لامصب بازم پیغام میداد که برای گوشی آپدیتی نیومده! ورژن 21 هستما.
بعدش رفتم توی بخش App. Update و تمام برنامه ها رو دانلود کردم (LiveTV . OVI Store . flash 3.1 ...) . اما گوشی خودش همه رو نصب کرد. حالا میخوام فایل setup این برنامه ها رو داشته باشم باید چیکار کنم؟ راهی داره؟ خب بالاخره اول فایل setup رو روی مموری ذخیره می کنه و بعد وصلشون می کنه.
اگه موفق شدی پیدا کنی این فایل هارو، که نزدیک 9 مگابایته کلا، برای من بفرستین خیلیییییی خوشحال میشم!
اگه پیدا کردم سعی می کنم برای شما حتماً توی همین سایت آپلود کنم!
من فکر کنم باید تمام فایل های مخفی و سپور مخفی و حالت هک گوشی رو زیر و رو کنم تا بتونم این فایل ها رو پیدا کنم.
ميشه نحوه استفاده از اينترنت وايرلس رو با گوشي بگيد اخه من گوشي نوكيا 5530 ميخوام بگيرم و دسترسي به وايرلس رايگان هم گه گداري برام فراهم هستش ؟ ممنون ميشم
وصل شدن به اینترنت وایرلس خیلی راحته
شما به مسیر settings رفته، سپس به بخش Connectivity رفته و وارد بخش Wireless Lan میشید. بعد از وارد شدن به این بخش به طور اتوماتیک گوشی دنبال وایرلس میگرده. اگر پیدا بشه توی لیست نشون داده میشه و شما با کلیک بر روی وایرلس پیدا شده می تونین با انتخاب گزینه Start Web Browsing وارد اینترنت پرسرعت وایرلس بشید.
البته راه خیلی راحتر اینه که با قلم یا انگشت یه ضربه کوچیک به قسمت خالی بالا سمت راست کنار علامت شارژ باتری بزنید و بعدش مستقیماً وارد بخش Connectivity میشید.
در ضمن چرا 5800 نمی گیری؟؟؟؟
ممنوناخه ديدم اين جيدتره و سيمبينش بروز تر هستش و ميگن تاچشم بهتره و اينكه كوچيكتر هم هستش و منم به gps اون نياز ندارم گفتم ازاين مدل بگيرم به نظرت حالا 5800 بگيرم يا همين 5530 رو ؟ با دليل بگب ممنون ميشم
از نظر اندازه 5800 یک گوشی فوق العاده هستش. اگه این دوتا گوشی رو توی دستت بگیری خودت میفهمی. من مال یکی از دوستامو با گوشی 5800 خودم مقایسه کردم و دارم بهت میگم.
در مورد سیمبین که هیچ فرقی با هم ندارن و ورژن این دو گوشی از نظر سیستم عامل یکیه. از نظر سرعت و تاچ اگر 5800 رو به ورژن31 آپدیت کنی به راحتی با 5530 برابری میکنه. در ضمن CPU گوشی 5800 با آپدیت ورژن 31 سرعتش 434 مگاهرتز میشه!!
با این حال بازم میل خودته و در هر صورت 5530 یک وشی جدید و فوق العاده هستش.
سلام..
من قبل از این که پروداکت کد گوشی رو عوض کنم، به آخرین ورژنش آپدیت کردم؛ الان هم که پروداکت کدش عوض شده، آپدیت نمی شه دیگه. راهی هست که فارسی بتونم بنویسم؟
سلام دوستان
شما وقتی گوشیتون رو به شارژر وصل می کنید اون ایکونی که میاد و عکس باطری داره چه رنگی هستش و ایا پر میشه؟
منظورم تو همون چند لحظه ای هستش که نشونش میده پایین صفحه
خیلی مهمه برام
احساس می کنم تغییر کرده واسه من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)