دوستان نظرشون در مورد bx2485 سامسونگ چیه؟؟
ارزش داره 400 براش پول داد؟
لطفا سریعتر جواب بدید چون میخوام بگیرم این مانیتور رو
دوستان نظرشون در مورد bx2485 سامسونگ چیه؟؟
ارزش داره 400 براش پول داد؟
لطفا سریعتر جواب بدید چون میخوام بگیرم این مانیتور رو
من تو اینترنت پیدا نکردم!
مشخصات و قیمت دقیقش رو بذار که بشه در موردش نظر داد!!!
توی این تاپیک مقداری در موردش بحث شده اما من نتوسنتم نتیجه ای که میخوام رو از بحثا بگیرم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازاررضا من370قیمت دارم..نفر قبلی انسانی نیمه شوخی , نیمه جدی است .
ولی چون مانیتوری هست که گیر نمیادی مثلاًتو کل ایران 100تا بیشتر نیست قیمتش خب قطعاًمیره بالا ولی ارزش370بالاتر نداره.
دوست عزیزاسم اصلی این مانیتور2450هست که35تا ایرانی ها میزارن روش شما باسامسونگ ازطریق USA توسایتش وارد بشی میتونی این مدل رو ببینی.توی این تاپیک مقداری در موردش بحث شده اما من نتوسنتم نتیجه ای که میخوام رو از بحثا بگیرم
کدوم مانیتور؟
2485؟
یا
23720؟
2485کدوم مانیتور؟
2485؟
یا
23720؟
_______
رو میگم.
دوستان سلام. میخواستن بدونم الان قیمت کارت گرافیک xfx radeon 5770 1g gddr5 zhlc چنده؟ به اون 4 حرف آخرش توجه داشته باشید. به جای hdmi، مینی hdmi داره. کولینگش هم با بقیه فرق داره. مرسی
سلام به دوستان.من میخواهم یک مانیتور بخرم که اینچش بالای 19 باشه و ورودی HD داشته باشه.سیستم کامپیوترم اصلا بالا نیست.گرافیک Geforce fx 5500 دارم.(256)بیشتر برای کنسول میخواهم.حالا نظر شما چیه؟بالاتر از 250 نباشه!ممنون میشم معرفی کنید!
اگه میگیری فقط واسه کنسول بگیر....!چون گرافیک کامپیوترت full HD نیست اذیت میشی ولی با کنسول لذت میبری!
من هم از بازار رضا نمایندگی سانسونگ قیمت گرفتم گفت 420 . شما از کدوم مغازه بازار رضا قیمت دارید که 370؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)