KIS & KAV
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
KIS & KAV
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من از سایت سافت گذر نسخه Kaspersky Internet Security 2011 11.0.2.556 CF2 ولی موقع که نصب کردم دست چپ بالا نوشته antiviruse 2011 نه internet security
lاینم عکس نرم افزار منه :
ممکنه دوستان بگن مال من آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی ! البته خودم فکر میکنم آنتی باشه اما من لینک اینترنت و دانلود کردم اینم اسم فایلی که حتی دانلود کردم kis11.0.2.556en_---------.CoM با حجم 108مگابایت !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه آنتی ویروس باشه باید بگم واقعا کهاگه کسی لینک دانلود کسپراسکای اینترنت و داره بهم بده لطفا ؟
سلام.
سوال شما ربطی به این تاپیک ندارد. در تاپیک "تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست اول" پاسختون رو دادم.
موفق باشید.
سلام
من از یک کرک آنتی ویروس کسپرسکی استفاده می کنم و کار هم می کند فقط مشکل اینه که هر بار که سیستم رو از نو راه اندازی می کنم یا خاموش روشن می کنم کرک از کار می افته و دوباره باید آنتی ویروس رو کرک کنم از قسمت فایروال هم جزو فایل های trust گذاشتم ولی فایده ای نداشت راهی هست که دیگه هر بار نخوام کرکش کنم ؟
(kaspersky 2011 crack) یه کرک که زمانش دوساله هستش.
سلام
من اینو چک کردم اما نتونستم دانلود کنم.
میشه یه لینک دانلود برای کی های اینترنت سکیوریتی کسپر 2011 برام بزارید
ممنون میشم
![]()
من از آخرين لايسنسهای همين تاپيك استفاده كرده و آنتی ويروسم تبديل به اينترنت سكيوريتی شد، راهی برای برگشتش هست؟
یک همچین تبدیلی که میگید امکان پذیر نیست.
بیشتر توضیح بدید.
یک کلید مخصوص آنتی ویروس استفاده کنید تا دوباره برگرده
من این کی ها را چطوری بهش بدم internet security ver 11
امکان داره چون واس منم تا سریال آنتی رو وارد کردم شده بود آنتی ویروس وقتی پاک کردم و یک کلید اینترنت زدم توش ok شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)