تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 401 از 482 اولاول ... 301351391397398399400401402403404405411451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

اقا شما هم مثه ما این داتک رو شوهر بدین بیاین پارس بگیرین انصافا خیلی بهتره
    شبا دیگه مثه سابق نیست ولی بدم نیست یکی دو گیگ میده.

256 2 گیگ ماهی 9 تومن
    اتفاقا امشب به طرز عجیبی داغون شده سرعتم 17 اینطوراس :|
    اول فک کردم فیشینگ اینا دارم میشم و سرعتمو هکر آورده پایین اما بعده ریستارت و... تقریبا مطمئنا ایراد از پارس آنلاینه فک کنم
    البته اینم بگم من 128 دارم 4 گیگ از پارس آنلاین که فک کنم چش خورده چون شبا قبل حداقل 1.5 گیگ داشتم شبانه !! اما الان سرعت خیلی محسوس شده
    نکنه ماهی ککوسه ایی چیزی داره جیش میکنه رو کابل اینترنت ایران دوباره

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

گوگل دقایقی پیش برای چند دقیقه فیلتر شد
    ادیت:
    دوباره فیلتر شد
    Last edited by AliROCK; 16-04-2012 at 15:32.

3. این کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان از اونجایی که بنده برای ادامه تحصیل قصد عزامت دارم، میخواستم یه اینترنتی بگیرم که حجم زیادی نداشته باشه، بلکه به جاش سرعت بالا داشته باشه تا با خانواده اسکایپ کنم، (چون اگه من نباشم، غیر از این که کاری با نت ندارند) از اونجایی که داتک این خصوصیات رو نداره، میخوام بعد از 5 سال مهاجرت کنم به یه ISP دیگه. شما پیشنهادتون چیه؟ (هدف:سرعت بالا با قیمت معقول (که یعنی حجم پایین))
    خودم گفتم برم مبین نت که مزایای وایمکس هم داشته باشیم، چون خط ام کمی نویز داره. و در ضمن داتک 10 روز طول میده خط رو آزاد کنه.
    ps: تاپیک مبین نت رو نگاه کردم، ظاهرا راضی نیستند از سرویس
    Last edited by shahab_f; 22-04-2012 at 12:21.

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

دوستان از اونجایی که بنده برای ادامه تحصیل قصد عزامت دارم، میخواستم یه اینترنتی بگیرم که حجم زیادی نداشته باشه، بلکه به جاش سرعت بالا داشته باشه تا با خانواده اسکایپ کنم، (چون اگه من نباشم، غیر از این که کاری با نت ندارند) از اونجایی که داتک این خصوصیات رو نداره، میخوام بعد از 5 سال مهاجرت کنم به یه ISP دیگه. شما پیشنهادتون چیه؟ (هدف:سرعت بالا با قیمت معقول (که یعنی حجم پایین))
    خودم گفتم برم مبین نت که مزایای وایمکس هم داشته باشیم، چون خط ام کمی نویز داره. و در ضمن داتک 10 روز طول میده خط رو آزاد کنه.

2 گیگ هایه پارس آنلاین بدک نیستن
    256-128 یه قیمتن
    512 هم 2-3 هزار تومن گرونتره اما انصافا چون از اولین ISP ها هست سرعت روزانه اش به حد قابل توجهی بالا و خوبه ...

6. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اسکایپ که بسته است ولی oovoo و یاهو و بقیه برنامه ها با 512 جواب میده نگران نباش

8. این کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اسکایپ که بسته است ولی oovoo و یاهو و بقیه برنامه ها با 512 جواب میده نگران نباش
    من الان سرویس 128 ماهی 9 گیگ دارم. 512 ماهی 3 گیگ 20 تومنه، اما تو منطقه ما فقط سرویس های 9 گیگ میده که 512 اش ماهی 40 تومنه.
    برای همین میخواستم برم ISP که بشه حجم ماهیانه 1-3 گیگ ازش گرفت که ارزونتر دراد.

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه ها دوستی هست که از مرکز آیت سرویس داشته باشه؟
    سرعت روزانه چطور هستش؟
    قطعی و وصلی هاش چقدر هست؟
    سرعت دانلود شب چطوره؟ از این سیاستهای مسخره محدود کردن شبانه ندارن که؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

داتک تلکام » اطلاعات کسانی که کوشیده اند تا موانع ایجاد شده توسط جمهوری اسلامی در اینترنت را دور بزنند، در اختیار مقام های دولتی قرار داده است.«داتک تلکام» طی دو سال گذشته تجهیزات و فناوری لازم برای کنترل و مانیتور کردن کاربران اینترنت، سرویس های ایمیل رایج و ردیابی فعالیت ها در ایران را فراهم کرده است. داتک تلکام در صدد است تا از طریق برنامه ریزی خاصی تجهیزات لازم برای رهگیری مکالمات تلفنی و فعالیت های اینترنتی را خریداری کند

12. 6 کاربر از LoveLIfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boushvek's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Jupiter

پيش فرض

داتک هم که تو زرد از آب دراومد... به حدی که دولت آمریکا هم بخاطر ندید گرفتن اطلاعات خصوصی شما و دادن اطلاعاتتون به نهادهای امنیتی و سرکوب آزادی بیان تحریمش کرد! شما هم تحریمش کنید

14. 4 کاربر از Boushvek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

سلام دوستان

به نظر شما داتک هم مثل چندتا شرکت دیگه که چندوقته ترافیک کاربراشون را میدزده ، نشده؟

از اول عید تا حالا مصرف من هیچ فرقی نکرده ولی تا حالا 4 گیگ ترافیک اضافه خریدم و به این موضوع شک کردم تا اینکه ا روز که هیچ کس خونه نبود و از اینترنت استفاده نشده بود شبش که اومدم خونه و ترافیک را چک کردم دیدم 150 مگ نسبت به شب قبل کم شده!!!

به چندتا از دوستام هم که گفتم برای اونا هم پیش اومده بود که البته اونا از پارس آنلاین ، شاتل و صبا سرویس دارند

حالا میخواستم بدونم برای دوستانی که سرویس داتک ( ترجیحا اصفهان که همون پرنیان نت میشه ) دارند این مشکل به وجود اومده یا نه؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •