تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 401 از 940 اولاول ... 301351391397398399400401402403404405411451501901 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض باگ جدید در Pes2009

بعضی وقتها وقتی بازی جریان عادی رو طی می کنه یه دفعه داور سوت میزنه و بازی رو بیخودی متقف میکنه من قبلا هم متوجه شده بودم ند بار ولی اهمیتی نداده بودم فکر کرده بودم بازیکنی خطای بدون توپ انجام داده ولی همین الان Replay رو چک کردم دیدم کاملا بازیکنان جریان عادی بازی رو داشتند دنبال می کردند که داور کچل سوت زد بازی رو به نفع حریف متوقف کرد ای اون سوت بره گیر کنه تو حلقش تا دیگه نفسش بالا نیاد کچل بی خاصیت

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من این منوها رو ریختم بازی دیگه اجرا نمیشد....

بعدشم یه بنده خدایی یه پچی یک دو صفحه قبل معرفی کرده بود که......... به محض اینکه پوشه save رو ریختم فایل سیو شده bal lمن حذف شد و یه فایل دیگه جایگزین شد

همه زحماتم به هدر رفت
    نحوه ريختن منوها را يكي نيست توضيح بده ؟

بازي كن وقتي تكنيكش ميره بالا چه كارايي كه نميكنه
    بعدا چند تا سيو از حركات تكنيكي ميذارم
    راستي بچه ها من الان چكار بايد كنم تا بتونم به تيمهاي بزرگ برم؟
    الان بازيها تموم شده و فصل نقل و انتقالاته
    4 تا تيم كه يكيش هم تيم خودمه پيشنهاد داده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازي كن وقتي تكنيكش ميره بالا چه كارايي كه نميكنه
    بعدا چند تا سيو از حركات تكنيكي ميذارم
    راستي بچه ها من الان چكار بايد كنم تا بتونم به تيمهاي بزرگ برم؟
    الان بازيها تموم شده و فصل نقل و انتقالاته
    4 تا تيم كه يكيش هم تيم خودمه پيشنهاد داده اند
    بله وقتی 2 توانایی منحصربفرد Dribling و Technical Dribler تیک زده میشن بازیکن میتونه حرکات تکنیکی زیر رو انجام بده :

Rotate 360 (زیدانی)
    Hip Hop Elastic (رونالدینیویی)
    Body Feint (ماتئو استانلی)

اگه بازیاهای خوبی انجام داده باشی تیم نسبتا خوبی باید بهت پیشنهاد بده تا آخر فصل ترانسفر منتظر باش و واسه قرار داد بستن عجله نکن. البته یه مسئله ای که هست معمولا اینطور هست که وقتی توی یکی از این تیمها هستی بی برو برگرد میتونی بینشون دست به دست بشی :

آرسنال - چلسی - لیورپول - منچستر یونایتد - بارسلونا - رئال مادرید - یونتوس - میلان - آث رم - اینتر میلان - المپیک ----

همونطور که ملاحضه میکنید غول های موجود در اروپا هستند این تیمها. و کافیه به یکی از اینها بتونید ترانسفر بشید دیگه بعدش میتونید با دندون رو جیر گذاشتن به هر کدوم از اینها ترانسفر بشید. هر دفعه یکی دو تا از اینها بهتون پیشنهاد میدن. حتی اگه همه بازی ها رو اسکیپ مچ هم بزنید باز هم از این تیمها پیشنهاد میگیرید چون عضو یه تیم بزرگ هستید.

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

من این منوها رو ریختم بازی دیگه اجرا نمیشد....

بعدشم یه بنده خدایی یه پچی یک دو صفحه قبل معرفی کرده بود که......... به محض اینکه پوشه save رو ریختم فایل سیو شده BAL lمن حذف شد و یه فایل دیگه جایگزین شد

همه زحماتم به هدر رفت
    آقا مهدی تسلیت می گم

دوستان دیگه قبل از انجام هر کاری در مورد این پچ و ... یه بک آپ از سیو هاتون بگیرید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بله وقتی 2 توانایی منحصربفرد Dribling و Technical Dribler تیک زده میشن بازیکن میتونه حرکات تکنیکی زیر رو انجام بده :

Rotate 360 (زیدانی)
    Hip Hop Elastic (رونالدینیویی)
    Body Feint (ماتئو استانلی)

اگه بازیاهای خوبی انجام داده باشی تیم نسبتا خوبی باید بهت پیشنهاد بده تا آخر فصل ترانسفر منتظر باش و واسه قرار داد بستن عجله نکن. البته یه مسئله ای که هست معمولا اینطور هست که وقتی توی یکی از این تیمها هستی بی برو برگرد میتونی بینشون دست به دست بشی :

آرسنال - چلسی - لیورپول - منچستر یونایتد - بارسلونا - رئال مادرید - یونتوس - میلان - آث رم - اینتر میلان - المپیک ----

همونطور که ملاحضه میکنید غول های موجود در اروپا هستند این تیمها. و کافیه به یکی از اینها بتونید ترانسفر بشید دیگه بعدش میتونید با دندون رو جیر گذاشتن به هر کدوم از اینها ترانسفر بشید. هر دفعه یکی دو تا از اینها بهتون پیشنهاد میدن. حتی اگه همه بازی ها رو اسکیپ مچ هم بزنید باز هم از این تیمها پیشنهاد میگیرید چون عضو یه تیم بزرگ هستید.
    اين حركت زيداني را همون اولهاش هم ميتونستم بزنم كه ضعيف بودم
    رونالدينيويي هم كه الان ميزنم
    اون سومي نميدونم چجوريه
    چون بيشتر اين حركتها با همون دكمه هاي جهت ها هست واسه همين تو جريان بازي بعضي وقتها خود بخود حركاتي انجام ميده ...
    بعضي حركتها ديگه هم ميكنه مثلا با همون دكمه هاي جهت كاري ميكنه و پاس ميده ...
    اينشو نميدونم چيه

من بازيهاي خوبي انجام داده ام و اكثرا نمره 8 ميگيرم (البته اولهاي 8 گرفتن سخت بود)
    الان تيم خودم تو D1 اول هست
    و رتبه كليش فكر كنم 18 يا 19 هست
    هيچكدوم از تيمهاي بزرگ پيشنهاد نميدند
    اكثرا 3 تا تيم از همون گروه D1 پيشنهاد ميدند
    از گروه هاي ديگه هم چند تا پيشنهاد دارم ولي تيمهاشون ضعيفه
    در ضمن آخر فصل ترانسفر منظرت كي هست؟
    چون وقتي من پيشنهادات را رد ميكنم باز تا 4 بار پيشنهاد مياد منظورت همن بار آخر هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من 8400gs دارم و نسخه 2008 رو نمیتونستم رو high بازی کنم ولی 2009 رو بدون هیچ مشکلی رو high بازی میکنم یعنی گرافیک 2009 اومده پایین؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منظورم تا آخر اون قسمت زرد رنگ توی تقویم هست. چون تیمی که توش بازی می کنی مطرح نیست سخته ترانسفر شدنت به تیمهای بزرگ. من توی تمام اون تیم های غول بازی کردمبا بارسلونا که تونستم توی یه فصل کاملا رویایی همه افتخارات ممکن رو بدست بیارم و فصل بعد اون هم زمان هم بهترین بازیکن جهان شدم هم اروپا

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من 8400gs دارم و نسخه 2008 رو نمیتونستم رو high بازی کنم ولی 2009 رو بدون هیچ مشکلی رو high بازی میکنم یعنی گرافیک 2009 اومده پایین؟
    نه بابا چی چی اومده پایین بهینه سازی گرافیکی شده یعنی موتور گرافیکیش تقویت شدهالبته یه باگ هایی هم براش پیش اومده که بازیکنا جسمشون مصل هوا هست و از هم رد میشه ولی می ارزه به اینکه آدم بتونه راحت روی high بازی کنه. کلا بهتراز قبلی شده

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینم پک کفشهای رایج و پر طرفدار...........

لینک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله دوست عزیز داخل این پوشه هم یه چندتا پوشه دیگه هم باید بسازی

آقا دمت حسابی گرم .
    بی زحمت یه دو تا سوال :
    یعنی این پوشه ها رو باید با new folder بسازم بعد اسمشون رو به این نام ها تغییر بدم؟
    همه ی این پوشه هارو حتما باید بسازم؟ (یعنی مثلا من که می خوام کیت بریزم ، اگه فقط فایل cv_06 رو بسازم ، کفایت نمی کنه؟؟)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •