تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 401 از 607 اولاول ... 301351391397398399400401402403404405411451501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون از دوستان
    الان میرم یه پرواز امتحانی انجام بدم
    فقط یه سوال دیگه
    البته زیاد شاید ربطی نداشته باشه ولی برای من مهمه
    بهترین فرودگاه برای لندینگ ب نظر شما کجاس؟ هم آی ال اسش دقیق باشه هم باند طولانی باشه
    البته اگه ممکنه فرودگاهی که معرفی میکنید یه فرودگاه نزیکش رو هم بگید لطفا
    چون من میخوام تمرین لندینک بکنم و نمیتونم همش بشینم تا برسه
    ممنون میشم وستان کمک کنن
    باتشکر

پروفشنال sam_sami_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بعد از دریافت هدینگ آخر هواپیما رو روبروی باند بیار و بعد دکمه VOR / LOC رو بزن ( می تونی از APP هم استفاده کنی ) اما به نظر من VOR/LOC رو انتخاب کن و گلاید اسلوپ رو خودت با توجه به لوزی تنظیم کن
    دوست عزیز اون VOR / LOC و APP کارشون چیه ؟
    من توی لندینگ مشکل دارم و اونم اینکه من فرکانس ILS رو وارد میکنم و اکتیو و روشنش میکنم بعدشم NAV رو روشن میکنم اما بعدش نمیدونم چی کار باید بکنم ؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

من فرکانس ILS رو وارد میکنم و اکتیوش میکنم بعدش هم روشن میکنم Nav1 رو که سبز میشه بعدش هم روی NAV میزنم و اون 2 لوزی میاد ولی بعدش نمیدونم باید چیکار کنم...

در ضمن اگه میشه بگید از کجا میتونم نسخه درست این بازی رو پیدا کنم که مشکل رجیستری نداشته باشه
    خب بعدش کلید Nav رو بزنید و هدینگ خودش خاموش میشه و هواپیما به طرف هدینگ صحیح میره خودش. همچنین با وارد کردن نرخ صحیح نزول تا ارتفاع باند ارتفاعتون به درستی تا باند کم میشه.
    باید توی مغازه ها بگردین و پیدا کنید. اگر نبود از دوستان نزدیک به خودتون بخواین تا براتون پست کنند.
    بهترین فرودگاه برای لندینگ ب نظر شما کجاس؟ هم آی ال اسش دقیق باشه هم باند طولانی باشه
    البته اگه ممکنه فرودگاهی که معرفی میکنید یه فرودگاه نزیکش رو هم بگید لطفا
    چون من میخوام تمرین لندینک بکنم و نمیتونم همش بشینم تا برسه
    ممنون میشم وستان کمک کنن
    باتشکر
    فرودگاه Washington Dullas که فکر کنم توی نیویورکه و دقیقا توی آسمون این فرودگاه؛ شما میتونید فرودگاه بزرگ Kennedy Intl رو هم ببینید.
    کلا روی هم رفته حدود 10 تا باند طولانی و 20 تایی هم معمولی هست اون ورا.

4. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

شما میگید واشنگتن اونوقت مگه میشه تو نیویورک باشه
    من از همین فرودگاه تا کندی پرواز میکنم حدود نیم ساعت طول میکشه جونم به لبم میرسه
    برای تیک آف زیاد مهم نیست باند چقدر باشه لندینگ برام مهمه فعلا

من از همین فرودگاه تا کندی پرواز میکنم حدود نیم ساعت طول میکشه جونم به لبم میرسه
    یه سوال دیگه
    البته این بالایی رو زودتر بگید تا پرواز رو انجام بدم بعد اینو بگید
    تر مز رو موقع تیک آف گفتن بزارم روی rto
    خوب برای چیه این؟
    من که قرار نیست ترمز بگیرم پس چرا باید اینو ست کنم؟
    باتشکر

داره خودمونی میشه knazari1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز اون VOR / LOC و APP کارشون چیه ؟
    من توی لندینگ مشکل دارم و اونم اینکه من فرکانس ILS رو وارد میکنم و اکتیو و روشنش میکنم بعدشم NAV رو روشن میکنم اما بعدش نمیدونم چی کار باید بکنم ؟
    کار VOR/LOC در هنگام لندینگ دقیقا بخش دوم بعد از ( / ) هست ... LOC کوتاه شده کلمه Localizer هست....و لوکالایزر هم امواج باند در راستای افق هست که هواپیمای شما رو در راستا ( روبرو ) ی باند قرار می ده.... وقتی شما فرکانس ILS رو ست کردید و دکمه VOR/LOC رو روشن کردید ( در حین اینکه A/P هم روشن باشه ) شما به کمک این امواج به صورت اتوماتیک در راستای باند قرار می گیرید....
    و اما APP که خلاصه شده Approach هست به معنای لغوی تقرب که کار این سوییچ این هست که علاوه بر لوکالایزر شما رو در مسیر گلاید ( Glide Slop ) قرار می ده ... یعنی از امواج عمودی ILS هم به صورت اتوماتیک استفاده می کنه و این به این معنی هست که ارتفاع هواپیمای شما طوری تنظیم می شه که درست در ابتدای باند فرود بیاین....پس تفاوت VOR/LOC و APP در همین هست که VOR/LOC مسیر گلاید رو شامل نمی شه و اون را با خاموش کردن سوییچ Altitude می تونین دستی تنظیم کنین ( مثلا با کم و زیاد کردن VS ) یا با Trim tab ها و یا از فرامین استفاده کنین....
    یادتون باشه که تنظیم سرعت خیلی مهم هست....
    من خودم سیستم فرود اتوماتیک رو پیشنهاد نمی دم....VOR/LOC خیلی بهتره .... و یا اینکه خودتون با اون لوزی ها تنظیم کنین.... ( البته این نظر من هست )

می تونی مسیر جزیره سیری به دبی و یا بندر عباس به دبی رو طی کنی .... فرودگاه دبی هم بسیار عالی هست....

البته فرودگاه های آمریکا که دوست عزیزم هم پیشنهاد دادن فوق العاده هستن....من خودم لوس آنجلس و لاس وگاس با اون ترافیک وحشتناکش و یا سان فرانسیسکو رو خیلی می پسندم....

یه سوال دیگه
    خوب برای چیه این؟
    باتشکر
    ست کردن ترمز اتوماتیک روی RTO به این معنی هست که اگر احیانا هواپیمای شما زیر سرعت مجاز به هر دلیلی نتونست پرواز کنه و دماغه اون به زمین برخورد کرد به صورت اتوماتیک با تمام قدرت ترمز می کنه و از حوادث و Crash کردن جلوگیری می کنه....
    این رو توی اون لیست فراموش کردم که بگم بعد از تیک آف ترمز اتوماتیک رو OFF کنید...
    در ضمن توصیه من در این هست که جزوه Flight School که دوست عزیزمون Ebicross زحمت کشیدند رو حتما چندین بار مطالعه کنید...واقعا مفید و عالیه...... من هر وقت می خونم یکی از اشکالاتم برطرف می شه و تا حالا بارها اون رو مطالعه کردم و هر بار هم به کارم اومده.....
    Last edited by knazari1; 14-09-2010 at 21:25.

7. 4 کاربر از knazari1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال دیگه
    خوب برای چیه این؟
    باتشکر

آهان...!!

RTO مخفف reduced trust overset هست...

این یعنی وقتی تو تیک آف سرعت از حد مجاز بیشتر میشه و امکان آسیب رسیدن به فلاپها یا فشار به بدنه بدلیل غلظت هوا وجود داره سیستم RTO با فعال کردن ترمز های هوایی سرعت طیاره رو تا حدودی کاهش میده تا این اتفاق نیفته...!!

همین...!!

9. 3 کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

ببین دیگه اومدی نسازی ها.
    همین فرودگاه قلعه مرغی تهران؛ مگه توش مرغ پرورش میدن؟ اینا اسماش الکیه. یه وقت دیدی فرودگاه توی مشهد زدن اسمش رو گذاشتند فرودگاه رشت!
    حالا واشنگتون و نیویورک مثل همین مشهد و قوچان ما هستند.
    البته روایتی داریم که چند سانتیمتر از باند این فرودگاه توی حریم نیویورکه.
    حالا مهم نیست.

ببینید خارج از شوخی شما فرودگاههای نزدیک به هم رو IFR پرواز نکن. تا از حریم هوایی این فرودگاه خارج نشی به شما هدینگ فرودگاه مقصد رو نمیده و باعث میشه کلی طول بکشه. مثل همین مهرآباد و امام خمینی که پروازش طول میکشه.
    خوب برای چیه این؟
    باتشکر
    Flight School - صفحه ی 8 - ابتدای صفحه

RTO یا Rejected Takeoff برای اینه که اگر شما دماغه هواپیما رو دوباره روی زمین گذاشتی و قدرت موتور رو کم کردی هواپیما زحمت شما رو کم کنه وخودش ترمز بگیره تا قبل از اینکه هواپیما قاطی باقالیها بره نگهش داره.

ویرایش: صفحه رو refresh نکردم و جواب دادم؛ با پستهای دو دوست قبلی همزمان شد.
    Last edited by ebicross; 14-09-2010 at 21:28.

11. 4 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا در مورد محصولات کاپیتان سیم رو مخصوصا 767 رو مواظب باشید..من خیلی تو کفش بودم و هر لینکی رو دانلود کردم...ولی هر کدومش یه ایرادی داشت..آخر مجبور شدم اصلش رو از سایتشون بخرم...تا حالا هم 2 بار آپدیت برام فرستادند...حالا تو کف 707 هستم...ولی شاید جدیدا درست کرکش کرده باشند..اگه اینجوریه که 55$ رفته تو پاچه ما!!!

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

کار VOR/LOC در هنگام لندینگ دقیقا بخش دوم بعد از ( / ) هست ... LOC کوتاه شده کلمه Localizer هست....و لوکالایزر هم امواج باند در راستای افق هست که هواپیمای شما رو در راستا ( روبرو ) ی باند قرار می ده.... وقتی شما فرکانس ILS رو ست کردید و دکمه VOR/LOC رو روشن کردید ( در حین اینکه A/P هم روشن باشه ) شما به کمک این امواج به صورت اتوماتیک در راستای باند قرار می گیرید....
    و اما APP که خلاصه شده Approach هست به معنای لغوی تقرب که کار این سوییچ این هست که علاوه بر لوکالایزر شما رو در مسیر گلاید ( Glide Slop ) قرار می ده ... یعنی از امواج عمودی ILS هم به صورت اتوماتیک استفاده می کنه و این به این معنی هست که ارتفاع هواپیمای شما طوری تنظیم می شه که درست در ابتدای باند فرود بیاین....پس تفاوت VOR/LOC و APP در همین هست که VOR/LOC مسیر گلاید رو شامل نمی شه و اون را با خاموش کردن سوییچ Altitude می تونین دستی تنظیم کنین ( مثلا با کم و زیاد کردن VS ) یا با Trim tab ها و یا از فرامین استفاده کنین....
    یادتون باشه که تنظیم سرعت خیلی مهم هست....
    من خودم سیستم فرود اتوماتیک رو پیشنهاد نمی دم....VOR/LOC خیلی بهتره .... و یا اینکه خودتون با اون لوزی ها تنظیم کنین.... ( البته این نظر من هست )

ست کردن ترمز اتوماتیک روی RTO به این معنی هست که اگر احیانا هواپیمای شما زیر سرعت مجاز به هر دلیلی نتونست پرواز کنه و دماغه اون به زمین برخورد کرد به صورت اتوماتیک با تمام قدرت ترمز می کنه و از حوادث و Crash کردن جلوگیری می کنه....
    دیگه توضیح از این کامل تر اونم تو چند دقیقه از کجا میخواین پیدا کنید؟
    Knazari جان دستت درد نکنه(کار ما رو راحت کردی)

منم نظرم همینه خودتون اپروچ کنید از سختیش و نفس گیریش گذشته خیلی لذت بخش میشه اون لندینگ.

سیستم RTO هم به تراتل حساس هست یعنی از یک درصد خاصی که پایین بیاد (موقع تیک آف) خودش فعال میشه گفتم اینم اضافه کنم.

14. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

شما 55 هزار تومن پول دادی؟
    البته اگه مبنی رو ه دلار 1000تومن بگیریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •