بچه ها به این تاپیک هم نگاه کنید. کمکم کنید
حرکتی ناجوانمردانه و باورنکردنی از سوی یاهو!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها به این تاپیک هم نگاه کنید. کمکم کنید
حرکتی ناجوانمردانه و باورنکردنی از سوی یاهو!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يكي ميتون در مورد دو نرم افزار زير يه كم برام توضيح بده كه چي هستن و چگونه ميشه باهاشون كار كرد؟ مخصوصاً دوم :
1- N2R Online Checker Plus 1.0
2- Trillian (4.0) Astra
کاربرای نرم افزار یاهو مسنجر نمیتوانند بطور پیش فرض چندین ID مختلف خود را در یک سیستم بطور همزمان باز کنند.
در واقع نرم افزار مسنجر یاهو چنین اجازه ای به کاربران نمیدهد با ترفندی که امروز قصد آموزش آنرا به شما داریم براحتی میتوانید این کار را انجام دهید.
توجه داشته باشید که اغلب نرم افزارهایی که چنین کاری را برای شما انجام میدهند مورد اعتماد نیستند و احتمال مونیتور شدن کاربر و جاسوسی در چنین نرم افزارهایی وجود دارد.
شما ترفندی خواهید آموخت که بدون استفاده از چنین نرم افزارهایی میتوانید چندین ID خود را باز کنید.
نکته دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که این ترفند بر خلاف نرم افزارهای Multi yahoo بر روی همه ی نسخه ها قابل اجراست و با آمدن نسخه جدید مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد.
خوب , برای انجام این کار باید کد های زیر را در یک فایل Notepad کپی کنید و فایل را با نام tehroon20 ذخیره کنید.
فرمت فایل هم باید .reg باشد
کدها:
REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager\Test]
"plural"=dword:00000020
پس از اینکه کد را در فایل نوت ذخیره کردید پنجره مربوط به این فایل را ببندید. حال دو بار بر روی آیکون فایلی که ساخته اید کلیک کنید و به ترتیب YES و OK را انتخاب کنید.
موفق باشید
Last edited by Kurosh; 25-12-2007 at 09:40.
سلام
مشكل من با ياهو مسنجر اينه كه وقتي دكمه sign In را مي زنم فوري پنجره ياهو بسته مي شود حالا بايد چكار كنم تا اين مشكل پيش نياد؟![]()
ممنون جالب بود واسه من که کار کرد.
چطوری می تونم آیدی hotmail خودمون رو تو همین yahoo messenge هم آنلاین نشون بدیم؟
با تشکر.
لاگین نکردن یاهو مسنجر نسخه ویستا روی ویندوز ویستا
--------------------------------------------------------------------------------
سلام بچه ها
دو بار مسنجر یاهو نسخه ویستا رو از سایت یاهو دانلود کردم و نصب .
ولی هر دو بار نشد باهاش با ویندوز ویستای اورجینال لاگین کنم
مشکل از کجاست ؟
هر دفعه که ایدی و پسورد میدم میگه اشتباه وارد کردین
چند تا ایدی با پسورد های مختلف وارد کردم
از بچه ها کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
]چقدر اين تاپيك سوت و كوره !
دو تا سؤال كردم چند روزه جوابي نگرفتم
سلام
بچه ها تو رو خدا یکی یک روش پیدا کردن پسورد یاهو یک نفر دیگه رو به من آموزش بده البته تو ورژن های جدید
فایل هم می تونم بهش بدم مشکلی نداره فقط تو رو خدا یکی کامل بگه - خیلی مهمه - خیلیییییییییی
لطفا يك نفر بياد به اين سوال جواب بده![]()
ظاهراً همه رفتند مسافرت . كسي خونه نيست.
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)