اون دو تا پایینی که قرمز کشیده چی؟
الان فایل های package رو بریزم تو فولدر Mods توی The Sims 3 WA یا توی فولدر Mods خود The Sims 3
اون دو تا پایینی که قرمز کشیده چی؟
الان فایل های package رو بریزم تو فولدر Mods توی The Sims 3 WA یا توی فولدر Mods خود The Sims 3
اونا مهم نیست
نه هر پکیجی داری بسته به نوع پکت باید باشه
وقتی میخوای دانلود کنی از سایت MTS اونجا آیکون کشیده که برای کدوم نسخه هست این مد بعضی هاش آیکون سیمز اصلیه بعضی ها world adventure بعدش بسته به اونا باید کپی کنی
فایل های پکیج رو گذاشتم توی مد ولی اصلا توی بازی نمیان
سیمز ادونچر رو نصب کردم اما دیگه دانلودا نمیان
بعد مودز رو بردم توی فولدر ادونچر
اما بازم نیومد
حالا ری استارت میکنم کامپیوترو اگه درست شد میگم
این سایت مطمئن هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا بازی زیبا و کلاسیکی است ولی مشکل این بازی این هست که بیشتر وقت گران بهای ما رو میگیره .
باسلام من توی امبیشن یه گیر اساسی دارم هروقت میرم توی بازی بعد از چند دقیقه یهو میپره بیرون
ممکنه از لانچر باشه؟! اخه اونم وقتی باز میکنم صفحه ی اولش (welcom) بدون تصویره
کمک![]()
3 کاربر بخاطر بن شدن من از این اسپمای گران بها تشکر کردن
از حمایت شما تشکر مینماییم
ربطی به اون نداره مشکلت از کرکته اکثر این جور مشکلات از کرکه و کمتر هم از نسخه است میتونی کرک هم که آپلود شده بود رو دانلود کنی ولی وقتی اینا نباشه مشکل از مثلا قاطی کرده ویندوزه که میتونی با دوباره نصب کردن بازی یه دفعه ای درست شه^^باسلام من توی امبیشن یه گیر اساسی دارم هروقت میرم توی بازی بعد از چند دقیقه یهو میپره بیرون
ممکنه از لانچر باشه؟! اخه اونم وقتی باز میکنم صفحه ی اولش (welcom) بدون تصویره
کمک![]()
بله وقت گیر هستش البته نیاز نیست که بشینی یه شبه کل بازی رو زیر و رو کنی که وقت زیادی بگیره من این کارو با سیمز 2 و پک هاش میکردم و کل لذت بازی هم از بین میرفتواقعا بازی زیبا و کلاسیکی است ولی مشکل این بازی این هست که بیشتر وقت گران بهای ما رو میگیره .
این سایتش خوبه ارزونه اما دیگه در مورد خوب بودنش کیفیتش و پتچش باید ریسک کردhttp://www.persiastore.com/advanced_search_result.php?keywords=sims+3&osCsid= aaff59d6b0e9681da8250e7cb428fdc3&x=0&y=0
ادونچر چیه؟؟فایل های پکیج رو گذاشتم توی مد ولی اصلا توی بازی نمیان
سیمز ادونچر رو نصب کردم اما دیگه دانلودا نمیان
بعد مودز رو بردم توی فولدر ادونچر
اما بازم نیومد
حالا ری استارت میکنم کامپیوترو اگه درست شد میگم
فکر نکنم درست شه برنامه رو باید دانلود کنی بعد فایل اینستال کنی اگه کاری که من میگفتم رو میکردی توی mods یه پوشه به نام packages میومد که اون تو باید میرختی
منظورم سیمز3 adventure بود
برای یه مدی که برای adventures هست باید توی خود پوشه ی mods که توی پوشه ی نصب world adventures به وجود اووردی کپی کنی
فایل های پکیج سرعت بازی رو کم میکنن نه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)