خوب جاخالی بده عزیزم
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
برو تو کار دلاور...هم غارتش بالاس هم دفاعش توپه
خوب جاخالی بده عزیزم
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
برو تو کار دلاور...هم غارتش بالاس هم دفاعش توپه
اونو میدونم
منظورم در کل بازی بود....مثلا دهکده رو نزدیک بزنم؟همر 1000000تا تبرزن کافیه؟
(به طور کلی منظورم بود)
من؟نه بابا،تراویانم کجا بود؟
کو وقت؟کو حوصله؟کو میثم؟
آره،عینا همونو گفتم،کلا سوژه هایی رو که ما باهاش کانتر زدیم فک نکنم کسی مثلشو زده باشه
،کلا کانتر زیاد می زدیم ما
آره بابا،خیلی شوت بودن،می گن حتی از وقتی که ما رفتیم نیرو هم نزدن:|
زود رفتی از روش،من یکی دو روز دیگه موندم ببینم چه خبره کلی نامه ی هنگ و اینا از میزان همرمون واسمون اومده بود،داخل فروم خبری هم یه تاپیک زدن کلی ویراژ دادن
(منم یه پستکی دادم،نمیدونم چرا بعدش کسی پست نداد
(دلیلشومی دونی دیگه
) ))
نه،از اتحادتم بیا بیرون،این اتحادا لیدرشون به اصطلاح نوبه،ولی در کل روشی که داده بحثش جداست،یه برنامه ریزی دیگه می خواد با کلی تغییرات تو این متن
هیچوقت بی اتحاد نمی شه کاری از پیش برد،جدا از اون پست بعدیتم یکم اشکال داره،اول بازی دلاوررو فقط و فقط برای کانتر و غارت در شعاع دورتر می زنن،به هیچ وجه من الوجوه تو اول بازی دلاور رو واسه ی دفاع نباید کاشت(اول بازی کلا دفاع نباید کرد)
نیرو جلشون نکار،منابعتم مصرف کن
حل می شه
من کی گفتم بی اتحاد پیش برو؟!هیچوقت بی اتحاد نمی شه کاری از پیش برد،جدا از اون پست بعدیتم یکم اشکال داره،اول بازی دلاوررو فقط و فقط برای کانتر و غارت در شعاع دورتر می زنن،به هیچ وجه من الوجوه تو اول بازی دلاور رو واسه ی دفاع نباید کاشت(اول بازی کلا دفاع نباید کرد)بگیر بخواب آرمان
ایشون اشتباهی که کردن زیاد نمیتونن آن باشن و توتن برداشتن. واسه همین نمیتونن همش جاخالی بدن.پس باید دفاع کرد![]()
ولی از شاخ شدن تکی حرف زدی،از اون جهت گفتم
خب توتن،بدون وقت یه مقدار متناقضه،حذف کنن گول بگیرن بهتره فکر کنم
البته ما تنهاییش هم شاخ منطقه بودیم با گول
طوری شد که تو منطقه ای که دورمون پر ده های اتحاد X بود ما رفتیم تو اتحاد y
بازم هیچکس جرات نمیکرد اتک بده تا زمانی که خودمون شروع کردیم
اگه آدرسش دم دسته بده ببینیم چی بود!داخل فروم خبری هم یه تاپیک زدن کلی ویراژ دادن
تذکر این بازی به شدت اعتیاد آور است
توصیه می کنم اصلا سمتش نرید من به زور تونستم بعد 5 سرور ترکش کنم
اسم اتحادم رو نمی گم ولی تو جنوب شرق غول بود 3 سرور هم اول شدیم
Last edited by 1navid; 01-04-2011 at 23:49.
ما که بحثمون جدا بود
والله سرور که خیلی وقته تموم شده،دیگه فرومش نیست(همون فروم داخلیه واسه اخبار،نه فروم اصلی)
ولی کلا از ریز تا درشت رویال اومده بودن مانور می دادن فلانی رو فلان مسائلش کاتا کردیم(ده آخریه زده بودیم،20-30تا جمعیت داشت+ده 5(یا7،که چیف کرده بودیم)و من یکی دو روز قبل دفشون برگشت داده بودم)،خلاصه یه دو سه صفحه نوشته بودن ازینا(یکی که کلی مسخره می کرد ما فارمیم چون تو این ده آخریه یه دف هم نداشتیم
)
من یه پست دادم،با مضمون نقد بر حمله و حرکات عزیزان،یکم طنز(می گن خاکستر فلانیم دود دادن،از همینا)خلاصه تا یه هفته بعدش که چک کرده بودم پست نداده بود از شمال غرب
تا اینکه چند وقت پیش لینک چیف دادن دست من(عقده شده بود این همره واسشون
،فک کنم واسه این بود که سواره داشت=)) )
گفتی سواره یاد رویال افتادم که چنتا همرشون رو دف کردیم هیچکدوم سواره نداشتن =))
تازه اگه سواره داشتن هم نمیتونستن رد بشن نزدیک 30 K فقط نیزه دار داشتیم.
بذار خوش باشن همینگه براش تاپیک زدن و پست دادن یعنی حسابی سوختن!
نه اتفاقا وقت زیاد دارم
راستی دوستان ده دوم رو کنار خودم بگیرم دیگه...؟!
یه چیز دیگه:
واسه یه توتن الآن منابع سطح چند خوبه؟آلان منابع من بیشتر سطح6 هستن....یه 2تا گندم هم سطح7 دارم...خوبه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)