اين بسته ي الحاقي نيست ، اين يك سري سيمز جديد هست كه براي كودكان طراحي شده و توش انسان نداره ، فقط حيوانات هست![]()
اين بسته ي الحاقي نيست ، اين يك سري سيمز جديد هست كه براي كودكان طراحي شده و توش انسان نداره ، فقط حيوانات هست![]()
چه خوب
البته باید توجه داشت که هر کدوم از بسته های الحاقی به صورت جدا هم وجود دارن
ولی شما درست میگید این بسته ی الحاقی نیست
میگم ea چقدر بچه هارو دوست داره
آخه قبلآ هم یک نسخه سیمز مخصوص بچه اومده بود
سلام این سیمز دو کلا تا حالا چن بخش فرعیش تو بازار اومده و میشه تهیه کرد؟من اینا رو دارم ایا غیر اینا بازم هست؟کلا با بازی اصلیش 14 تاشو دارم
The Sims 2 Bon Voyage
The Sims 2 Celebration! Stuff
The Sims 2 Family Fun Stuff
The Sims 2 FreeTime
The Sims 2 Glamour Life Stuff
The Sims 2 H&M® Fashion Stuff
The Sims 2 Kitchen & Bath Interior Design Stuff
The Sims 2 Nightlife
The Sims 2 Open For Business
The Sims 2 Pets
The Sims 2 Seasons
The Sims 2 Teen Style Stuff
The Sims 2 University
در ضمن این چیزه ینی سانسوریه مال من ایا خیلی از بازی رو حذف کردن؟یا فقط مثلا حموم رو نشون نمیده؟بازی اصلیشو با تمام الحاقیاتش میدونید از کجا میشه اینترنتی خرید؟راستی تو بازی من هم بعضی وصایل رو نشون نمیده و یا خالی هست یا مثل روزنامه پیچ شده نشون میده مثلا میزشو انگار با روزنامه جلد گرفتن
راستی اگه نمیشه ادرس بدید بهم یه پیام بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظر راهنمایتون هستم مخصوصا شما سعید و مگی ضد حال بهم نزنید یه وقتتازه گفتین درخواست بدیم واسه معرفی جایی که بشه پچاشو خرید کجا باید درخواست داد؟
![]()
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 05-02-2009 at 17:39.
شما فقط
The sims 2 Apartment life
و
The sims 2 Mansion & Garden Stuff
رو نداريد ، بقيه ي پك هاتون تكميله![]()
این رمزی که واسه از بین بردن شترنجی دادین که کار نمیکنه رمزو قبول میکنه ولی اثری یوخ intprop censorgridsize
خب اینطوری بعضی از رمزها
در واقع یک ترینر داره که من نمیزارمش برای اینکه غیر مجاز هست
قبلآ هم گذاشته بودم که پاک شد
فقط یه چیزی بگم پشت اون شطرنجی هیچ چیزی نیست
پس وقتتو به چیزای با ارزشتری اختصاص بده
سلام دوستان .بازی sims رو نصب و کرک کرده ام.
از وسط بازی بعضی موقع میوفته بیرون و یه اشکالی که داره اینه که نمیشه خونه ساخت.
فکر کنم مشکل از کرک هست.
یه فایلی هست که اگه قبلا بازی رو کرک کرده ایم بوسیله اون میشه خونه ساخت.
لطفا راهنماییم کنید.
سلام
من تازه Business و University و Nightlife رو نصب کردم . البته قبلا سیمز 2 رو بازی کردم اما بدون پچ . الان که اینا رو نصب کردم بالای صفحه این سه بخش فعال هست . چند تا سئوال دارم . مثلاً من میخوام وارد Business شم . وقتی که وارد این قسمت میشم یه شهر خالیه . از این به بعد و بعد از انتخاب محیط باید چی کار کنم ؟ همون سیمزهایی که در صفحه اصلی ساختم میتونن این قسمت بازی کنن ؟ یا اینکه باید کلاً توی این محیط بازی کنن و از نو سیمز بسازم؟ چون من الان دوتا سیمز با 500000 پول دارم . نمیخوام دوباره از اول شروع کنم !
مرسی
همه ي سيمز ها ميتونن به اون قسمت وارد شن فقط كافيه سيمزتون رو از خونه خارج كنيد![]()
مرسی مرضیه جان از توجهت
خب من الان یه فروشگاه ساختم توی قسمت بیزنس . برای سیمزها باید توی همون بخش بیزنس خونه بسازم یا محیط اصلی؟ میخوام سیمزها مثل قبلاً که سر کار میرفتن الانم به صورت ساعتی توی فروشگاه کار کنن ! یه سئوال دیگه چطوری برای فروشگاه کارمند تعیین کنم ؟ باید کارمندها رو هم بسازم ؟ کلا برای این پچ راهنما نیست یا خود بازی راهنما نداره برای بیزنس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)