تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 401 از 545 اولاول ... 301351391397398399400401402403404405411451501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دوستان توی فکر کنم چپتر 5 یا 6 اونجا که دوباره سرو کله این مرده که همه بدنش کرم ههست پیدا میشه و یه تفنگ که اتیش میزنه میده بهت و شارژ میشه..این مردک خرس گنده نمیمره چه جوری بکشمش..گوله میزنم تا اعظاش قطع شه .بعد که بدن خالیش موند این خواهر شوا میره کپسولو میاره و اتیش بازیش گل میکنه منم تیر میزنم اما بیفایده بود تمام تیرام تموم شد..راحش چیه

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوستان توی فکر کنم چپتر 5 یا 6 اونجا که دوباره سرو کله این مرده که همه بدنش کرم ههست پیدا میشه و یه تفنگ که اتیش میزنه میده بهت و شارژ میشه..این مردک خرس گنده نمیمره چه جوری بکشمش..گوله میزنم تا اعظاش قطع شه .بعد که بدن خالیش موند این خواهر شوا میره کپسولو میاره و اتیش بازیش گل میکنه منم تیر میزنم اما بیفایده بود تمام تیرام تموم شد..راحش چیه
    نه دوست من با همون اسلحه مخصوص و کپسولهای انفجاری محیط اینقدر آتیشش بزن تا بمیره....
    (البته نارنجکهای آتش زا هم اونجا مفیده)

3. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

از کپسول اتیش زا وقتی استفاده کنم که اعضاش همه قطع شدن؟؟؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میشه یه عکس از منوی Inventory اویل 5 بزارید ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا یکی کمکم کنه : این همه اومدم و این همه هم درخواست فایلهای arc رو دادم الان توی یه مرحله ای این ارور رو میده :

توی همون مرحله ای که یه سری تسمه های گردون هستند و کپسولهای گاز دارن روی این تسمه ها به سمت آتیش میرن و منفجر میشن دقیقا بعد از همون جایی که من پیش موشکهای در حال ساخت میرم و یه دستگاهی رو روشن میکنم و یه عنکبوت خفنی رو میکشم بعد میرم سمت یه دری تا در باز میشه همون ارور بالا رو میده .!

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

نه همش ازش استفاده کن فقط یادت باشه که بردش کمه باید بهش نزدیک باشی...
    من خودم فقط با همین اسلحه و کپسولهای انفجاری و بدون استفاده از هیچ سلاح دیگه ای(فقط این شوا داشت برا خودش شلیک میکرد) کشتمش البته یه خورده ای زمان میبره

آقا یکی کمکم کنه : این همه اومدم و این همه هم درخواست فایلهای arc رو دادم الان توی یه مرحله ای این ارور رو میده :

توی همون مرحله ای که یه سری تسمه های گردون هستند و کپسولهای گاز دارن روی این تسمه ها به سمت آتیش میرن و منفجر میشن دقیقا بعد از همون جایی که من پیش موشکهای در حال ساخت میرم و یه دستگاهی رو روشن میکنم و یه عنکبوت خفنی رو میکشم بعد میرم سمت یه دری تا در باز میشه همون ارور بالا رو میده .!
    متاسفم بازی ناقصه(توی همین دو سه صفحه قبل اساسی در موردش بحث شده)
    بهتره به فکر یه نسخه دیگه و صد البته 2 DVD باشید...

8. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

با اجازه اقا مهدی یه کار دیگه هم میشه کرد که بدون دردسر هست:
    شما یه R.P.G بگیر و اون یارو بذار یکی ازون کپسول ها رو بگیره بعد با تیر کپسول رو منفجر بکن و بعد با ار.پی.جی بزن میمیره دیگه نیازی به کشتن با دردسر نمیخواد.

10. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezadevilmaycry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

درسته اینقدر آتیشش بزن تا دیگه اعضاش در نیاد..تنها راهش همینه.باید با همون کپسوله تیر بزنی بهش تا تیرش تمام شد ببر سر جاش بزار شارژ بشه و بعد دوباره بردار..اینقدر اینکارو ادامه بده تا بمیره
    البته با آر پی جی هم میشه ولی حیفه اندازه ی اون نیست یک آر پی جی حرومش کنیم.

12. 2 کاربر از rezadevilmaycry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

درسته اینقدر آتیشش بزن تا دیگه اعضاش در نیاد..تنها راهش همینه.باید با همون کپسوله تیر بزنی بهش تا تیرش تمام شد ببر سر جاش بزار شارژ بشه و بعد دوباره بردار..اینقدر اینکارو ادامه بده تا بمیره
    البته با آر پی جی هم میشه ولی حیفه اندازه ی اون نیست یک آر پی جی حرومش کنیم.
    دوست عزیز ار پی جی بدون پول هم میشه چرا با پول؟اون جایی که با قایق باید بری 4 شی رو پیدا کنی برای باز کردن در:اون وسط یه قایق موتوری متروک هست که تو اون یه ار پی جی هست که نگه بداری برای این غول مناسبه چون این غول هم جون کم میکنه هم مهمات.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بازیش جالبه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •