تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 401 از 1174 اولاول ... 301351391397398399400401402403404405411451501901 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اوه اوه 2 تا کریس داریم ! من میگم دوئل کنین هر کی نمرد اون بشه رونالدو !!!
    دوئل دو نفرست ...اومدیم هرچی منچستری بود به خاطر رونالدو اومدن تو این تاپیک آواتارشونم کردن رونالدو....
    Last edited by iammahdi; 12-07-2008 at 00:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

البته داش کریس یه وقت از دست من ناراحت نشی ولی اون داش مهرداد که میبینی حدود یه ماه پیش با همون آواتلر اومد ولی یهو رفت ....... ولی میگم اشکال نداره خودتون یجوری حلش کنید

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

البته داش کریس یه وقت از دست من ناراحت نشی ولی اون داش مهرداد که میبینی حدود یه ماه پیش با همون آواتلر اومد ولی یهو رفت ....... ولی میگم اشکال نداره خودتون یجوری حلش کنید
    چشم راموس جان ..آقا مهرداد همین که رئالی هستن ورئالو دوست دارند برای من کلیه ...امیدوارم که ناراحت نشده باشند...

Last edited by iammahdi; 12-07-2008 at 00:20.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اقا چرا اسکی می ری ؟؟؟
    توی پرانتز بنویس Ctrl + W ... خودت هم یه بار این کارو بکن !!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

واقعا خیلی منچستر ضاییع می شه ها اگه کریس بیاد رئال !!
    من فک کنم کالدرون جنبه ی سیاسی رفت جلو که رابطه ی رئال با منچستر رو خراب نکنه وگرنه اراده می کرد رونلدو توی رئال بود !!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رئال مادرید بر سینه ی یان کلاس هونتلار مهاجم آزاکس دست رد زد .
    در حالی که اخباری مبنی بر حضور این ستاره در یونایتد و آرسنال به گوش می رسد رئال مادرید به این بازیکن گفت که نیازی به او ندارد و می تواند مقصد بعدی اش را برگزیند .
    رئال مادرید در سال گذشته می خواست که در صورتی که آژاکس حاضر به فروش اشنایدر نشود دو بازیکن را با هم بخرد تا رضایت این تیم را جلب کند .
    هونتلار در یورو نیز برابر رومانی گلزنی کرده بود .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

امیلیو بوتراگوئه نو پنجشنبه برای بازدید به سانتیاگو برنابئو آمد و با سایت رسمی باشگاه مصاحبه ای انجام داد و اذعان داشت که ایکر کاسیاس لایق عنوان برترین بازیکن اروپاست .
    ایکر روی خط جایزه ی برترین بازیکن اروپاست . شما چه فکری می کنید ؟
    رسم امر می کند که تنها مهاجمان این جایزه را ببرند اما کاسیاس دروازه بان ویژه ای است . نه فقط امسال ؛ اما در این فصل او قاطع بود . حقیقت آن است که یک قهرمان اروپایی است و نقشی که در یک چهارم نهایی بازی کرد این ادعا را اثبات می کند و او را از همه لایق تر می کند . از همان روز اول در تیم تماشایی حاضر شد . او باید بهترین بازیکن اروپا شود او رئال مادرید را بارها در مقابل تیمها حفظ کرده است . او بهترین دروازه بان جهان است . آنهایی که نظرسنجی کردند این را اثبات کردند .
    اسپانیا را در یورو ۲۰۰۸ چطور دیدید ؟
    من فوق العاده لذت بردم . من در یک چهارم نهایی بر احساساتم چیره شده بودم . این معنی زیادی می دهد . این یک نبرد روانی بود که کفه ی ترازو به ضرر اسپانیا سنگینی می کرد . اما آنها برای برطرف ساختن آن تلاش کردند . این پله ی ترقی آنها برای قهرمانی بود .
    شما باید ذهن روشنی داشته باشید .
    در یورو ۱۹۸۸ بازی کردم و چهار سال بعد دیگر بازی نکردم . هیچ چیز بهتر از بازی کردن برای تیم ملی کشورتان در چنین رقابت معنی داری نیست . جام جهانی در اوج است اما یورو هم خیلی مهم است . این برای فوتبال ما و کشور ما با شکوه بود .
    چهار مادریدیستا در تیم بهترین های جام بودند و این معنای زیادی دارد ...
    این بدین معنی است که بازیکنان رئال مادرید همواره بهترینهای دنیا هستند و این مرا شگفت زده نکرد . این کاملا طبیعی بود و دلیلی بود برای تحسین رئال .
    زندگی چطور است ؟
    خوب . من خوش شانسم . من هنوز با فوتبال ارتباط دارم . اما تلاش می کنم تا بیشتر وقتم را در اختیار خانواده و بچه ها بگذارم .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به نظر می رسد که کار قرارداد رئال مادرید با را رافائل فان در فارت ستاره ی هامبورگ به پایان رسیده باشد .
    مارکا نوشت که در حال حاضر مرد محبوب شوستر با سران رئال مادرید به توافق شخصی رسیده است .
    رئال در حال حاضر در حال بررسی پیشنهاد نهایی به هامبورگ است تا این ستاره را به خدمت بگیرد .
    سورن لربی وکیل فان در فارت گفت : باشگاه های زیادی به این بازیکن علاقمندند و ما پیشنهادها را بررسی می کنیم . اما او در حال حاضر در تعطیلات است و تصمیمی نگرفته است . او دوست دارد در اسپانیا باشد و در یک هفته آتی ما وضعیت را بررسی خواهیم کرد

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دیوید بکهام ستاره انگلیسی سابق رئال مادرید و منچستریونایتد اظهار کرد که می داند کریستیانو رونالدو چه احساسی دارد.
    بکهام که خود در سال ۲۰۰۳ طی یک انتقال جنجال برانگیز و پر هیاهو از اولترافورد به برنابئو امد اعتقاد دارد که رونالدو باید یکی از بزرگترین انتخابهای زندگی ورزشی اش را انجام دهد و باید بین رئال مادرید و منچستر یکی را انتخاب کند.
    بازیکن حال حاضر تیم گالاکسی امریکا گفت :
    بازی کردن در تیم منچستریونایتد ارزوی من بود ولی خب رئال مادرید هم در طرف دیگر قضیه بود.
    انتخاب کردن بین این دو تیم واقعا کار بسیار سختی است و مطمئنم این سختی برای رونالدو نیز وجود دارد.
    وقتی که منچستریونایتد را ترک کردم تنها باشگاهی که دوست داشتم در ان بازی کنم فقط رئال مادرید بود.
    اگر چه زندگی کردن در مادرید و بازی کردن در رئال مادرید نسبت به منچستر کمی برتری دارد ولی هر دو تقریبا یکسانند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رئال مادرید از سخنان سپ بلاتر رئیس فیفا در مورد این که کریستیانو رونالدو بهتر است که اولد ترافورد را ترک کند به وجد آمده است .
    آس نوشت که زنگ خوردن تلفن رامون کالدرون از دیروز صبح قطع نمی شود و حامیان مالی همه از نظرات رامون کالدرون اظهار هیجان زدگی کرده و به رئیس رئال مادرید تبریک می گویند .
    بلاتر دوست نزدیک کالدرون و یکی از طرفداران رئال مادرید است و مدیران رئال چشم به حمایت و کمک او برای آن که یونایتد به دادن رونالدو به رئال راضی شود ؛ دارند .
    به همین علت سخنان بلاتر برای هیئت مدیره ی رئال خوشایند بوده و انها اعتقاد دارند که طی دو هفته ی آتی رونالدو سرانجام پیراهن سفید کهکشانی ها را به تن خواهد کرد .
    خوآکین ماروتو تحلیلگر آس ؛ سپ بلاتر می خواسته با این سخنش اذعان داشته باشد که لیگ برتر استعدادهای برتر دنیا را احتکار کرده است و به همین علت دو نمانده در فینال چمپیونرلیگ داشته است .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •