تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 401 از 2376 اولاول ... 3013513913973983994004014024034044054114515019011401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پيمانكار استقلال مشخص شد

ايران ورزشى- چهارشنبه هفته گذشته در نشستى كه ميان فتح ا...زاده و شركت هاى خواهان ساخت كمپ اختصاصى استقلال برگزار شد، باشگاه استقلال با دو شركت ساختمان سازى به توافق نهايى رسيد و قرار است در اولين جلسه هيأت مديره جزييات اين توافق به استحضار اعضاى هيأت مديره برسد. گفته مى شود در اين نشست هيأت مديره بهترين پيشنهاد را انتخاب مى كند تا يك ميليارد تومانى كه سازمان تربيت بدنى براى پروژه هاى عمرانى باشگاه استقلال در نظر گرفته بى رويه خرج احداث كمپ نشود و استقلال با حداقل هزينه بتواند به خواسته خود دست يابد.

====================

قلعه نويى بزرگتر از «اوچه» مى خواهد

ايران ورزشى- اوچه مهاجم فصل گذشته مس كرمان كه مورد نظر مسؤولان باشگاه استقلال قرار دارد، براى دو سال بازى در اين تيم مبلغ ۵۰۰ هزار دلار طلب كرد كه اين درخواست مورد قبول استقلالى ها قرار گرفته است، البته امير قلعه نويى اعلام كرده به مهاجمى بزرگتر از اين بازيكن نياز دارد : با اينكه مسؤولان باشگاه اعلام كرده اند براى جذب اوچه مشكلى نداريم و حتى مسؤولان باشگاه پاختاكور با استقلالى شدن وى موافقت كرده اند،اما سرمربى تيم معتقد است كه بايد مهاجمى بزرگتر از اوچه را جذب كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازيكن برتر استقلال سكه مى گيرد

استقلالى ها هفته گذشته به پيروز قربانى بابت بازى قابل قبولش مقابل سپاهان يك سكه دادند و قرار شده بعد از هر بازى با انتخاب بهترين بازيكن تيمشان يك سكه بدهند. استقلال يكشنبه در كرمان به مصاف مس مى رود و بايد ديد اين دفعه كدام بازيكن اين عنوان را كسب مى كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اميرحسين صادقى:
    سخت است، خيلى سخت است!

ايران ورزشى- صادقى طاقت ندارد مقابل تيم سابقش بازى كند: در ۳ بازى ابتدايى فصل بازى هاى خوبى انجام داديم اما در جمع آورى امتياز بد كار كرديم كه دليل آن تغييرات زياد در مجموعه مس كرمان و مدت زيادى طول كشيد تا بازيكنان به هماهنگى برسند. خيلى سخت است كه رو به روى تيمى بازى كنم كه تمام فوتبالم را در آن بازى كرده ام و هر چه دارم از استقلال است، ولى شرايطى به وجود آمد كه بايد استقلال را ترك مى كردم و استقلالى ها نيز بدانند در كرمان در هفته چهارم با ما به مشكل مى خورند. برايم دشوار است كه رو به روى بازيكنانى قرار بگيرم كه روزى در كنار آنها بوده ام ولى من با مس كرمان قرارداد دارم و به قراردادم با اين تيم پايبندم و روبه روى استقلال بهترين بازى ام را انجام مى دهم. در كرمان شرايط بسيار خوبى دارم و از اينكه شاگرد مظلومى هستم افتخار مى كنم.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

ايران ورزشى- چهارشنبه هفته گذشته در نشستى كه ميان فتح ا...زاده و شركت هاى خواهان ساخت كمپ اختصاصى استقلال برگزار شد،..............
    مشخصه که این کمپ کی قراره مورد بهره برداری قرار بگیره ؟
    از امکانات و تجهیزات این کمپ کسی اطلاعی داره ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

14 پیش بینی [مس - استقلال] _ هفته ی چهارم

یکشنبه 87/6/3
    مس کرمان - استقلال تهران، ساعت 16:45 ، ورزشگاه باهنر کرمان
    داوران : هدايت ممبيني، عليرضا يزداني، محمد رضا ابوالفضلي، قاسم واحدي، محسن زماني

تا الآن 22 نفر بازیه [مس - استقلال] رو پیش بینی کردن.
    برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینیهاشون میتونید پست 4007 رو ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای دیدن افراد برتر این پیش بینی، میتونید به پست 3916 مراجعه کنید :
    کد:
    برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.
    قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
    کد:

برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 2 روز دیگه فرصت دارید..

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حتما

مگه شك دارين

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من هستم.....بازیرو میبریم..
    حتما

مگه شك دارين

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض مظلومی: اگر تیم مس ببرد، مشت هایم را گره نمی‌کنم!!

بازی تیم‌های مس کرمان و استقلال تهران در چارچوب هفته چهارم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های ایران را می‌توان جدالی حساس میان پرویز مظلومی و امیر قلعه نویی دانست.

سرمربی تیم مس انگیزه زیادی دارد تا نشان دهد که شایستگی بیشتری نسبت به قلعه نویی برای نشستن روی نیمکت استقلال تهران را دارد.

خبرنگار ایرنا روز جمعه گفت وگویی را با مظلومی سرمربی تیم مس کرمان انجام داد که در زیر آمده است:
    س: حتما با انگیزه زیادی به استقبال استقلال تهران می‌روید؟
    ج: همه بازی‌ها در لیگ برتر از اهمیتی بالایی برخوردار است. برای اینکه بتوانیم در جدول رده بندی رتبه‌ای مناسب را در اختیار داشته باشیم، باید تمام حریفان را جدی بگیریم.

س: اما استقلال تهران رقیبی متفاوت است؟
    ج: به هر حال وقتی بازیکنان شهرستانی برابر دو تیم بزرگ پایتخت قرار می گیرند، انگیزه‌های زیادی دارند تا بتوانند توانایی‌های خود را به نمایش بگذارند.

س: البته این دیدار برای شما هم حیثیتی است!
    ج: من چندین سال در زمین و روی نیمکت در خدمت استقلال تهران بودم و خودم را به حق، یکی از قدیمی‌های استقلال می‌دانم. اما به خاطر تعهدی که به تیم هایم دارم، همیشه سعی کرده ام برابر این تیم بهترین بازی‌ها و بهترین نتیجه‌ها را به دست آورم.

س: و معمولا موفق هم بوده اید!
    ج: من که نمی‌توانم به خاطر استقلالی بودن به تیم‌های تحت هدایتم خیانت کنم. این بار هم تلاش می‌کنم تا تیمم بهترین نتیجه ممکن را بگیرد تا بتوانیم امتیازات از دست رفته را جبران کنیم.

س:و برتری خود را نسبت به قلعه نویی ثابت کنی!
    ج: اتفاقات قبل از فصل را فراموش کرده ام. البته هنوز هم اعتقاد دارم که می توانم برای استقلال مربی خوبی باشم و با تیم قدیمی ام نتیجه‌های قابل قبولی بگیرم.

س: در صورت پیروز شدن چه واکنشی خواهید داشت؟
    ج: من مربی‌ای نیستم که با موفق شدن از خود بی‌خود شوم و مثل بازیکنان جوان شادی کنم. اطمینان داشته باشید اگر استقلال را ببریم، کاری نمی‌کنم که هواداران استقلال از من دلخور شوند.

س: به مشتهای گره کرده قلعه نویی طعنه می‌زنید؟!
    ج:کاری به هیچ کس ندارم. مهم این است که استقلالی‌ها از دست من دلخور نباشند و من همچنان نشان دهم که یک استقلالی قدیمی و با تعصب هستم. البته نه تنها استقلال بلکه در هر دیدار دیگری هم که به برتری برسیم، کسی نیستم که مشتهایم را گره کنم.

س: با این شرایط نتیجه را چگونه پیش بینی می‌کنید؟
    ج: فقط این را می‌گویم که به خاطر دو باختی که در کارنامه مان ثبت شده است، چاره‌ای جز شکست دادن استقلال و گرفتن سه امتیاز نداریم.

س: این توانایی را در تیم تان می‌بینید؟
    ج: صددرصد. ما به هماهنگی لازم رسیده ام و بازیکنانم را در اوج آمادگی هستند. اگر در طول ‪ ۹۰‬دقیقه با اتفاقی غیرمنتظره مواجه نشویم، مطمئنم که دومین پیروزی فصلمان رقم خواهد خورد.

س: فرزاد آشوبی و امیر حسین صادقی می‌توانند مهره‌های ویژه شما در این بازی باشند؟
    ج: همه بازیکنان وقتی با استقلال روبرو می‌شوند، سعی می‌کنند بهترین عملکردشان را نشان دهند. البته صادقی و آشوبی به خاطر تجربه بالایی که دارند بهتر از هر کس دیگری می‌توانند در اجرای برنامه‌های تاکتیکی نقش داشته باشند.

س: از این بحث خارج شویم، قبول دارید که مس کرمان غیرمنتظره در فصل جاری لیگ برتر ظاهر شده است؟
    ج: در ظاهر مس یکی از تیم‌های ناکام هفته‌های اول لیگ است. اما با توجه به قرعه بدی که به ما خورده است، امیدواری زیادی داریم تا در هفته‌های بعد جبران مافات کنیم.

س: یعنی قرعه نامناسب تنها دلیل نتیجه نگرفتن مس کرمان است؟
    ج: عمده‌ترین دلیلی ناکامی ما همین قرعه نامناسب است. البته قبول دارم که باید به هماهنگی بیشتری برسیم و در برابر حریفان مختلف دقت عمل بیشتری داشته باشیم.

س: هنوز هم می‌توان مس کرمان را یکی از مدعیان دانست؟

ج: اتفاق خاصی رخ نداده که از مس قطع امید شود. البته می‌دانم که برای مدعی ماندن و قهرمان شدن کار بسیار سختی داریم . تیم‌هایی چون استقلال، پرسپولیس و سپاهان اصلی‌ترین رقبای ما در لیگ برتر هستند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

لطفا «گل» بزنيد

«مردم براى تماشاى بازى مهاجمان بليت مى خرند.» اين مثالى است كه در فوتبال اروپا مى زنند. به هرحال نقش مهاجم در سرنوشت يك تيم حرفه اى پررنگ است. تيمى كه داعيه قهرمانى دارد بايد داراى خط حمله اى باشد كه مدافعان حريف را آزار دهد تا با شمار گل هاى بالا در صدر جدول جا خوش كند. استقلال تيم پرمهره اى است و در ليگ هشتم دست به تغييرات فراوانى زده است. استقلال فصل گذشته دچار يك «كم خونى» شده بود. كابوسى كه آنها را از كورس رقابت با رقيب سنتى دور كرد اما اين فصل شرايط مهيا شده تا دوباره پرافتخارترين تيم آسيا به شرايط آرمانى برگردد.

فصل جديد، تيم جديد

ليگ هشتم به هفته چهارم خود نزديك شده است. استقلال با آن همه سر و صدايى كه در فصل نقل و انتقالات به پا كرد اين تصور را به وجود آورد كه تيم قلعه نويى متفاوت تر از فصل هاى گذشته به ميدان مى آيد. البته برگزارى سه بازى متر و معيار مناسبى براى نقد كردن نيست اما كافى است تا نگاهى به ليست گلزنان اين تيم در سه بازى اخير بيندازيم. درست است كه كسب ۳ امتياز مهم است و امروزه در دنياى فوتبال با به بن بست رسيدن روش هاى تاكتيكى، اين مدافعان هستند كه گل مى زنند اما واقعا استقلال در اين سه بازى به گره تاكتيكى برخورد كرده است.

جبارى درخشيد

بازى اول با ابومسلم به نفع استقلال تمام شد. نمايشى كه مدت ها از پسران آبى نديده بوديم. تشكيل اضلاع هندسى و رد و بدل كردن پاس هاى تك ضرب ابومسلم را به زانو درآورد ولى در اين ميان مهدى اميرآبادى و مجتبى جبارى براى استقلال گل زدند! البته عليزاده روى گل دوم استقلال موثر بود و سياوش اكبرپور خط دفاع تيم ابومسلم را بارها دچار مشكل كرد. در اين بازى گل نزدن مهاجمان به وضوح ديده مى شود.

تيم ملى بلاى جان شد!

استقلال درحالى پا به زمين پگاه گذاشت كه ۲ بازيكن خود (طالب لو و كاظمى) را در اختيار نداشت اما اين مساله دليل نمى شود كه مهاجمان به وظايف خود عمل نكنند. دفاع پگاه به صورت چند لايه از پس مهاجمان استقلال برآمد. استقلال در اين ديدار در نيمه اول چند موقعيت را از دست داد و حتى به تير دروازه هم زد اما باز هم گره گل خط حمله اين تيم باز نشد. آرش برهانى هنوز از لحاظ روحى به شرايط ايده آل نرسيده و معلوم نيست اين مهاجم كى به شرايط آرمانى بازمى گردد. عليزاده كه متخصص پرتاب هاى بلند است و كار خاصى انجام نداد؛ و سياوش اكبرپور هم از قافله عقب نماند!

باز هم يك مدافع گل زد

زمانى كه سپاهانى ها با يك گل جلو افتادند، اين پيروز قربانى بود كه در دقيقه ۷۲ بازى را به تساوى كشاند تا باز هم خطر از بيخ گوش تيمى كه مدعى قهرمانى محسوب مى شود بگذرد. در ميان مهاجمان استقلال احمد خزيراوى آينده روشنى دارد. با اينكه وى حدود ۱۵ دقيقه به عنوان جانشين وارد ميدان شده ولى مى تواند بهتر از بازيكنان امتحان پس داده ظاهر شود. فرهاد مجيدى هم هنوز فرصت خودنمايى پيدا نكرده است. به هرحال امير قلعه نويى بايد فكرى به حال خط حمله تيمش بكند تا فشار گلزنى از روى هافبك ها و مدافعان برداشته شود.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

س: هنوز هم می‌توان مس کرمان را یکی از مدعیان دانست؟

ج: اتفاق خاصی رخ نداده که از مس قطع امید شود. البته می‌دانم که برای مدعی ماندن و قهرمان شدن کار بسیار سختی داریم . تیم‌هایی چون استقلال، پرسپولیس و سپاهان اصلی‌ترین رقبای ما در لیگ برتر هستند.
    یعنی مس میخواد بگه مدعیه قهرمانیه ؟ اگه این جوری باشه که بازی مقابل مس واسمون خیلی سخت میشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •