من 1024 6 گیگ که داشتم خیلی خوب بود شبی 4 5 گیگ رو میگرفت بعضی اوقات 6 7 گیگ هم رسیدش
این سرویس بهتریه از نظر من تا 512 حجمی![]()
من 1024 6 گیگ که داشتم خیلی خوب بود شبی 4 5 گیگ رو میگرفت بعضی اوقات 6 7 گیگ هم رسیدش
این سرویس بهتریه از نظر من تا 512 حجمی![]()
الان زنگ زدم واسه همین 1 مگ حجمی..
گفت چون توی پنل نیس باید ایمیل بزنه؛
حالا بزار منم 1 مگ کنم ببنیم چی میشه دیگه
خدا کنه درست شه !!
سلام
چشم
چطوری شما؟
اول این که مبارک باشه. بعد این که داون استریمت روی چنده؟
به من هم زنگ زدن همینو پیشنهاد دادن!گفت سرعت دانلود بین 600 تا 700 هستش. 13 روز دیگه که اشتراکم تموم بشه به جای تمدید اینو بر میدارم!
راستی مطمئن شو قبلش بعد عوض کن. چون خودش قید کرده که تعویض سرویس در میانه راه باعث حذف پول و سرویس قبلی میشه. اول بپرس مشکل نخوری بعد این کارو بکن
دوستان منم 1 مگ 3 گیگ با شبانه رایگان گرفتم خیلی چنگی به دل نمیزنهخط رو روی 6 مگ بستن و سرعت روزانه 600- 700 هست .ولی سرعت شبانه از اولین شبی که فعال شد روی 200 کیلوبایت بوده تا همین دیشب. متوسط شبی 3تا 3.4 گیگ دانلود میده.
حالا میخام ببینم همه یک مگی ها سرعتشون همین قدر هست؟![]()
مرسی مهندس !
ماله SNR رو میگی دیگه ؟؟ روی 27.4 ست شده الان
والا دیگه عوض کردم؛الان شده 1 مگ ماهی 3 گیگ؛ البته هنوزم بستانکاری دارمو مشکلی هم نیس
چووووو کاره ؟!؟!؟!
آقا نمیشد زودتر پست بدی ؟؟![]()
من همین الان زنگ زدم برام همین 1 مگ ماهی 3 گیگ رو ست کردن !! یعنی فقط 1 گیگ بیشتر میتونم بگیرم ؟!![]()
آقا شما با 512 بهتر از من میگیزی احتمالا با 1 مگ هم حدود 4 تا 4.5 بگیری. فک کنم سرعت بر میگرده به مرکز مخابرتی مون.ما استقلال هستیم یکی از بی کیفیت ترین و شلوغ ترین مراکز مخابراتی مشهد.البته نویز خط رو که دیگه نگم بهتر هست...
شما اگر امشب تست کردی خبرش رو بده داداش..ممنون
نه منظورم خود Downstream بود. توی صفحه اول تنظیمات مودم هستش
نمیدونم والا.. فقط باید منتظر باشمو امشب ببینم چی کار میکنه؛
خب ما هم آزادشهریم
مرکز فرشچی؛ من با 512 همش 2 گیگ تونستم بگیرم شبی !
Upstream Speed 639 kbps Downstream Speed 6143 kbps
همین دیگه ایشالا؟
الان یه عکس از استاتوس مودم بذار
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)