کارت گرافیک 4850 Ati کی میاده؟اگر بیاد امکان داره بالای 300 تومن باشه؟
کارت گرافیک 4850 Ati کی میاده؟اگر بیاد امکان داره بالای 300 تومن باشه؟
آره اينها ATI هستند سري HD 4000 و 4870 قويتر از 4850 هست و 100 دلار هم گرونتره
میدونم ولی من بیشتر برای کارای گرافیکی (برنامه هاش) و بازی میخوام که CRT خیلی بهتره هم رزولیشنش بالاتره هم سرعتش
سلام دوستان من صبح رفتم ديدم صاحب مغازه نيست اومدم خونه زنگ زد به گوشيم گفت 384 نميتونم پيدا كنم الان يه 764 پيدا كردم ميخواي گفتم چنده گفت 185 گفتم فقط 20 تومن ميتونم بدم گفتم كارت گرافيك و پاور هم بهت ميدم خلاصه قبول كرد عصر رفتم گرفتم كارت خوبيه فقط يه سوال داشتم قيمت ش چطور بود ميدونم سرم كلاه گذاشته ولي نميدونم چقدرمن يه پاور لكسوس 400 وات (البته ريل نبود و سه سال مثل خر برام كار كرده بود) و يه كارت گرافيك گيگابايت ( giga 7100 gs 256mb ddr2 (64mb onboard) با دوسال گارانتي بدون جعبه(جعبه اش گم شده )خلاصه يه 220 تومن هم نقدي دادم اول از همه بگيد نظرتون در مورد اين كارت چيه:(برندش خوبه يا نه)
بعد چقدر ضرر كردم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست من
اینطور که من شنیدم هفته اینده تویه بازاره ایرانه![]()
سلام دوستان
من با مادر برد ( p4p800x (AGP 8x می خوام کارت گرافیک بخرم بین sparkle 7800gs 256mb 256bit,sparke 7600gs 512mb 128 bit کدوم بهتره؟اگه بهترش هم هست معرفی کنید
ممنون می شم قبل از اتمام تابستان جواب دهید!
خیلی متشکر!
پ.ن:این کارت ها یه کم سخت گیر میان اگه کسی جایی رو می شناسه که دارن لطفا آدرسشو پخ کنه
جون من زودتر جواب بدین ضروریه!
آقايون نظرتونو نگفتيد
خلاصه به این کارت چه قدر پول دادی؟سلام دوستان من صبح رفتم ديدم صاحب مغازه نيست اومدم خونه زنگ زد به گوشيم گفت 384 نميتونم پيدا كنم الان يه 764 پيدا كردم ميخواي گفتم چنده گفت 185 گفتم فقط 20 تومن ميتونم بدم گفتم كارت گرافيك و پاور هم بهت ميدم خلاصه قبول كرد عصر رفتم گرفتم كارت خوبيه فقط يه سوال داشتم قيمت ش چطور بود ميدونم سرم كلاه گذاشته ولي نميدونم چقدرمن يه پاور لكسوس 400 وات (البته ريل نبود و سه سال مثل خر برام كار كرده بود) و يه كارت گرافيك گيگابايت ( giga 7100 gs 256mb ddr2 (64mb onboard) با دوسال گارانتي بدون جعبه(جعبه اش گم شده )خلاصه يه 220 تومن هم نقدي دادم اول از همه بگيد نظرتون در مورد اين كارت چيه:(برندش خوبه يا نه)
اساتید این سومین باره این درخواست رو دارم ولی انگار نه انگار !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)