سلام رفقا من 30 بهمن معافیتم تموم میشه . کی باید اقدام کنم برای سربازی و چیکار باید بکنم و چقد طول میکشه اعزامم؟
سلام رفقا من 30 بهمن معافیتم تموم میشه . کی باید اقدام کنم برای سربازی و چیکار باید بکنم و چقد طول میکشه اعزامم؟
پادگان خوبیه تا جایی که ما شنیدیم
اکثرا امریه دارها اونجا خدمت میکنن .
هر چه زودتر اقدام کنید از ۳۰ بهمن بگذرد وارد غیبت می شوید
سلام، چندتا سوال داشتم:
من معاف از رزم شدم مدرکمم لیسانسه، سربازی با این شرایط چجوریه؟
معاف از رزم تیراندازی نداره؟
به نظرتون خدمت تو شهر دیگه مزیتی داره نسبت به شهر خودمون؟
سوال دیگه اینکه داشتن یه تخصص تو خدمت بدردی میخوره؟ مثل دونستن انگلیسی یا مهارت فنی و...
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید![]()
درود بر دوستان
میخواستم بپرسم مرکز آموزش مهندسی رزمی بروجرد چجور جایی هست!؟
میخوام اننقالی بگیرم برای اونجا .
درود
معاف از رزم زیاد اهمیت نداره براشون .
من خودم معاف از رزمم ولی اهمیت ندادن ولی فرمانده گروهانمون آدم خوبیه به خاطر مشکلم کلا از خیلی چیزا معافم کرده . اینم بستگی به فرمانده ات داره که باهات راه بیاد یا نه .
تیراندازی داره . مگر معاف از سلاح باشی . یا معاف از رزمت اعصاب روان باشه .
خدمت توی شهر دیگه خیلی بهتره از شهر خودت . خیلی سریعتر میگذره . اگه پادگانت و قسمتی که میوفتی هم اوکی باشه که خیلی خیلی بهتر میگذره برات .
تخصص به درد میخوره ولی تا قبل از تقسیم شدنت . وقتی میری پادگان محل خدمتت اونجا تقسیمت میکنن تو پادگان . مثلا ممکنه گردان پیاده بیوفتی یا توپخانه .
قبل از تقسیم شدنت سعی کن چیزایی که بلدی به فرمانده تیپ بگی شاید تو تقسیمت تاثیر بذاره .
ولی اگه بیوفتی تیپ پیاده و توپخانهو ... زیاد به کارت نمیاد .
من همین بلاها سرم اومده
۱-معاف از رزم در خدمت تاثیری ندارد و تیرانذازی و میدان تیر هم دارد
۲-اگر می توانید دوری از خانواده را تحمل کنید در ان صورت اعتماد بنفس بیشتری خواهید داشت و وابستگی عاطفی کمتری را نسبت به خانواده تجربه می کنید
۳-اگر مهارت فنی مناسبی داشته باشید می توانید بعد از تقسیم و در یگان های مرتبط با مهارتتان خدمت کنید
واسه 12.2 کی مشخص میشه کجا افتادیم؟
واسه ماها که بچه تبریزیم با ارشد کجا میفتیم آموزشی رو؟
شما اول مدارک رو ثبت در سیستم پلیس+۱۰ بکنید بعد تاریخ اعزام همان روز مشخص می شود اگر می خواهید زودتر اعزام شوید درخواست تعجیل می زنید
ارتش و نیروی انتظامی هر دو ممکن باشید
چند درصد احتمال داره با مدرک ارشد مرزبانی بیفتیم؟
Last edited by bsm1992; 09-01-2018 at 17:10.
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)