خدمت در توپخانه فرقی با یگان های دیگر ندارد با توجه به امریه ای که دارید احتمال قوی در یگان بهداشت و درمان یا در درمانگاه پادگان تقسیم می شوید و بیشتر کارهای اداری را انجام می دهید مانند تایپ نامه ها و بایگانی
خدمت در توپخانه فرقی با یگان های دیگر ندارد با توجه به امریه ای که دارید احتمال قوی در یگان بهداشت و درمان یا در درمانگاه پادگان تقسیم می شوید و بیشتر کارهای اداری را انجام می دهید مانند تایپ نامه ها و بایگانی
با سلام
دوستان محل خدمت برای ماه اسفند تقریباً از کی اعلام میشه؟
دو سه هفته دیگه خدمتمون تموم میشه
21 ماه علافی محض ...
سلام دوستان من از بندر عباسم
از بد روزگار من افتادم 08 که میشه خاااااش
۱۰.۱۹ هم اعزاممه
فوق دیپلم هم دارم
میتونین راهنماییم کنین که تو این موقع سال هواش چجوریه
اصلا پادگانش چجوریه تو اینترنت ک اطلاعی راجه بش نبود
اگه میشه راهنمایی کنین که شدیدا حالم گرفتس
Last edited by احمدپور بخوانی; 30-12-2017 at 11:54.
سلام.... بنده در یک تصادف مجروح شدم که شنوایی یک گوشم رو کامل از دیت دادم، همچنین خونریزی مغزی داشتم که تحت جراحی قرار گرفتم و لخته خون خارح شده، توی لیست بیماری ها نوشته اگه لیسانس داشته باشی و شنوایی یک گوش رو از دست داده باشه، معاف از رزم میشی، حالا من میتونم فعلا از دانشگاه انصراف بدم و واسه معافی اقدام کنم، یا نه؟ با تشکر
- - - Updated - - -
سلام.... بنده در یک تصادف مجروح شدم که شنوایی یک گوشم رو کامل از دیت دادم، همچنین خونریزی مغزی داشتم که تحت جراحی قرار گرفتم و لخته خون خارح شده، توی لیست بیماری ها نوشته اگه لیسانس داشته باشی و شنوایی یک گوش رو از دست داده باشه، معاف از رزم میشی، حالا من میتونم فعلا از دانشگاه انصراف بدم و واسه معافی اقدام کنم، یا نه؟ با تشکر
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام دوستان من از بندر عباسم
از بد روزگار من افتادم 07 که میشه خاااااش
۱۰.۱۹ هم اعزاممه
فوق دیپلم هم دارم
میتونین راهنماییم کنین که تو این موقع سال هواش چجوریه
اصلا پادگانش چجوریه تو اینترنت ک اطلاعی راجه بش نبود
اگه میشه راهنمایی کنین که شدیدا حالم گرفتس
در کل به نظرتون برم اصلا؟
سلام . دوستان من الان در حین آموزشی هستم میخواستم بدونم اگر من به دلایل پزشکی استعلاجی بگیرم تا چند روز میتونم مرخصی برم بدون اینکه تجدید دوره بشم؟
با تشکر
Last edited by rezausa2020; 31-12-2017 at 15:40.
تا یک هفته
دوستان درجه های سپاه رزمدار و رزم آور اشتباه بشه ایراد میگیرن [emoji3]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
سلام از 15 بهمن منم اعزام اسفندم
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)