منم ارشدم 12.1 اعزامم معلوم نیست شما احتمال 90% میفتی راهور با ستوان 2 یا 3 سر چهارراه ها
منم ارشدم 12.1 اعزامم معلوم نیست شما احتمال 90% میفتی راهور با ستوان 2 یا 3 سر چهارراه ها
تهرانی داداش شما ؟؟ منم یک دی اعزامم 05
سلام دوستان
من آموزشیم تموم شده تو برگه ای که دادن محل معرفی رو زدن فرماندهی پلیس پیشگیری تهران بزرگ ، سوالی که داشتم اینه ما رو تو خود تهران تقسیم میکنن یا امکانش هست بدن استانهای دیگه؟ واسه بچه های دیگه نوشته بودن مثلا افتادن کردستان یا جاهای دیگه واسه ما زدن پلیس پیشگیری تهران
سلام من حدود یک ماه پیش کسری جبهه پدرم رو ثبت کردم و برگش رو از پلیس +10 گرفتم و بردم یگان خدمتیم
حالا توی سایت نظام وظیفه و حساب کاربریم که میرم کسری ثبت نشده چقدر طول میکشه ثبت بشه و کدوم قسمت سایت نظام وظیفه ثبت میشه ؟؟؟؟؟
سلام دوستان
زمینی ارتش خدمت کردم یک ماه پیش ترخیص شدم ولی هنوز سایت نظام وظیفه میزنه سابقه خدمت ثبت نشده است.
باید پیگیری کنم؟ اطلاع دارید که میرسه دستم؟
یه چیز دیگه برای خروج از کشور حتما باید کارتم اومده باشه یا فقط تو سیستم ثبت شده باشه کافیه؟
سایت نظام وظیفه رو بیخیال
برید به دفاتر پلیس به اضافه 10 و وضعیت کارت رو پیگیری کنید !
من نیروی دریایی بودم و بعد 2 ماه کارتم اومد
معمولا همون 2 ماه هست
فرماندهی ممکنه شما را داخل استان یا خود تهران تقسیم کند . بستگی دارد کجا نیروی وظیفه بیشتری نیاز داشته باشند
سایت نظام وظیفه همیشه با تاخیر زیاد اپدیت می شود شما تایید کسری پلیس+۱۰ را تحویل یگان دادید نگران نباشید
همیشه ارتش مدارک را باتاخیر یک الی دو ماه ارسال می کند نظام وظیفه ، زیرا در گذشته برخی سربازان چند ماه بعد از اتمام خدمت هنوز حفوق می گرفتند ، برخی یگان های ارتش همیشه باید یک یا دو تا فیش حقوقی سربازی را که اتمام خدمت داشته را دریافت کنند تا مطمئن شوند سرباز بدهکار نباشد
برای خروج از کشور و درخواست پاسپورت نیاز به کارت پایان خدمت دارید
سلام دوستان.
کسی در مورد توپخونه 22 شهرضا اطلاعاتی داره؟ یگانم افتاده اونجا... تو اینترنت هیچ اطلاعاتی در موردش نیستچجور جاییه؟ سخت گیریاش چجوریه؟ مرخصیاش چجوریه؟
یا اصلا در مورد خدمت توپخونه یکم توضیح بدین که چجوریه؟ چون من هیچ آموزش خاصی در مورد توپخونه ندیدم! رو برگ امریه م هم نوشته کمک کار بهداشتی! یعنی چی؟
شرمنده سوالام زیاد شد ولی واقعا هر چقد تو نت گشتم چیز خاصی پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید.
سردوشی هم که گروهبان یکم دادن، لیسانس هستم.
با سلام.خداقوت دوستان.
برادر بنده 4 ماه آموزشی رفت نزاجا تهران،الان واس سربازیش اعزام شده به پادگان ناوکش خرم اباد.
دوباره از اونجا تقسیمشون کردن و افتاده مرزه خرم آباد با لیسانس.نه امکاناتی نه چیزی.الان یک هفتست که ازش خبری نداریم.دوستان کسی هست که شماره تماسی از اون پادگان داشته باشه؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام دوستان.خداقوت.
برادر من 4ماه تو پادگان نزاجا ارتش تهران آموزشی رو گذروند.دوباره تقسیمشون کردن افتاد پادگان ناوه کش خرم آباد.با لیسانس البته.دوباره از اونجا تقسیمشون کردن و افتاد مرزه خرم آباد، الان دو هفتست که هیچ خبری ازش نداریم.خواهش میکنم راهنماییم کنید.کسی هست که شماره تماس اونجا رو داشته باشه؟
Last edited by نگران123; 23-12-2017 at 19:40.
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)