تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4007 از 4105 اولاول ... 3007350739073957399740034004400540064007400840094010401140174057 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,061 به 40,070 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ارشدم. تبریز ولیعصر افتادم. شما چی؟
    منم ارشدم 12.1 اعزامم معلوم نیست شما احتمال 90% میفتی راهور با ستوان 2 یا 3 سر چهارراه ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من 05 کرمان اعزامم
    میخواستم بدونم اونجا چه وسایلی میدن که نبرم.
    لوازم شوینده مثل تاید و شامپو و خمیردندان و صابون
    لباس چی میدن شلوار راحتی برای داخل آسایشگاه میدن یا نه
    به جز قاشق چنگال و لیوان بشقاب هم بیارم یا میدن
    واکس؟
    اگه نکته دیگه هم هست ممنون میشم بگید
    تهرانی داداش شما ؟؟ منم یک دی اعزامم 05

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام دوستان
    من آموزشیم تموم شده تو برگه ای که دادن محل معرفی رو زدن فرماندهی پلیس پیشگیری تهران بزرگ ، سوالی که داشتم اینه ما رو تو خود تهران تقسیم میکنن یا امکانش هست بدن استانهای دیگه؟ واسه بچه های دیگه نوشته بودن مثلا افتادن کردستان یا جاهای دیگه واسه ما زدن پلیس پیشگیری تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام من حدود یک ماه پیش کسری جبهه پدرم رو ثبت کردم و برگش رو از پلیس +10 گرفتم و بردم یگان خدمتیم
    حالا توی سایت نظام وظیفه و حساب کاربریم که میرم کسری ثبت نشده چقدر طول میکشه ثبت بشه و کدوم قسمت سایت نظام وظیفه ثبت میشه ؟؟؟؟؟

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    زمینی ارتش خدمت کردم یک ماه پیش ترخیص شدم ولی هنوز سایت نظام وظیفه میزنه سابقه خدمت ثبت نشده است.
    باید پیگیری کنم؟ اطلاع دارید که میرسه دستم؟
    یه چیز دیگه برای خروج از کشور حتما باید کارتم اومده باشه یا فقط تو سیستم ثبت شده باشه کافیه؟

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    زمینی ارتش خدمت کردم یک ماه پیش ترخیص شدم ولی هنوز سایت نظام وظیفه میزنه سابقه خدمت ثبت نشده است.
    یه چیز دیگه برای خروج از کشور حتما باید کارتم اومده باشه یا فقط تو سیستم ثبت شده باشه کافیه؟
    سایت نظام وظیفه رو بیخیال
    برید به دفاتر پلیس به اضافه 10 و وضعیت کارت رو پیگیری کنید !
    من نیروی دریایی بودم و بعد 2 ماه کارتم اومد
    معمولا همون 2 ماه هست

7. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من آموزشیم تموم شده تو برگه ای که دادن محل معرفی رو زدن فرماندهی پلیس پیشگیری تهران بزرگ ، سوالی که داشتم اینه ما رو تو خود تهران تقسیم میکنن یا امکانش هست بدن استانهای دیگه؟ واسه بچه های دیگه نوشته بودن مثلا افتادن کردستان یا جاهای دیگه واسه ما زدن پلیس پیشگیری تهران
    فرماندهی ممکنه شما را داخل استان یا خود تهران تقسیم کند . بستگی دارد کجا نیروی وظیفه بیشتری نیاز داشته باشند
    سلام من حدود یک ماه پیش کسری جبهه پدرم رو ثبت کردم و برگش رو از پلیس +10 گرفتم و بردم یگان خدمتیم
    حالا توی سایت نظام وظیفه و حساب کاربریم که میرم کسری ثبت نشده چقدر طول میکشه ثبت بشه و کدوم قسمت سایت نظام وظیفه ثبت میشه ؟؟؟؟؟
    سایت نظام وظیفه همیشه با تاخیر زیاد اپدیت می شود شما تایید کسری پلیس+۱۰ را تحویل یگان دادید نگران نباشید
    سلام دوستان
    همیشه ارتش مدارک را باتاخیر یک الی دو ماه ارسال می کند نظام وظیفه ، زیرا در گذشته برخی سربازان چند ماه بعد از اتمام خدمت هنوز حفوق می گرفتند ، برخی یگان های ارتش همیشه باید یک یا دو تا فیش حقوقی سربازی را که اتمام خدمت داشته را دریافت کنند تا مطمئن شوند سرباز بدهکار نباشد
    برای خروج از کشور و درخواست پاسپورت نیاز به کارت پایان خدمت دارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام دوستان.
    کسی در مورد توپخونه 22 شهرضا اطلاعاتی داره؟ یگانم افتاده اونجا... تو اینترنت هیچ اطلاعاتی در موردش نیست چجور جاییه؟ سخت گیریاش چجوریه؟ مرخصیاش چجوریه؟
    یا اصلا در مورد خدمت توپخونه یکم توضیح بدین که چجوریه؟ چون من هیچ آموزش خاصی در مورد توپخونه ندیدم! رو برگ امریه م هم نوشته کمک کار بهداشتی! یعنی چی؟

شرمنده سوالام زیاد شد ولی واقعا هر چقد تو نت گشتم چیز خاصی پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید.

سردوشی هم که گروهبان یکم دادن، لیسانس هستم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

با سلام.خداقوت دوستان.
    برادر بنده 4 ماه آموزشی رفت نزاجا تهران،الان واس سربازیش اعزام شده به پادگان ناوکش خرم اباد.
    دوباره از اونجا تقسیمشون کردن و افتاده مرزه خرم آباد با لیسانس.نه امکاناتی نه چیزی.الان یک هفتست که ازش خبری نداریم.دوستان کسی هست که شماره تماسی از اون پادگان داشته باشه؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض سوال ؟؟؟

سلام دوستان.خداقوت.
    برادر من 4ماه تو پادگان نزاجا ارتش تهران آموزشی رو گذروند.دوباره تقسیمشون کردن افتاد پادگان ناوه کش خرم آباد.با لیسانس البته.دوباره از اونجا تقسیمشون کردن و افتاد مرزه خرم آباد، الان دو هفتست که هیچ خبری ازش نداریم.خواهش میکنم راهنماییم کنید.کسی هست که شماره تماس اونجا رو داشته باشه؟
    Last edited by نگران123; 23-12-2017 at 19:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •