خیلی ممنون از جوابتون دوست عزیز. فقط اینکه من پرسیده بودم "اگه معاف نشدم" ادامه تحصیل چطور میشه اطلاعی در این مورد دارید؟ اگه حین خدمت ارشد قبول شم اون موقع چطور میشه؟
خیلی ممنون از جوابتون دوست عزیز. فقط اینکه من پرسیده بودم "اگه معاف نشدم" ادامه تحصیل چطور میشه اطلاعی در این مورد دارید؟ اگه حین خدمت ارشد قبول شم اون موقع چطور میشه؟
با گواهی قبول از دانشگاه ترک خدمت می کنید و پس از پایان تحصیل ادامه خدمت می دهیذ
سلام
من 05 کرمان اعزامم
میخواستم بدونم اونجا چه وسایلی میدن که نبرم.
لوازم شوینده مثل تاید و شامپو و خمیردندان و صابون
لباس چی میدن شلوار راحتی برای داخل آسایشگاه میدن یا نه
به جز قاشق چنگال و لیوان بشقاب هم بیارم یا میدن
واکس؟
اگه نکته دیگه هم هست ممنون میشم بگید
Last edited by alis93; 17-12-2017 at 16:30.
سلام. اموزشی ولیعصر تبریز نیروی انتظامی اعزام 1 دی 96، کسی نبوووووووووووووووود؟
ممنونم از جوابت رفیق,ی سوال دیگه داشتم اینکه به هیچ وجه امکان نداره من بتونم الان که 2-3 روز مونده به اعزامم تمدید کنم تاریخ اعزاممو ؟؟ از طریق سایت درخواست فرستادم رد کردن برم پلیس +10 فرقی میکنه ؟؟
داداش نگران نباش همه چی بهت میدن فقط شلوار راحتی برای داخل آسایشگاه رو کجای دلم بذارم ؟ داداش شما فقط قبل از حموم رفتن مجوز داری لباسات رو در بیاری . شبا هم حتی باید لباس نظامی بپوشی دکمه هاشم ببندی بخوابی وگرنه توبیخ میشی . لیوان ببر قاشق چنگال هم میدن ولی ببر . صابون یکی دو تا دیگه ببر همراه تاید . مسواک خوب با خمیر دندون خوب ببر . چیزایی که اونا میدن اشغاله . واکس میدن ولی جنسش افتضاحه واکس مایع ببر با براق کننده . ناخن گیر ببر . قرص سرما خوردگی ویتامین ث خوب خارجی ببر . خواراکی هم هرچی دوس داشتی . آجیل خوبه
آقا لیسانس هستی؟ از تبریز؟
دوستان اعزامی پادگان محمد رسول( ولیعصر). سپاه تهران هستم. کلا چه جور جایی هست. لیسانسه و متاهل هستم. خودم ام استان تهران هستم. شهریار
ارشدم. تبریز ولیعصر افتادم. شما چی؟
اقا کسی خبر نداره حقوق سرباز چنده تقریبا؟ سایت ها رو نگاه کردم چرت و پرت نوشته بودن متوجه نشدم اخرش چند میدن حدودا. من ارشدم و امریه نیروی انتظامی
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)