من همراش 600 تا سریاز نیزه دار و 200 تا سوارکار lc می فرستم.هیچ مشکلی پیش نمیاد؟(اولین حمله ام هست و نمی خوام بی تجربگی کنم.)
من همراش 600 تا سریاز نیزه دار و 200 تا سوارکار lc می فرستم.هیچ مشکلی پیش نمیاد؟(اولین حمله ام هست و نمی خوام بی تجربگی کنم.)
تو ورلد ۱۳ هم بازی می کنی؟
با فرض اینکه روستای مدافع هیچ نیرویی نداشته باشه و تو هم کمترین شانس رو (-25%) داشته باشی، به راحتی روستا رو نوبل میکنی. ولی با هر بار حمله کردن حداکثر 20 سرباز کشته میشن.
جواب این قضایا رو میتونی با Simulator به دست بیاری
Last edited by amin_fixfox; 20-12-2008 at 12:31.
بله تو 13 بودم بعد 4 ماه بازی نکردم تا تصمیم گرفتم دوباره برگردم الان 30 بلاک شدم فعلا دارم تو 13 بازی میکنم تصمیم دارم 13 رو هم بازی کنم .....
من گفتم هیچ جا بازی نمی کنی
گفته بودیم که واسه خنده رفتیم ۳۰
من که شخصا ۳۰ رو جدی کار نمی کنم
احتمالا بزودی هم دیگه سر نزنم
به نظرتون من هم اینو بزارم توی امضام؟
![]()
30 بعضی چیزاش جالب هست چون ورژن جدید هس خیلی افراد با تجربه ورلد های دیگه میان و این میتونه جذابش کنه ولی بعد از یک مدت همه میذارن میرن و اینش قضیه رو خراب خواهد کرد.
ورلد 13 جذابیت خوبی داره ولی متاسفانه .... هنوز باور نمیکنن من بعد 4 سال برگشتم و درست حسابی تحویلم نمیگیرن ! خیر سرم بارون بودم الان فرستادن من رو قاطی اکانت های اسقاطی !!!
شاید تا 1-2 دوروز به ترایب اصلی برم گردونن ....تو 4 ماه خیلی چیزا فرق کرده !
شما کدوم ورلد بازی میکنی ؟ rootnt
ممنونم.راستی سرعت نوبل من دیگه از اینی که هست بیشتر به هیچ وجه نمیشه؟با فرض اینکه روستای مدافع هیچ نیرویی نداشته باشه و تو هم کمترین شانس رو (-25%) داشته باشی، به راحتی روستا رو نوبل میکنی. ولی با هر بار حمله کردن حداکثر 20 سرباز کشته میشن.
جواب این قضایا رو میتونی با simulator به دست بیاری
چرا براش یه bmw اسپرت بخر سرعتش بیشتر میشه
نه نمیشه![]()
من اصل بازیم تو ورلد ۲۱ هست
مطمئنا دیگه تو ۳۰ بازی نخواهم کرد چون از سیستم رشد کردن باربارین ها متنفرم
اینطور ورلدها برنامه ریزی خاصی برای فارم کردن می خواد که من نمی تونم وقت بزارم
همین الان یه روستا رو فارم کردم ، خالی بود
درست می گی
تو همین و۲۱ هم کلی از بچه ها مثل صفا،پدرام، مصطفی ، وحیدها ! : دی و غیره بودن که بعد از یه مدت رفتن ولی باز نصفشون موندن
من که اگر خدا بخواد تا آخر ۲۱ هستم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)