نیوک نداره که این
۴ تا نوبلمنه
کاری نداره این
مشکل اون نیوکیه که ۲ ساعت بعد باید فرستاده بشه
نیوک نداره که این
۴ تا نوبلمنه
کاری نداره این
مشکل اون نیوکیه که ۲ ساعت بعد باید فرستاده بشه
سلام آقا یکی به من کمک کنه کلی زور زدم تا فارسی براتون بنویسم
من یکبار نوبلمن ساختم یه ویلاج رو گرفتم حالا میخوام دوباره نوبلمن بسازم ولی اصلا نمیشه در ضمن میشه گفت از من 3 برابر ریسورس گرفته یکم عجیب نیست !! البته من از این بازی زیاد سرم نمیشه شاید یه جای کار من میلنگه یه چیزه دیگه آکادمی من هنوز لول 1 هستش گفتم بگم تا جایی واسه سوال نمونه منتظر جوابتون هستم
S a m تو یه دوست خوب هستی یه سر بزن راهنمایی کن :(
شما وقتی میگی آکادمی لول 1 هست یعنی امکان آپگرید کردن به لول های بالاتر هم امکان پذیره...؟ در اینصورت باید
1- آکادمیت رو یه لول ببری بالا
2- دوبرابر ریسورسی که خرج نوبل من اول کردی جمع کنی تا نوبل من دوم بسازی
قابلیت استور کردن هم هست که ریسورس های اضافیتو ذخیره کنی تا در دو قسمت پول نوبل من رو بپردازی که فشار مالی برت تحمیل نشه :دي
اما
از جمع موارد 1 و 2 میتوان نتیجه گرفت شما باید سه برابر ریسورس خرج کنی؛ پس خیر عجیب نیست!
توی سیستم آکادمی لولی همینه و کاریش نمیشه کرد.
شما باید بسوزی و بسازی و همچون پروانه ای که بر گرد شمع پرواز میکند عمر خود را در راه شکوهمند انقلاب تریبال وارزی صرف کنی و تا آخرین قطره خون سربازانت از روستای اسلامی خویش دفاع کنی تا بیگانگان چشم طمع به منابع (ریسورس ها) ی ملی-میهنی نداشته باشند.
.................................................. .................................................. ....................بخشی از سخنرانی های حاج امین الدوله دیلمی
وایی امین چی داری میگی تو ؟ من خیلی بدجورتحت تاثیر قرار گرفتم بایید بیشتر آشنا شیم :d
و از توضیحاتی که دادی یک دنیا ممنونتم
قربون موهای آواتارت داداششششش
آره خودم وقتی می نوشتم اشک در چشمانم حلقه زد
اینا چی میگن؟ آلمانیه؟
خب مثلا اگه اکتیو بود چی میشد؟
این نامردها هنوز من رو تو ورلد 30 باز نکردن هنوز بن موندم !
3 روز شدا ایمیلم میزنم میگن محکومیت شما شروع شده نمیشه لغوش کرد صبور باشید !!!!
می خوام یکی روستای شورشی رو نوبل کنم.
نیرو نداره و کلین شده،امّا سطح دیوارش 15 هست!!!
اگه به سمتش نوبل بفرستم،مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟!!!!!
عجب شانسی داری به خاطر و30 اومدی همینو هم ازت گرفتناین نامردها هنوز من رو تو ورلد 30 باز نکردن هنوز بن موندم !
3 روز شدا ایمیلم میزنم میگن محکومیت شما شروع شده نمیشه لغوش کرد صبور باشید !!!!
نوبل من تنها که با دیوار لول 0 هم میمیره!می خوام یکی روستای شورشی رو نوبل کنم.
نیرو نداره و کلین شده،امّا سطح دیوارش 15 هست!!!
اگه به سمتش نوبل بفرستم،مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟!!!!!
اما اگه حتی همراهش 150 تا شمشیرزن بفرستی به روستای با دیوار لول15 نوبل منت نمیمیره (ولی حدود 40~50 تا شمشیرزن میمیرن)
در کل میشه گفت با یه سپاه کوچیک (حدود 1000 تا axe و یه نوبل من) میتونی بدون اینکه لول دیوار رو پایین بیاری روستا رو تصاحب کنی
ضمنا فلسفه تشدید امّا چی بود؟ :دي
Last edited by amin_fixfox; 20-12-2008 at 11:29.
حالا من رفتم 10 پوینت هم پرمیوم گرفتم برا خودم که اساسی تو 30 بازی کنم کلا ضد حال خوردم !!!!! :(
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)