کدوم شهر هستین؟
کدوم شهر هستین؟
سلام. تا این مرحله تجربمو در اختیار دوستان قرار بدم شاید بدرد خورد.
خلاصه میگم:
هرکسی یه مشکل کوچکی داره، بره سایت ها رو چک کنه ببینه بهش معاف از رزم میخوره یا نمیخوره. معاف دایم که اصلا بحث نمیکنیم اون به کنار. درباره معاف از رزم بهتون بگم:
من ارشد خوندم. معاف از رزم شدم بخاطر فشار خون و استرس خفیفی که دارم.
نتیجه اش تا حالا این شده: درخواست امریه نداده بودم ولی بهم امریه دادن. آموزشی هم شهر خودم افتادم فعلا.
این از مزایای معاف از رزم هست که بهتون گفتم.
ماهشهر هستم
سلام. اقا من نیروی انتظامی ولیعصر تبریز افتاده اموزشیم. توی سایت هم زده سازمان ستاد کل. امریه جذبی.
الان من لباس شخصی میرم یا لباس نظامی؟ چی باید برم بخرم لباس؟
و اینکه خبر دارین حقوقی که برام در نظر میگیرن تقریبا دور و بر چند تومنه؟
باز اگه خبر داشتین، من اهل تبریزم، معاف از رزم بودم و ارشد، ایا خدمت اصلی رو هم تبریز میفتم یا ممکنه شهرای دیگه بیفتم؟
ممنونم
سلام.
دوستان سربازی ک سال 92 اعزام شده ی مدت خدمت کرده بعد فرار کرده از خدمت و 4 سال فرارش رد شده میتونه بخره الان با این قانون سربازی رو؟ یا این طرح مشمول افرادی ک فرار کردن نمیشه؟ اگه کسی اطلاعات کاملی داره بهم بده نیاز دارم ممنون.
سلام دقیقا
من دیپلمم و معاف از رزم
توی سایت نظام وظیفه منه زده بودن امریه دار و با بچه ها رفتیم،پونزده تا از قزوین رفتیم و هممون معاف از رزم بودیم.
حالا یگان رو نمیدونم چی بشیم ولی فعلا این طوری شدیم.
شما کجا خدمت میکنی؟چه ارگانی؟
منو نوشتن نیروی انتظامی ولیعصر تبریز. خودمم تبریزم. دیگه نمیدونم چه کاری به ما خواهند داد. 1 دی اعزامم
سلام دوستان اقا ما یک دی اعزامیم 05 کرمان خیلی بد تعریف میکردن همیشه از اونجا جدیدا کسی خبر نداره که چیجوریه وضعش ؟؟ مدرکمم لیسانسه,بعد احتمالش چقده که سر تک فرزندی بعدش بیوفتم تهران ؟؟
خرید خدمت برای مشولان دیپلمی است که هشت سال از زمان غیبت داشته باشد یعنی فرد هشت سال از سن قانونی اعزامش گذشته باشد اما هیچ وقت اعزام نشده باشد.هنگامی که سربازی محل خدمت را بدون اجازه فرمانده و بدون موجه ترک می کند تا ۱۴ روز در غیبت است با اغاز روز۱۵ وارد فاز فراری می شود که نام او از سمت پادگان به نظام وظیفه بع عنوان سرباز فراری ارسال می شود.هر هنگام فرد دستگیر شود یا خودش را دوباره به یگان خدمتی اش معرفی کند ابتدا به دادگاه نظامی می رود تا علاوه بر جزای نقدی اضافه خدمت و بازداشت نیز شامل ان می شود.خلاصه کلام این که این قانون خرید شامل سربازان فراری نمی شود و تنها مربوط به غایبین است که ابتدا دیپلم داشته باشند و همچنین هشت سال از زمان غیبت انها گذشته باشد
پادگان 05 کرمان به نسبت پادگان 01و02 امکانات کمتری دازد اما کمبودهای ان نسبت به قدیم کمتر شده در زمستان شب هایی سردی دارد البسه گرم به همراه داشته باشید تک فرزندی می توانید در شهر تهران یا استان تهران خدمت کنید
یرای تک فرزندی قانون هست که باید استان خودش باشه؟ 100% هست یا در صورت امکان؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)