تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4004 از 4105 اولاول ... 30043504390439543994400040014002400340044005400640074008401440544104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,031 به 40,040 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

96/10/1
    نیرو دریایی سپاه-احمدبن موسی (پذیرش داشتم)
    چقدر احتمالش هست شهر خودمون بیفتیم؟

کدوم شهر هستین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام. تا این مرحله تجربمو در اختیار دوستان قرار بدم شاید بدرد خورد.

خلاصه میگم:

هرکسی یه مشکل کوچکی داره، بره سایت ها رو چک کنه ببینه بهش معاف از رزم میخوره یا نمیخوره. معاف دایم که اصلا بحث نمیکنیم اون به کنار. درباره معاف از رزم بهتون بگم:

من ارشد خوندم. معاف از رزم شدم بخاطر فشار خون و استرس خفیفی که دارم.

نتیجه اش تا حالا این شده: درخواست امریه نداده بودم ولی بهم امریه دادن. آموزشی هم شهر خودم افتادم فعلا.

این از مزایای معاف از رزم هست که بهتون گفتم.

3. این کاربر از bobat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

ماهشهر هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام. اقا من نیروی انتظامی ولیعصر تبریز افتاده اموزشیم. توی سایت هم زده سازمان ستاد کل. امریه جذبی.
    الان من لباس شخصی میرم یا لباس نظامی؟ چی باید برم بخرم لباس؟
    و اینکه خبر دارین حقوقی که برام در نظر میگیرن تقریبا دور و بر چند تومنه؟
    باز اگه خبر داشتین، من اهل تبریزم، معاف از رزم بودم و ارشد، ایا خدمت اصلی رو هم تبریز میفتم یا ممکنه شهرای دیگه بیفتم؟

ممنونم

پروفشنال sunshineboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

سلام.
    دوستان سربازی ک سال 92 اعزام شده ی مدت خدمت کرده بعد فرار کرده از خدمت و 4 سال فرارش رد شده میتونه بخره الان با این قانون سربازی رو؟ یا این طرح مشمول افرادی ک فرار کردن نمیشه؟ اگه کسی اطلاعات کاملی داره بهم بده نیاز دارم ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام. تا این مرحله تجربمو در اختیار دوستان قرار بدم شاید بدرد خورد.

خلاصه میگم:

هرکسی یه مشکل کوچکی داره، بره سایت ها رو چک کنه ببینه بهش معاف از رزم میخوره یا نمیخوره. معاف دایم که اصلا بحث نمیکنیم اون به کنار. درباره معاف از رزم بهتون بگم:

من ارشد خوندم. معاف از رزم شدم بخاطر فشار خون و استرس خفیفی که دارم.

نتیجه اش تا حالا این شده: درخواست امریه نداده بودم ولی بهم امریه دادن. آموزشی هم شهر خودم افتادم فعلا.

این از مزایای معاف از رزم هست که بهتون گفتم.
    سلام دقیقا
    من دیپلمم و معاف از رزم
    توی سایت نظام وظیفه منه زده بودن امریه دار و با بچه ها رفتیم،پونزده تا از قزوین رفتیم و هممون معاف از رزم بودیم.
    حالا یگان رو نمیدونم چی بشیم ولی فعلا این طوری شدیم.
    شما کجا خدمت میکنی؟چه ارگانی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام دقیقا
    من دیپلمم و معاف از رزم
    توی سایت نظام وظیفه منه زده بودن امریه دار و با بچه ها رفتیم،پونزده تا از قزوین رفتیم و هممون معاف از رزم بودیم.
    حالا یگان رو نمیدونم چی بشیم ولی فعلا این طوری شدیم.
    شما کجا خدمت میکنی؟چه ارگانی؟
    منو نوشتن نیروی انتظامی ولیعصر تبریز. خودمم تبریزم. دیگه نمیدونم چه کاری به ما خواهند داد. 1 دی اعزامم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان اقا ما یک دی اعزامیم 05 کرمان خیلی بد تعریف میکردن همیشه از اونجا جدیدا کسی خبر نداره که چیجوریه وضعش ؟؟ مدرکمم لیسانسه,بعد احتمالش چقده که سر تک فرزندی بعدش بیوفتم تهران ؟؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.
    دوستان سربازی ک سال 92 اعزام شده ی مدت خدمت کرده بعد فرار کرده از خدمت و 4 سال فرارش رد شده میتونه بخره الان با این قانون سربازی رو؟ یا این طرح مشمول افرادی ک فرار کردن نمیشه؟ اگه کسی اطلاعات کاملی داره بهم بده نیاز دارم ممنون.
    خرید خدمت برای مشولان دیپلمی است که هشت سال از زمان غیبت داشته باشد یعنی فرد هشت سال از سن قانونی اعزامش گذشته باشد اما هیچ وقت اعزام نشده باشد.هنگامی که سربازی محل خدمت را بدون اجازه فرمانده و بدون موجه ترک می کند تا ۱۴ روز در غیبت است با اغاز روز۱۵ وارد فاز فراری می شود که نام او از سمت پادگان به نظام وظیفه بع عنوان سرباز فراری ارسال می شود.هر هنگام فرد دستگیر شود یا خودش را دوباره به یگان خدمتی اش معرفی کند ابتدا به دادگاه نظامی می رود تا علاوه بر جزای نقدی اضافه خدمت و بازداشت نیز شامل ان می شود.خلاصه کلام این که این قانون خرید شامل سربازان فراری نمی شود و تنها مربوط به غایبین است که ابتدا دیپلم داشته باشند و همچنین هشت سال از زمان غیبت انها گذشته باشد
    سلام دوستان اقا ما یک دی اعزامیم 05 کرمان خیلی بد تعریف میکردن همیشه از اونجا جدیدا کسی خبر نداره که چیجوریه وضعش ؟؟ مدرکمم لیسانسه,بعد احتمالش چقده که سر تک فرزندی بعدش بیوفتم تهران ؟؟
    پادگان 05 کرمان به نسبت پادگان 01و02 امکانات کمتری دازد اما کمبودهای ان نسبت به قدیم کمتر شده در زمستان شب هایی سردی دارد البسه گرم به همراه داشته باشید تک فرزندی می توانید در شهر تهران یا استان تهران خدمت کنید

11. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

خرید خدمت برای مشولان دیپلمی است که هشت سال از زمان غیبت داشته باشد یعنی فرد هشت سال از سن قانونی اعزامش گذشته باشد اما هیچ وقت اعزام نشده باشد.هنگامی که سربازی محل خدمت را بدون اجازه فرمانده و بدون موجه ترک می کند تا ۱۴ روز در غیبت است با اغاز روز۱۵ وارد فاز فراری می شود که نام او از سمت پادگان به نظام وظیفه بع عنوان سرباز فراری ارسال می شود.هر هنگام فرد دستگیر شود یا خودش را دوباره به یگان خدمتی اش معرفی کند ابتدا به دادگاه نظامی می رود تا علاوه بر جزای نقدی اضافه خدمت و بازداشت نیز شامل ان می شود.خلاصه کلام این که این قانون خرید شامل سربازان فراری نمی شود و تنها مربوط به غایبین است که ابتدا دیپلم داشته باشند و همچنین هشت سال از زمان غیبت انها گذشته باشد

پادگان 05 کرمان به نسبت پادگان 01و02 امکانات کمتری دازد اما کمبودهای ان نسبت به قدیم کمتر شده در زمستان شب هایی سردی دارد البسه گرم به همراه داشته باشید تک فرزندی می توانید در شهر تهران یا استان تهران خدمت کنید
    یرای تک فرزندی قانون هست که باید استان خودش باشه؟ 100% هست یا در صورت امکان؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •