تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4004 از 4428 اولاول ... 30043504390439543994400040014002400340044005400640074008401440544104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,031 به 40,040 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز این وضعیت فعلی خط منه، قبلا روی 9 مگ بسته بودن که وضعیت خطم خیلی داغون بود و هر از چند دقیقه چراغ ADSL خاموش می شد(قبل از این ماجرا با همین خط روی 9 مگ مشکل چندانی نداشتم، یه مدت بعد اینطوری شد) که گفتم بزارن روی 4 مگ. من الان احساس میکنم از مرکز مخابراتی مشکل داره خطم، چون که این خط رو دو ساله که گرفتم و حتی از دم جعبه تقسیم توی پارکینگ تست کردم متوجه تغییر چندانی نشدم و فقط یکم وضعیتم بهتر شد. الان برای اینکه از این وضعیت خارج بشم باید به مخابرات برم؟ چون قبلا که با پشتیبانی پارس انلاین توی شهرمون و هم بصورت تلفنی صحبت کردم گفتن به ما ربطی نداره و همین که سرعت اسمی رو میکشه خطتون کافیه!
    شما بگو بزارن روی حالت adsl معمولی پایداری خطت بهتر میشه
    g.dmt

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی..با توجه به این که بنده در یکی از شرکت ها مسئول نصب adsl مرکزی برای برج ها هستم این قضیه رانژه رو یه توضیحی بدم که در جریانش باشید. پورت اگه روی بوق رانژه بشه ( همون حالت سری که میگین ) SNR به شدت پایین میاد چون امواج dslam بصورت ناخالص وارد خط میشه و بعضا شاهد این خواهید بود که تلفن زنگ میخوره لینک قطع میشه!.این زمانی اتفاق میوفته که مدل اون Dslam قدیمی هست و Splitter داخلی نداره که ازش استفاده کنن! اما الان اکثر شرکت ها dslam های zyxel یا huawii استفاده میکنن که دارای Splitter داخلی هستن و اول بوق مخابرات به داخل dslam میره تفکیک میشه و از یه کابل دیگه به سمت مشترک میره که این حالت کاملا استاندارد هست و باعث میشه خیلی از نویز ها و ناخالصی های خط مخابرات گرفته میشه و سیگنال بصورت کاملا موازی به سمت مشترک بره و SNR چندین برابر بشه.رو این حالت SNR 6 دسیبل هم که باشه با ریت 16 مگ اصلا مشکلی براش پیش نمیاد . مثل خیلی از لینک هایی که پارس آنلاین 16 مگ کرده .
    موفق باشید.

سپاس فراوان بابت توضیحاتتون
    واسه من هم گاهی پیش میاد که با زنگ خوردن تلفن لینک قطع میشه دلیلش چیه ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

Line Attenuation نشان دهنده نویز و ناخالصی خط هستش..که رو خط شما بیش از حد وضعیت خرابه 55 دسیبل یعنی اصلا هیچی به مودم نمیرسه..همینم که داره کار میکنه جای تعجب داره..2 احتمال وجود داره یا رانژه با خطا انجام شده ( سیم پورت روی خط کاملا نخوابیده و ناقص وصل شده باشه ) یا اینکه سیم تلفن شما از کنار کابل برقی رد شده باشه که جریان درونش زیاده..
    فاصله شما تا مخابرات منطقه بصورت هوایی چقدر هست ؟
    این قضیه هم برمیگرده به مخابرات باید اول ازین طرف مشکل نویز برطرف شه بعد به پارس آنلاین زنگ بزنید و بگید ریت رو بالا ببرن.
    ممنون از پاسخ خوبتون.

ما توی خونه سه تا پریز برای تلفن داریم و هرکدوم رو هم که تست کردم وضعیتش همینه دقیقا برای همین فکر میکنم مشکل از خطم باشه، فاصله هوایی هم تا مخابرات حدودا 2.2 کلیومتره. پس یعنی الان زنگ بزنم بگم خطم نویز داره درستش کنن؟ آخه وقتی تلفن وصل میکنم با اسپلیتر نویز چندانی شنیده نمیشه، برای همین میگم شاید به حرفم گوشش نکنن! بعد یه مساله دیگه این بود که پسرعمم هم وقتی از پارس آنلاین گرفت همون روزای اول تلفنش خیلی نویز داشت و چراغ Adslـش هم خاموش میشد زود ولی اون تو یه مرکز مخابراتی دیگه بود و به یه نفر که آشناشون بود گفت و براش سرشماره(یا همون سوییچ) رو عوض کرد و مشکلش حل شد، میخوام بدونم یعنی الان ممکنه مشکل منم مشابه باشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون از پاسخ خوبتون.

ما توی خونه سه تا پریز برای تلفن داریم و هرکدوم رو هم که تست کردم وضعیتش همینه دقیقا برای همین فکر میکنم مشکل از خطم باشه، فاصله هوایی هم تا مخابرات حدودا 2.2 کلیومتره. پس یعنی الان زنگ بزنم بگم خطم نویز داره درستش کنن؟ آخه وقتی تلفن وصل میکنم با اسپلیتر نویز چندانی شنیده نمیشه، برای همین میگم شاید به حرفم گوشش نکنن! بعد یه مساله دیگه این بود که پسرعمم هم وقتی از پارس آنلاین گرفت همون روزای اول تلفنش خیلی نویز داشت و چراغ Adslـش هم خاموش میشد زود ولی اون تو یه مرکز مخابراتی دیگه بود و به یه نفر که آشناشون بود گفت و براش سرشماره(یا همون سوییچ) رو عوض کرد و مشکلش حل شد، میخوام بدونم یعنی الان ممکنه مشکل منم مشابه باشه؟
    درسته که شما فاصله‌ات تا مرکز مخابراتی زیاده و یکی از عوامل افت سرعتت هم همینه. اما فاصله‌ات (2.2 کیلومتر هوایی که با فاصله کابل‌کشیت که باید حدود 2.4 کیلومتر باشه، هم اختلاف چندانی نداره.) این قدرا هم زیاد نیست که با پروفایل 4مگابیت Atten داون‌استریم خطت 55 دسیبل بشه. مشکل از چیز دیگه‌ایه.

تو ایران به دلیل قدیمی بودن یا بی‌کیفیت بودن تجهیزات استفاده شده در مسیر بین مودم تا dslam مرکز مخابراتی معمولاً Atten خط بیشتر از حد معمول و استاندارده. شما برای قسمتی که از مودم تا دم در خونه است (یعنی کابل‌کشی داخل ساختمان) می‌تونی یه کارایی انجام بدی. اما اگه مشکل از دم در خونه تا مرکز مخابراتی و داخل مرکز باشه عملاً کاری از دستت برنمی‌آد.

برای این که مطمئن بشی داخل خونه مشکلی نداری باید مودم رو ببری دم در خونه اونجا امتحان کنی ببینی وضعیت Atten‌ و snr چطوریه. بعد از این که مطمئن شدی مشکل از کابل‌کشی داخل ساختمان نیست، باید از مخابرات بخوای که مشکل نویز زیاد خط تلفن رو کنترل کنه. البته اگه گوش کنه و همکاری کنه.

6. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان تا چند snr مودمهای برودکام پایین بیاد قطع نمیشن؟؟؟؟؟ tp link 8811

8. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی سرویس های نامحدود پارس آنلاین خریداری کرده ؟ کیفیت سرعتش چطوره؟ آیا محدودیتی واسه دانلود نداره؟
    افتضاحه

دیروز خوب بود . امروز داغونه . به 15 کیلوبایت هم نمیرسی . زنگ زدم میگه ربطی به سرویس نداره خط ها خرابن !!!

بعد میگم پینگ چرا اینقدر بالا رفته میگه باید ده دقیقه مودمو خاموش کنی تا پینگت خوب شه !!! یعنی پاک کردن صورت مساله به همین سادگی

10. این کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

افتضاحه

دیروز خوب بود . امروز داغونه . به 15 کیلوبایت هم نمیرسی . زنگ زدم میگه ربطی به سرویس نداره خط ها خرابن !!!

بعد میگم پینگ چرا اینقدر بالا رفته میگه باید ده دقیقه مودمو خاموش کنی تا پینگت خوب شه !!! یعنی پاک کردن صورت مساله به همین سادگی
    امروز کلا سرعت داغون بود... منم که 256 حجمی دارم وضعم تعریفی نداشت.... پینگم که اصن یه هفتس بیخیالش شدم....

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز کلا سرعت داغون بود... منم که 256 حجمی دارم وضعم تعریفی نداشت.... پینگم که اصن یه هفتس بیخیالش شدم....
    اوضاع خط و سرویس من امروز خراب بود
    بالاخره بعد 24 ساعت snr از 6 بالاتر رفت
    سرعت هم فعلا اسمیه

دوباره نبود شد
    Last edited by sleeplessness; 22-10-2014 at 20:37.

13. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دیروز و امروز سرعت افتضاح بود.

15. 2 کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اوضاع خط و سرویس من امروز خراب بود
    بالاخره بعد 24 ساعت snr از 6 بالاتر رفت
    سرعت هم فعلا اسمیه

دوباره نبود شد
    دیروز و امروز سرعت افتضاح بود.
    تأیید می‌شه. از ماه رمضون به این طرف این جوری نشده بود سرعت من. پینگ خوبه. اما سرعت به شدت اومده پایین:

تست از سرور ایران:

تست از سرور فرانکفورت آلمان:

17. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •