شما بگو بزارن روی حالت adsl معمولی پایداری خطت بهتر میشه
g.dmt
شما بگو بزارن روی حالت adsl معمولی پایداری خطت بهتر میشه
g.dmt
سپاس فراوان بابت توضیحاتتون
واسه من هم گاهی پیش میاد که با زنگ خوردن تلفن لینک قطع میشهدلیلش چیه ؟؟
ممنون از پاسخ خوبتون.
ما توی خونه سه تا پریز برای تلفن داریم و هرکدوم رو هم که تست کردم وضعیتش همینه دقیقا برای همین فکر میکنم مشکل از خطم باشه، فاصله هوایی هم تا مخابرات حدودا 2.2 کلیومتره. پس یعنی الان زنگ بزنم بگم خطم نویز داره درستش کنن؟ آخه وقتی تلفن وصل میکنم با اسپلیتر نویز چندانی شنیده نمیشه، برای همین میگم شاید به حرفم گوشش نکنن! بعد یه مساله دیگه این بود که پسرعمم هم وقتی از پارس آنلاین گرفت همون روزای اول تلفنش خیلی نویز داشت و چراغ Adslـش هم خاموش میشد زود ولی اون تو یه مرکز مخابراتی دیگه بود و به یه نفر که آشناشون بود گفت و براش سرشماره(یا همون سوییچ) رو عوض کرد و مشکلش حل شد، میخوام بدونم یعنی الان ممکنه مشکل منم مشابه باشه؟
درسته که شما فاصلهات تا مرکز مخابراتی زیاده و یکی از عوامل افت سرعتت هم همینه. اما فاصلهات (2.2 کیلومتر هوایی که با فاصله کابلکشیت که باید حدود 2.4 کیلومتر باشه، هم اختلاف چندانی نداره.) این قدرا هم زیاد نیست که با پروفایل 4مگابیت Atten داوناستریم خطت 55 دسیبل بشه. مشکل از چیز دیگهایه.
تو ایران به دلیل قدیمی بودن یا بیکیفیت بودن تجهیزات استفاده شده در مسیر بین مودم تا dslam مرکز مخابراتی معمولاً Atten خط بیشتر از حد معمول و استاندارده. شما برای قسمتی که از مودم تا دم در خونه است (یعنی کابلکشی داخل ساختمان) میتونی یه کارایی انجام بدی. اما اگه مشکل از دم در خونه تا مرکز مخابراتی و داخل مرکز باشه عملاً کاری از دستت برنمیآد.
برای این که مطمئن بشی داخل خونه مشکلی نداری باید مودم رو ببری دم در خونه اونجا امتحان کنی ببینی وضعیت Atten و snr چطوریه. بعد از این که مطمئن شدی مشکل از کابلکشی داخل ساختمان نیست، باید از مخابرات بخوای که مشکل نویز زیاد خط تلفن رو کنترل کنه. البته اگه گوش کنه و همکاری کنه.
دوستان تا چند snr مودمهای برودکام پایین بیاد قطع نمیشن؟؟؟؟؟ tp link 8811
افتضاحه
دیروز خوب بود . امروز داغونه . به 15 کیلوبایت هم نمیرسی . زنگ زدم میگه ربطی به سرویس نداره خط ها خرابن !!!
بعد میگم پینگ چرا اینقدر بالا رفته میگه باید ده دقیقه مودمو خاموش کنی تا پینگت خوب شه !!! یعنی پاک کردن صورت مساله به همین سادگی![]()
امروز کلا سرعت داغون بود... منم که 256 حجمی دارم وضعم تعریفی نداشت.... پینگم که اصن یه هفتس بیخیالش شدم....
اوضاع خط و سرویس من امروز خراب بود
بالاخره بعد 24 ساعت snr از 6 بالاتر رفت
سرعت هم فعلا اسمیه
دوباره نبود شد
Last edited by sleeplessness; 22-10-2014 at 20:37.
دیروز و امروز سرعت افتضاح بود.
تأیید میشه. از ماه رمضون به این طرف این جوری نشده بود سرعت من. پینگ خوبه. اما سرعت به شدت اومده پایین:
تست از سرور ایران:
تست از سرور فرانکفورت آلمان:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)