تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4004 از 4751 اولاول ... 300435043904395439944000400140024003400440054006400740084014405441044504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,031 به 40,040 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه SomeOne.Like.You's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داش مشکلی که میذاره اینه که اگه تو فاصله خیلی نردیک بمونی(۱ متر یا ۲ متر) ... در دراااااااااز مدت روی اعصاب تاثیر میذاره
    بعضی هم میگن رو عروق
    امواج چه تاثیری روی عروق میتونه داشته باشه؟

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

داش مشکلی که میذاره اینه که اگه تو فاصله خیلی نردیک بمونی(۱ متر یا ۲ متر) ... در دراااااااااز مدت روی اعصاب تاثیر میذاره
    بعضی هم میگن رو عروق
    من هر روز تو 2 . 3 متری اون هستم

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

من هر روز تو 2 . 3 متری اون هستم
    پس بزودی از شکل و شمایل می افتی

باید اواتارت رو عوض کنی و عکس روزت رو بگزاری

داره خودمونی میشه arminagha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

امواج چه تاثیری روی عروق میتونه داشته باشه؟
    من خودم میگرن دارم و دکترم بهم گفته در معرض امواج موبایل و اینترنت نباش شاید روی افرادی که مشکل عصبی عروقی ندارن هیچ تاثیری نذاره
    Last edited by arminagha; 12-02-2013 at 17:29.

داره خودمونی میشه arminagha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

6. این کاربر از arminagha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

پس بزودی از شکل و شمایل می افتی

باید اواتارت رو عوض کنی و عکس روزت رو بگزاری

والا هر روز دارم خوشگل تر میشم فک کنم اثرات وای فای رو من مثبت بوده

آواتارم با این خوبی خیلی هم خوشگله

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

128 محدود 9 شب

سرعت واقعا افتضاح

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دهنمون صاف شده !!!! 100% بعد از این دوره خط رو تخلیه میکنم ! چون شاتل به شدت داره اذیت میکنه .
    تا الان 24 گیگ پول ترافیک اضافی دادم !!!! چه قدر اخه یه شرکت باید پست فطرت باشه !!! مارومجبور کردن روز دانلود کنیم . تا 3 شب پشت سر هم دانلودمیکنم ، میرم تو لیست مذخرفشون !!!!

خیلی جالبه . مستقیم رفتم دفتر مرکزی شاتل . گفتم اقا میخوام فسخ کنم ! بگذریم از توجیحات مسخره اشون !!!! واسه فسخ هم اذیت میکنن !!! پول که بر نمیگرده و باید 15 روز تا تخلیه خط بر کنیم !!! والله 2 سال پیش شاتل اینقدر مذخرف نبود . جالبترش اینه که گفتم سرعتم شده 5 کیلوبایت !!! یعنی 3 تا 5 شب دانلود کردم ! سرعتم شد 5 کیلوبایت !!! بعدش طرف گفته باید 20 روز صبر کنی تا از لیست در بیای !!!! یعنی به خاطر 5 شب دانلود باید 20 روز سرعتم محدود باشه !!!!

به مدیر ISP مذبور گفتم تو قرار داد هم از این قانون مذخرف چیزی نوشته نشده . رفت قرار داد رو اورد و به طرز عجیبی یکی از بند ها رو به این قانون ربط داد !!!! یادم نیست کدوم بند بود ، ولی در مورد ضریب اشتراک 1 به 10 نوشته بود و هیچ توضیحی در باره قانون ( فایر پالیسی ) و به من گفت قانون محدود شدن به خاطر دانلود بند بالاست !!!! بهش گفتم این که نوشته ضربی اشتراک 1 به 10 هست ، چه ربطی داره !!!!!! کلی بحث کردم اونجا و اخرش هم هیچ چی !!

دوستان عزیز :

هر کسی پینگ براش مهمه ، هرکسی لود سریع صفحات براش مهمه ، هرکسی میخواد انلاین بازی کنه ، هر کسی قیمت هر گیگ ترافیک براش مهمه ، هر کسی دانلود راحت تو ساعات رایگان براش مهمه ، هر کسی دوست نداره با پشتیبانی مواجه بشه که فقط کی پیست میکنه ، هر کسی پایبندی به قرار داد براش مهمهبــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــه هیچ وجه از شــــــــــــــــــــــــ ـاتل اینترنت نگیره .

قابل توجه دوستان نامحدود شاتل :

این دوستان که نامحدود دارن هم بن میشن !!!! دوست بنده کارش فقط و فقط دانلود و پخش بازیهای مختلف هست . خط نامحدود شاتل دارن ، تو یک ماه 58 GB دانلود کرد و به مدت 10 روز سرعت کل روز و شبشون شده بود 5 کیلوبایت !!! ( میتونید اتحان کنید ) . اینو برای این گفتم که بدونید نامحدود شاتل هم دروغی بیش نیست و اونجا هم در کمال تعجب بن میشید !

دیگه رسما داغونم کردن لعنتیا خیلی تحمل کردم . نمیشه دیگه تحملش کرد . تازه دانلود های من از ساعت 3 تا 7 صبح بود که بن شدم !!!!

================================================== =======================

اینم بگم :

روز اول که خط جدید با شماره جدید از شاتل گرفتم ، همین اوایل دی ماه ، سرعتم دقیقا چسبیده بود به 450 !!!!! SNR خط هم پایین بود ( هر چی پایینتر باشه یعنی نویز بیشتری رو خط وجود داره ) . SNR خط من تو هوای بارونی بین 5 تا 8 بود و توهوای صاف بین 8 10 . دقیقا تا 8 روز من به راحتی با همین نویز از خطم استفاده میکردم که یک دفعه سرعتم شد 250 !!!! تماس گرفتم باهاشون گفتن نویز خط بالاست و برات ( تاکید میکنم رو این کلمه ) اوردیمش پایین ! پیش خودم گفتم خوب بدک نیست . 250 تا هم خوبه . مشکلی نداره . بعد از 6 روز دیگه دیدم سرعتم شد 65 تا70 کیلوبایت !!!!!!!!! جلل خالق !!! تماس گرفتم با هاشون که اقا سرعتم چرا اومده پایین و .... گفت SNR خط بالاست ( یعنی همون پایینه ! ) و خط نویز داره !!! دوباره سرعت رو بر رو 450 !!!! 3 ر.وز گذشت و بازم سرعتم اومد رو 60 . سر همین قضیه من بیشتر از 10 بار تماس گرفتم و حضوری رفتم !

دفعه اخر که سرعت اومد پایین تماس گرفتم و گفتن کار نرم افزاره ! اتوماتیک خودش میاره پایین !! گفتم چه طور 7 روز اول اینطور نبود ؟! گفتم اگه کار نرم افزاره هوشمنده ، پس زمانی که هوا بارونی نیست و SNR خط من خوب میشه باید بره بالا دیگه !! پس چرا سرعت بالا نمیره ! پیچوندن !!! باورتون نمیشه به 6 تا پشتیبانی مختلف صحبت کردم وهمشون یک جمله تکراری ( PACKET LOST وجود دارد ، مشکل سرارسی است و همکاران ما در حال .... اند ، دیتای کل کشور قطع شده ، و .... از این چرت وپرتها ) رو مدام کپی پیست میکردن . اعصابم دیگه الان داغونه !!! حتما قرار داد لعنتی هر 2 تا خطم رو فسخ میکنم و از یه شرکت دیگه میگیرم .

نگریرید اقا ، جون مادرتون از شاتل خط نگیرید ! التماس میکنم نخرید از شاتل افتضاحه !!!

10. 4 کاربر از ramsar007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

دیشب تو 4 ساعت 1 گیگ و 100 مگ گرفتم با اینکه محدود بودم

12. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

128 محدود 9 شب

سرعت واقعا افتضاح
    این پینگ رو با سرور خارجی بگیر ببینم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •