امواج چه تاثیری روی عروق میتونه داشته باشه؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امواج چه تاثیری روی عروق میتونه داشته باشه؟![]()
من هر روز تو 2 . 3 متری اون هستم![]()
پس بزودی از شکل و شمایل می افتی
باید اواتارت رو عوض کنی و عکس روزت رو بگزاری![]()
من خودم میگرن دارم و دکترم بهم گفته در معرض امواج موبایل و اینترنت نباششاید روی افرادی که مشکل عصبی عروقی ندارن هیچ تاثیری نذاره
Last edited by arminagha; 12-02-2013 at 17:29.
۵۱۲ محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت خیلی پایینه
والا هر روز دارم خوشگل تر میشم فک کنم اثرات وای فای رو من مثبت بوده
آواتارم با این خوبی خیلی هم خوشگله![]()
دهنمون صاف شده !!!! 100% بعد از این دوره خط رو تخلیه میکنم ! چون شاتل به شدت داره اذیت میکنه .
تا الان 24 گیگ پول ترافیک اضافی دادم !!!! چه قدر اخه یه شرکت باید پست فطرت باشه !!! مارومجبور کردن روز دانلود کنیم . تا 3 شب پشت سر هم دانلودمیکنم ، میرم تو لیست مذخرفشون !!!!
خیلی جالبه . مستقیم رفتم دفتر مرکزی شاتل . گفتم اقا میخوام فسخ کنم ! بگذریم از توجیحات مسخره اشون !!!! واسه فسخ هم اذیت میکنن !!! پول که بر نمیگرده و باید 15 روز تا تخلیه خط بر کنیم !!! والله 2 سال پیش شاتل اینقدر مذخرف نبود . جالبترش اینه که گفتم سرعتم شده 5 کیلوبایت !!! یعنی 3 تا 5 شب دانلود کردم ! سرعتم شد 5 کیلوبایت !!! بعدش طرف گفته باید 20 روز صبر کنی تا از لیست در بیای !!!! یعنی به خاطر 5 شب دانلود باید 20 روز سرعتم محدود باشه !!!!
به مدیر ISP مذبور گفتم تو قرار داد هم از این قانون مذخرف چیزی نوشته نشده . رفت قرار داد رو اورد و به طرز عجیبی یکی از بند ها رو به این قانون ربط داد !!!! یادم نیست کدوم بند بود ، ولی در مورد ضریب اشتراک 1 به 10 نوشته بود و هیچ توضیحی در باره قانون ( فایر پالیسی ) و به من گفت قانون محدود شدن به خاطر دانلود بند بالاست !!!! بهش گفتم این که نوشته ضربی اشتراک 1 به 10 هست ، چه ربطی داره !!!!!! کلی بحث کردم اونجا و اخرش هم هیچ چی !!
دوستان عزیز :
هر کسی پینگ براش مهمه ، هرکسی لود سریع صفحات براش مهمه ، هرکسی میخواد انلاین بازی کنه ، هر کسی قیمت هر گیگ ترافیک براش مهمه ، هر کسی دانلود راحت تو ساعات رایگان براش مهمه ، هر کسی دوست نداره با پشتیبانی مواجه بشه که فقط کی پیست میکنه ، هر کسی پایبندی به قرار داد براش مهمهبــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــه هیچ وجه از شــــــــــــــــــــــــ ـاتل اینترنت نگیره .
قابل توجه دوستان نامحدود شاتل :
این دوستان که نامحدود دارن هم بن میشن !!!! دوست بنده کارش فقط و فقط دانلود و پخش بازیهای مختلف هست . خط نامحدود شاتل دارن ، تو یک ماه 58 GB دانلود کرد و به مدت 10 روز سرعت کل روز و شبشون شده بود 5 کیلوبایت !!! ( میتونید اتحان کنید ) . اینو برای این گفتم که بدونید نامحدود شاتل هم دروغی بیش نیست و اونجا هم در کمال تعجب بن میشید !
دیگه رسما داغونم کردن لعنتیاخیلی تحمل کردم . نمیشه دیگه تحملش کرد . تازه دانلود های من از ساعت 3 تا 7 صبح بود که بن شدم !!!!
================================================== =======================
اینم بگم :
روز اول که خط جدید با شماره جدید از شاتل گرفتم ، همین اوایل دی ماه ، سرعتم دقیقا چسبیده بود به 450 !!!!! SNR خط هم پایین بود ( هر چی پایینتر باشه یعنی نویز بیشتری رو خط وجود داره ) . SNR خط من تو هوای بارونی بین 5 تا 8 بود و توهوای صاف بین 8 10 . دقیقا تا 8 روز من به راحتی با همین نویز از خطم استفاده میکردم که یک دفعه سرعتم شد 250 !!!! تماس گرفتم باهاشون گفتن نویز خط بالاست و برات ( تاکید میکنم رو این کلمه ) اوردیمش پایین ! پیش خودم گفتم خوب بدک نیست . 250 تا هم خوبه . مشکلی نداره . بعد از 6 روز دیگه دیدم سرعتم شد 65 تا70 کیلوبایت !!!!!!!!! جلل خالق !!! تماس گرفتم با هاشون که اقا سرعتم چرا اومده پایین و .... گفت SNR خط بالاست ( یعنی همون پایینه ! ) و خط نویز داره !!! دوباره سرعت رو بر رو 450 !!!! 3 ر.وز گذشت و بازم سرعتم اومد رو 60 . سر همین قضیه من بیشتر از 10 بار تماس گرفتم و حضوری رفتم !
دفعه اخر که سرعت اومد پایین تماس گرفتم و گفتن کار نرم افزاره ! اتوماتیک خودش میاره پایین !! گفتم چه طور 7 روز اول اینطور نبود ؟! گفتم اگه کار نرم افزاره هوشمنده ، پس زمانی که هوا بارونی نیست و SNR خط من خوب میشه باید بره بالا دیگه !! پس چرا سرعت بالا نمیره ! پیچوندن !!! باورتون نمیشه به 6 تا پشتیبانی مختلف صحبت کردم وهمشون یک جمله تکراری ( PACKET LOST وجود دارد ، مشکل سرارسی است و همکاران ما در حال .... اند ، دیتای کل کشور قطع شده ، و .... از این چرت وپرتها ) رو مدام کپی پیست میکردن . اعصابم دیگه الان داغونه !!! حتما قرار داد لعنتی هر 2 تا خطم رو فسخ میکنم و از یه شرکت دیگه میگیرم .
نگریرید اقا ، جون مادرتون از شاتل خط نگیرید ! التماس میکنم نخرید از شاتل افتضاحه !!!![]()
دیشب تو 4 ساعت 1 گیگ و 100 مگ گرفتم با اینکه محدود بودم![]()
این پینگ رو با سرور خارجی بگیر ببینم
هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)