مطمئنید؟
چون امروز از یه آشنا که توی نیرو دریایی تهران(مرکز) هست پرسیدم گفت با معرفی نامه از سازمانش قبول میکنن
از سازمان هم واسه معرفی نامه پرسیدم گفتن معرفی نامه لازم نیست و با ارائه برگ سبز میتونی از مزایاش استفاده کنی
مطمئنید؟
چون امروز از یه آشنا که توی نیرو دریایی تهران(مرکز) هست پرسیدم گفت با معرفی نامه از سازمانش قبول میکنن
از سازمان هم واسه معرفی نامه پرسیدم گفتن معرفی نامه لازم نیست و با ارائه برگ سبز میتونی از مزایاش استفاده کنی
با همون برگ سبز برید اگر قبول نکنن میفرستنتون برید از همون نزدیک برگ سفید بگیرید
بارهای دیدم طرف برگ سفید نداشته و با همون برگ سبز پذیرش کردن
نیروی زمینی ارتش که روال به این صورته و پادگان آموزشی ای که من باهاش در ارتباطم الان چهار تا شیش ماهه دیگه تکمیلی رو قبول نمیکنه
معافیت های قانون جدید شامل سربازهای غایب هم میشه؟من چند تا خبر خوندم که تو قانون جدید سربازای غایب هم میتونن برای معافیت ایقارگری اقدام کنن ولی امروز یه خبر خوندم که نوشته بود به هیچ وجه شامل غایب ها نمیشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
96/10/1
نیرو دریایی سپاه-احمدبن موسی (پذیرش داشتم)
چقدر احتمالش هست شهر خودمون بیفتیم؟
امریه دار ها 24 ماه خدمت میکنن
از اینجا کسی در مرکز آموزشی ۰۳ عجبشیر خدمت کرده؟ وضعیت این پادگان چطوره؟
من خودم 12.1 اعزامم معلوم نیست کجا بیفتم ولی یک نفر از دوستان با لیسانس تو گروهان 2 عجب شیر افتاده میگه زود زود مرخصی میدن و کلا" بخور و بخواب هست
سلام. 1 دیماه اموزشی ولیعصر تبریز افتادم نیروی انتظامی. اگر کسی بود لطفا پیام بده: 09030980252
در ضمن هرکس قبلا اموزشی تبریز ولیعصر بوده لطفا راهنمایی کنه که چقدر احتمال داره خدمت اصلی هم تبریز بیفتم؟ لازم به ذکره که خودمم اهل تبریزم. ارشد. معاف از رزم. امریه هم زدن: ستاد کل. جذبی
اعزام یک دی ماه هوا فضا سپاه اردکان یزد کسی هست ؟؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)