تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4003 از 4428 اولاول ... 30033503390339533993399940004001400240034004400540064007401340534103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,021 به 40,030 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ببینید ، الان اکثر دستگاه های شرکت های بزرگ مانند پارس آنلاین همه بروز هستند پس احتمال قوی dslam مرکز شما هم باید splitter داخلی داشته باشه و رو حالت موازی بسته باشن. معمولا در این مورد شرکت ها توضیح خواصی نمیدن..شما یه اسکرین شات از صفحه اطلاعات SNR مودم برام بزارید تا بگم چجوریه..اگر Downstream ، روی 16 مگ بسته شده باشه هر SNR هم که باشه 100% رانژه موازیه..چون اصلا به هیچ وجه غیر از اون باشه 16 مگ محاله که سیگنال بگیره!..خیلی دیگه وضعیت خط خوب باشه 8 مگ با SNR 10 بهتون تحویل میده رو حالت رانژه قدیم و غیر استاندارد.

دوست عزیز این وضعیت فعلی خط منه، قبلا روی 9 مگ بسته بودن که وضعیت خطم خیلی داغون بود و هر از چند دقیقه چراغ ADSL خاموش می شد(قبل از این ماجرا با همین خط روی 9 مگ مشکل چندانی نداشتم، یه مدت بعد اینطوری شد) که گفتم بزارن روی 4 مگ. من الان احساس میکنم از مرکز مخابراتی مشکل داره خطم، چون که این خط رو دو ساله که گرفتم و حتی از دم جعبه تقسیم توی پارکینگ تست کردم متوجه تغییر چندانی نشدم و فقط یکم وضعیتم بهتر شد. الان برای اینکه از این وضعیت خارج بشم باید به مخابرات برم؟ چون قبلا که با پشتیبانی پارس انلاین توی شهرمون و هم بصورت تلفنی صحبت کردم گفتن به ما ربطی نداره و همین که سرعت اسمی رو میکشه خطتون کافیه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

با توجه به این که خود پارس‌آنلاین اعلام کرده کلیه سرویس‌های 256 به بالا رو در صورتی که خط مشترک بکشه حداقل روی 9مگابیت می‌بنده از نظر سرعت روزانه نباید بین سرویس‌های 256 و 1مگابیت فرق خاصی باشه. اگه 9مگابیت رو بکشه باید همون حدود 950 کیلوبایت تا 1مگابایت در ثانیه سرعت دانلود این دو تا سرویس باشه. اما شبانه بستگی به شلوغی و خلوتی مرکز مخابراتی در اون ساعت‌ها و همین طور محدود بودن یا نبودن سرورهایی که ازشون دانلود انجام می‌شه، سرعت این سرویس‌ها ممکنه بین 100 تا 900 کیلوبایت متغیر باشه.

باز هم اگه پارس‌آنلاین تو مرکز مخابراتی شما کمبود پهنای باند به صورت جدی نداشته باشه، خیلی فرقی بین سرویس‌های 256 و 1مگابیت نباید باشه. اما به هر حال در شرایطی که محدودیت باشه روی سرعت شبانه سرویس‌های با سرعت پایین‌تر محدودیت بیشتری اعمال می‌شه.

سرویس 128 هم تو بعضی مراکز فرق چندانی با سرویس‌های دیگه نداره. اما معمولاً سرعت پایین‌تری براش می‌بندن که فکر کنم همون پروفایل 4مگابیت قدیم رو روی این سرویس‌ها فعال باشه.

از همه این حرفا گذشته، اگه مرکز مخابراتی یه وقت دچار کمبود پهنای باند به مقدار قابل توجهی باشه، سرعت‌های شبانه رایگان و حتی در موارد حادتر سرعت‌های روزانه به سرعت‌های اسمی سرویس نزدیک می‌شه یا حتی ممکنه از اون هم کمتر بشه. اینجا بودن کسانی که سرویس 2مگ حجمی داشتن، روزانه هم سرعت زیر 250 کیلوبایت در ثانیه گرفتن. ولی من بعید می‌دونم مرکز توحید یه همچین وضعیتی داشته باشه.

در هر صورت شما اگه به دانلود شبانه هم احتیاج جدی دارید، بهتره سرویس 1مگ یا 2 مگ تهیه کنید. ریسکش کمتره.
    از توضیحات کامل شما ممنونم
    دانلود زیادی ندارم و فکر کنم حتی سرویس 5 گیگ برام کافی باشه.چیزی که برای من مهمه ثبات سرعت و بالابودن سرعت هست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

دوستان من امروز مودم8960 رو گرفتم
    صفحه تنظیمات مودمش چرا این جوریه؟
    بعد اس ان ار رو چرا زیاد نشون میده درصورتی که نشته خطم بیشتر از11 مک نمیکشه؟ با 8817 خطم رو تا13 میکشید
    Last edited by binaafarin; 22-10-2014 at 00:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مبارکه .
    این سری 5 ورژن داره که امیدوارم ورژن 4 یا 5 شو گرفته باشی که چیپست جدید برودکام با سرعت بیشتر باشه .
    snr ت 4.7 که خیلی هم پایینه کجاش زیادی نشون میده ؟
    الان روی 9 مگ بستن خطت رو یا مودم خودش پایین آورده ؟
    در هرحال چیزی که من میبینم کیفیت خط زیاد مطلوب نیست یا فاصله از مرکز زیاده . حالا وضعیت چطوره ؟ ثبات بهتری داره ؟ راضی هستی؟

5. این کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

والا چی بگم گیگا جان
    اس ان ارم با مدم8817 حدود8 بود و حداکثر کشش خط رو 13 مگ نشون میداد
    الان این چی رو نشون میده؟ اس ان ار و حداکثیر کشش خطم چقدر
    من فکر کردم اس ان ار رو 47 نشون میده هههنگو 4.7 هستش
    پشتش زده ورژن 5.1 نه راضی نیستم نمیدونم چرا این طوریه
    Last edited by binaafarin; 22-10-2014 at 02:06.

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی..با توجه به این که بنده در یکی از شرکت ها مسئول نصب adsl مرکزی برای برج ها هستم این قضیه رانژه رو یه توضیحی بدم که در جریانش باشید. پورت اگه روی بوق رانژه بشه ( همون حالت سری که میگین ) SNR به شدت پایین میاد چون امواج dslam بصورت ناخالص وارد خط میشه و بعضا شاهد این خواهید بود که تلفن زنگ میخوره لینک قطع میشه!.این زمانی اتفاق میوفته که مدل اون Dslam قدیمی هست و Splitter داخلی نداره که ازش استفاده کنن! اما الان اکثر شرکت ها dslam های zyxel یا huawii استفاده میکنن که دارای Splitter داخلی هستن و اول بوق مخابرات به داخل dslam میره تفکیک میشه و از یه کابل دیگه به سمت مشترک میره که این حالت کاملا استاندارد هست و باعث میشه خیلی از نویز ها و ناخالصی های خط مخابرات گرفته میشه و سیگنال بصورت کاملا موازی به سمت مشترک بره و SNR چندین برابر بشه.رو این حالت SNR 6 دسیبل هم که باشه با ریت 16 مگ اصلا مشکلی براش پیش نمیاد . مثل خیلی از لینک هایی که پارس آنلاین 16 مگ کرده .
    موفق باشید.

دستتون درد نکنه....
    اگر فرصت دارید فکر میکنم بد نباشه یه تاپیک هم درست کنید...چون اینجور پستها بعد از چند روز زیر خاکی میشن و کسی نمیتونه بهشون دسترسی داشته باشه....

8. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از توضیحات کامل شما ممنونم
    دانلود زیادی ندارم و فکر کنم حتی سرویس 5 گیگ برام کافی باشه.چیزی که برای من مهمه ثبات سرعت و بالابودن سرعت هست.
    اگه به دنبال دانلود شبانه نیستید، عملاً سرویس‌های 256 به بالا فرق چندانی برای شما نداره. اما پیشنهاد من سرویس 512 یا 1مگه. به هر حال می‌تونید با یه 256 1ماهه هم شروع کنید ببینید اگه کیفیتش براتون خوب بود همون رو ادامه بدید یا ماه‌های بعد به راحتی به سرویس‌های بالاتر ارتقا بدید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی سرویس های نامحدود پارس آنلاین خریداری کرده ؟ کیفیت سرعتش چطوره؟ آیا محدودیتی واسه دانلود نداره؟
    ما تو محل کار سرویس 1مگ نامحدود داریم. خیابان قائم مقام. نمی‌دونم مرکز مخابراتیش چیه.

سرعت و پینگش خوبه. تو 80 گیگ اول ترافیک سرعت نزدیک 5مگابیت (حدود 600 کیلوبایت) در ثانیه است. بعد از 80 گیگ، تا 40 بعدی هم سرعت حدود 3مگابیت (350 کیلوبایت) در ثانیه است. بعد از این که کل مصرف ماه از 120 گیگ رد می‌شه سرعت می‌آد رو حدود 1.2 مگابیت (یعنی همون سرعت اسمی سرویس).

از اون به بعد دیگه محدودیتی اضافه‌تری نداره تا آخر دوره 31 روزه.

مراکز یا شهرهای دیگه یا حتی سرویس‌های پایین‌تر رو خبر ندارم چطورین؛ اما سرویس ما محدودیتی نداره. یعنی کل ماه رو هم می‌شه با سرعت اسمی سرویس دانلود کرد و محدودیتی نداره.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

ببینید ، الان اکثر دستگاه های شرکت های بزرگ مانند پارس آنلاین همه بروز هستند پس احتمال قوی dslam مرکز شما هم باید splitter داخلی داشته باشه و رو حالت موازی بسته باشن. معمولا در این مورد شرکت ها توضیح خواصی نمیدن..شما یه اسکرین شات از صفحه اطلاعات SNR مودم برام بزارید تا بگم چجوریه..اگر Downstream ، روی 16 مگ بسته شده باشه هر SNR هم که باشه 100% رانژه موازیه..چون اصلا به هیچ وجه غیر از اون باشه 16 مگ محاله که سیگنال بگیره!..خیلی دیگه وضعیت خط خوب باشه 8 مگ با SNR 10 بهتون تحویل میده رو حالت رانژه قدیم و غیر استاندارد.
    با این تفاسیر من فکر میکنم پورت خط ها تومرکز ما بصورت کلاسیک و بیکیفیت وصل شده مازاد بر اینکه من زنگ زدم پارس که ارشون بخوام خطم رو 12مگ بذارند ببینم مزه دهنشون چیه و چی میگن وهم خودم تست کنم چطور میشه که گفتن هنوز توی مرکز شما این سرویس ارائه نمیشه
    با اینکه چند روزی هست سرویس دومگ گرفتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by binaafarin; 22-10-2014 at 10:40.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوست عزیز این وضعیت فعلی خط منه، قبلا روی 9 مگ بسته بودن که وضعیت خطم خیلی داغون بود و هر از چند دقیقه چراغ ADSL خاموش می شد(قبل از این ماجرا با همین خط روی 9 مگ مشکل چندانی نداشتم، یه مدت بعد اینطوری شد) که گفتم بزارن روی 4 مگ. من الان احساس میکنم از مرکز مخابراتی مشکل داره خطم، چون که این خط رو دو ساله که گرفتم و حتی از دم جعبه تقسیم توی پارکینگ تست کردم متوجه تغییر چندانی نشدم و فقط یکم وضعیتم بهتر شد. الان برای اینکه از این وضعیت خارج بشم باید به مخابرات برم؟ چون قبلا که با پشتیبانی پارس انلاین توی شهرمون و هم بصورت تلفنی صحبت کردم گفتن به ما ربطی نداره و همین که سرعت اسمی رو میکشه خطتون کافیه!
    Line Attenuation نشان دهنده نویز و ناخالصی خط هستش..که رو خط شما بیش از حد وضعیت خرابه 55 دسیبل یعنی اصلا هیچی به مودم نمیرسه..همینم که داره کار میکنه جای تعجب داره..2 احتمال وجود داره یا رانژه با خطا انجام شده ( سیم پورت روی خط کاملا نخوابیده و ناقص وصل شده باشه ) یا اینکه سیم تلفن شما از کنار کابل برقی رد شده باشه که جریان درونش زیاده..
    فاصله شما تا مخابرات منطقه بصورت هوایی چقدر هست ؟
    این قضیه هم برمیگرده به مخابرات باید اول ازین طرف مشکل نویز برطرف شه بعد به پارس آنلاین زنگ بزنید و بگید ریت رو بالا ببرن.

14. 2 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •