نه. من هیچ اطلاعی در این مورد ندارم. راستش دفعه اوله که اینجا از شما میشنوم.
نه. من هیچ اطلاعی در این مورد ندارم. راستش دفعه اوله که اینجا از شما میشنوم.
فرشاد اطلاعات بیشتری بدست نیووردی؟میخوام برم برم مخایرات بگم برام پورتو موازی ببندن روی همینdslam ولی فکر میکنم قیافه یا رو بعد شنیدن این باشه![]()
راستی هزینه پورت ب عهده خود مشترکه که بده؟ مثلا من بگم برام پورت خوب بذارید خودم پولشو میدم؟
با سلام خدمت دوستان گرامی..با توجه به این که بنده در یکی از شرکت ها مسئول نصب adsl مرکزی برای برج ها هستم این قضیه رانژه رو یه توضیحی بدم که در جریانش باشید. پورت اگه روی بوق رانژه بشه ( همون حالت سری که میگین ) SNR به شدت پایین میاد چون امواج dslam بصورت ناخالص وارد خط میشه و بعضا شاهد این خواهید بود که تلفن زنگ میخوره لینک قطع میشه!.این زمانی اتفاق میوفته که مدل اون Dslam قدیمی هست و Splitter داخلی نداره که ازش استفاده کنن! اما الان اکثر شرکت ها dslam های zyxel یا huawii استفاده میکنن که دارای Splitter داخلی هستن و اول بوق مخابرات به داخل dslam میره تفکیک میشه و از یه کابل دیگه به سمت مشترک میره که این حالت کاملا استاندارد هست و باعث میشه خیلی از نویز ها و ناخالصی های خط مخابرات گرفته میشه و سیگنال بصورت کاملا موازی به سمت مشترک بره و SNR چندین برابر بشه.رو این حالت SNR 6 دسیبل هم که باشه با ریت 16 مگ اصلا مشکلی براش پیش نمیاد . مثل خیلی از لینک هایی که پارس آنلاین 16 مگ کرده .
موفق باشید.
![]()
ممنون که توضیح دادی
الان برای اینکه بفهمیم پورتمامون این طوری بسته شده یا نه چطوری باید پی گیری کنیم؟ اصلا خودمون میشه پی گیری کنیم یا خود نماینده شرکت پارس انلاین؟ کارمندای قسمت ام دی اف هم که الی ماشاالله چیزی نمیدونن
من بندرعباسم برم mdf اونجا چی بگم؟
دوستان این مودم 8960 دو مدل داره یکی سیاه و سفید و قدیمیه؟
یکی هم روش ابی و جدیدتره طرحش
جفتشون برو دکام هستش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نمیدونم کارم درست بوده یا نه ولی تا حالا محدود داشتم الان رفتم نامحدود 128 خریدم . سرعتش فعلا به شرح زیر :
![]()
ببینید ، الان اکثر دستگاه های شرکت های بزرگ مانند پارس آنلاین همه بروز هستند پس احتمال قوی dslam مرکز شما هم باید splitter داخلی داشته باشه و رو حالت موازی بسته باشن. معمولا در این مورد شرکت ها توضیح خواصی نمیدن..شما یه اسکرین شات از صفحه اطلاعات SNR مودم برام بزارید تا بگم چجوریه..اگر Downstream ، روی 16 مگ بسته شده باشه هر SNR هم که باشه 100% رانژه موازیه..چون اصلا به هیچ وجه غیر از اون باشه 16 مگ محاله که سیگنال بگیره!..خیلی دیگه وضعیت خط خوب باشه 8 مگ با SNR 10 بهتون تحویل میده رو حالت رانژه قدیم و غیر استاندارد.
سلام
دوستان چرا پارس آنلاین برای هرینه نصب چه بخواهید کسی بیاید چه نخواهید، اون 15 تومان رو میخواد بگیره؟
من بهش گفتم نمیخوام کسی بیاد بلدم گفت باشه ولی هزینه رانژه 15 تومانه![]()
سلام
دوستان کسی سرویس های نامحدود پارس آنلاین خریداری کرده ؟ کیفیت سرعتش چطوره؟ آیا محدودیتی واسه دانلود نداره؟
از صبح اوضاع خطم داغونه
به زحمت وصل میشه
ارور داره قطع و وصل میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)