تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4002 از 4428 اولاول ... 30023502390239523992399839994000400140024003400440054006401240524102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,011 به 40,020 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما در مورد بستن پورت بر روی dslam خبر دارید؟
    پورت که باید به صورت موازی با خط تلفن وصل بشه بر روی dslam اصلا باید موازی بسته بشه نمیشه که به صورت سری بسته بشه حالا بعضیا میگن پورتو اگه جفت موازی ببندن بر روی dslam عدد اس سن آر خیلی بالاتر میره منظورشونو نمیفهمم یعنی چی جفت موازی؟
    نه. من هیچ اطلاعی در این مورد ندارم. راستش دفعه اوله که اینجا از شما می‌شنوم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

شما در مورد بستن پورت بر روی dslam خبر دارید؟
    پورت که باید به صورت موازی با خط تلفن وصل بشه بر روی dslam اصلا باید موازی بسته بشه نمیشه که به صورت سری بسته بشه حالا بعضیا میگن پورتو اگه جفت موازی ببندن بر روی dslam عدد اس سن آر خیلی بالاتر میره منظورشونو نمیفهمم یعنی چی جفت موازی؟
    فرشاد اطلاعات بیشتری بدست نیووردی؟میخوام برم برم مخایرات بگم برام پورتو موازی ببندن روی همینdslam ولی فکر میکنم قیافه یا رو بعد شنیدن این باشه
    راستی هزینه پورت ب عهده خود مشترکه که بده؟ مثلا من بگم برام پورت خوب بذارید خودم پولشو میدم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی..با توجه به این که بنده در یکی از شرکت ها مسئول نصب adsl مرکزی برای برج ها هستم این قضیه رانژه رو یه توضیحی بدم که در جریانش باشید. پورت اگه روی بوق رانژه بشه ( همون حالت سری که میگین ) SNR به شدت پایین میاد چون امواج dslam بصورت ناخالص وارد خط میشه و بعضا شاهد این خواهید بود که تلفن زنگ میخوره لینک قطع میشه!.این زمانی اتفاق میوفته که مدل اون Dslam قدیمی هست و Splitter داخلی نداره که ازش استفاده کنن! اما الان اکثر شرکت ها dslam های zyxel یا huawii استفاده میکنن که دارای Splitter داخلی هستن و اول بوق مخابرات به داخل dslam میره تفکیک میشه و از یه کابل دیگه به سمت مشترک میره که این حالت کاملا استاندارد هست و باعث میشه خیلی از نویز ها و ناخالصی های خط مخابرات گرفته میشه و سیگنال بصورت کاملا موازی به سمت مشترک بره و SNR چندین برابر بشه.رو این حالت SNR 6 دسیبل هم که باشه با ریت 16 مگ اصلا مشکلی براش پیش نمیاد . مثل خیلی از لینک هایی که پارس آنلاین 16 مگ کرده .
    موفق باشید.

4. 11 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی..با توجه به این که بنده در یکی از شرکت ها مسئول نصب adsl مرکزی برای برج ها هستم این قضیه رانژه رو یه توضیحی بدم که در جریانش باشید. پورت اگه روی بوق رانژه بشه ( همون حالت سری که میگین ) SNR به شدت پایین میاد چون امواج dslam بصورت ناخالص وارد خط میشه و بعضا شاهد این خواهید بود که تلفن زنگ میخوره لینک قطع میشه!.این زمانی اتفاق میوفته که مدل اون Dslam قدیمی هست و Splitter داخلی نداره که ازش استفاده کنن! اما الان اکثر شرکت ها dslam های zyxel یا huawii استفاده میکنن که دارای Splitter داخلی هستن و اول بوق مخابرات به داخل dslam میره تفکیک میشه و از یه کابل دیگه به سمت مشترک میره که این حالت کاملا استاندارد هست و باعث میشه خیلی از نویز ها و ناخالصی های خط مخابرات گرفته میشه و سیگنال بصورت کاملا موازی به سمت مشترک بره و SNR چندین برابر بشه.رو این حالت SNR 6 دسیبل هم که باشه با ریت 16 مگ اصلا مشکلی براش پیش نمیاد . مثل خیلی از لینک هایی که پارس آنلاین 16 مگ کرده .
    موفق باشید.

ممنون که توضیح دادی
    الان برای اینکه بفهمیم پورتمامون این طوری بسته شده یا نه چطوری باید پی گیری کنیم؟ اصلا خودمون میشه پی گیری کنیم یا خود نماینده شرکت پارس انلاین؟ کارمندای قسمت ام دی اف هم که الی ماشاالله چیزی نمیدونن
    من بندرعباسم برم mdf اونجا چی بگم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

دوستان این مودم 8960 دو مدل داره یکی سیاه و سفید و قدیمیه؟
    یکی هم روش ابی و جدیدتره طرحش
    جفتشون برو دکام هستش؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان نمیدونم کارم درست بوده یا نه ولی تا حالا محدود داشتم الان رفتم نامحدود 128 خریدم . سرعتش فعلا به شرح زیر :

8. این کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون که توضیح دادی
    الان برای اینکه بفهمیم پورتمامون این طوری بسته شده یا نه چطوری باید پی گیری کنیم؟ اصلا خودمون میشه پی گیری کنیم یا خود نماینده شرکت پارس انلاین؟ کارمندای قسمت ام دی اف هم که الی ماشاالله چیزی نمیدونن
    من بندرعباسم برم mdf اونجا چی بگم؟
    ببینید ، الان اکثر دستگاه های شرکت های بزرگ مانند پارس آنلاین همه بروز هستند پس احتمال قوی dslam مرکز شما هم باید splitter داخلی داشته باشه و رو حالت موازی بسته باشن. معمولا در این مورد شرکت ها توضیح خواصی نمیدن..شما یه اسکرین شات از صفحه اطلاعات SNR مودم برام بزارید تا بگم چجوریه..اگر Downstream ، روی 16 مگ بسته شده باشه هر SNR هم که باشه 100% رانژه موازیه..چون اصلا به هیچ وجه غیر از اون باشه 16 مگ محاله که سیگنال بگیره!..خیلی دیگه وضعیت خط خوب باشه 8 مگ با SNR 10 بهتون تحویل میده رو حالت رانژه قدیم و غیر استاندارد.

10. این کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان چرا پارس آنلاین برای هرینه نصب چه بخواهید کسی بیاید چه نخواهید، اون 15 تومان رو میخواد بگیره؟
    من بهش گفتم نمیخوام کسی بیاد بلدم گفت باشه ولی هزینه رانژه 15 تومانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی سرویس های نامحدود پارس آنلاین خریداری کرده ؟ کیفیت سرعتش چطوره؟ آیا محدودیتی واسه دانلود نداره؟

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از صبح اوضاع خطم داغونه
    به زحمت وصل میشه
    ارور داره قطع و وصل میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •