کسی نبود؟............
کسی نبود؟............
دادا توجیه منطقی اش اینه که مرکز مخابراتیتون شلوغه
و سیستم اکونتینگ پارس جلوی دانلود میگیره
دوستان چه جوری می شه از مخابرات خط معمولی گرفت نه فیبر.به مخابرات گفتم گفت نمی دم.لطفا راهنماییم کنید!!!!!!!!![]()
پارتی پیدا کن![]()
زیر میزی
شکواییه بنویس به رئیس مخابرات و از شون بخواه بت خط معمولی بدن
هیچ راهی نیست متاسفانه کلا سیمکشی فرق میکنه
امروز طوفان بود دیگه snr خطم از 7 پاییینتر نیومد خوشبختانه(دیگه منفی نشد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی ببینید مثل چی پورت ارور میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by farshad0123; 20-10-2014 at 21:17.
ویرایش: مشکلم با یه بار Log Out کردن درست شد، پستو پاک نمیکنم تا بقیه هم ببینن. شاید کسی از این امکانات استفاده نکرده باشه تا حالا.
Last edited by Gamersland; 20-10-2014 at 21:15.
امشب سرعت دانلود به صورت فاجعه باری پایین هست !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
1.2 گیگ دانلود![]()
با توجه به این که خود پارسآنلاین اعلام کرده کلیه سرویسهای 256 به بالا رو در صورتی که خط مشترک بکشه حداقل روی 9مگابیت میبنده از نظر سرعت روزانه نباید بین سرویسهای 256 و 1مگابیت فرق خاصی باشه. اگه 9مگابیت رو بکشه باید همون حدود 950 کیلوبایت تا 1مگابایت در ثانیه سرعت دانلود این دو تا سرویس باشه. اما شبانه بستگی به شلوغی و خلوتی مرکز مخابراتی در اون ساعتها و همین طور محدود بودن یا نبودن سرورهایی که ازشون دانلود انجام میشه، سرعت این سرویسها ممکنه بین 100 تا 900 کیلوبایت متغیر باشه.
باز هم اگه پارسآنلاین تو مرکز مخابراتی شما کمبود پهنای باند به صورت جدی نداشته باشه، خیلی فرقی بین سرویسهای 256 و 1مگابیت نباید باشه. اما به هر حال در شرایطی که محدودیت باشه روی سرعت شبانه سرویسهای با سرعت پایینتر محدودیت بیشتری اعمال میشه.
سرویس 128 هم تو بعضی مراکز فرق چندانی با سرویسهای دیگه نداره. اما معمولاً سرعت پایینتری براش میبندن که فکر کنم همون پروفایل 4مگابیت قدیم رو روی این سرویسها فعال باشه.
از همه این حرفا گذشته، اگه مرکز مخابراتی یه وقت دچار کمبود پهنای باند به مقدار قابل توجهی باشه، سرعتهای شبانه رایگان و حتی در موارد حادتر سرعتهای روزانه به سرعتهای اسمی سرویس نزدیک میشه یا حتی ممکنه از اون هم کمتر بشه. اینجا بودن کسانی که سرویس 2مگ حجمی داشتن، روزانه هم سرعت زیر 250 کیلوبایت در ثانیه گرفتن. ولی من بعید میدونم مرکز توحید یه همچین وضعیتی داشته باشه.
در هر صورت شما اگه به دانلود شبانه هم احتیاج جدی دارید، بهتره سرویس 1مگ یا 2 مگ تهیه کنید. ریسکش کمتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)