تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4001 از 4428 اولاول ... 30013501390139513991399739983999400040014002400340044005401140514101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,001 به 40,010 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه چرا من موقعی که وی پی ان روی گوشی اندروید ست میکنم pptp دقیق سر 5 دقیقه دیگه رسیو نداره یعنی وصل هست ولی رسیو نداره با چندتا گوشی و چندتا وی ان امتحان کردم همشون همینطورین ولی رو pc هیچ مشکلی نیست
    کسی نبود؟............

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من سرعتم تمام روز روی 1MB/s هست اما به محض اینکه ساعت دو میشه که تازه میشه گفت استفاده مفید از اینترنت از این ساعت به بعد هست سرعت میاد بین 100 تا 200 کیلو اونم نه ثابت بصورت موج دندان اره ای !! سرورهای داخلی هم بعضی موقع ها کانکشن هاشون محدود میشه!! میانگین دانلود هم هیچ وقت از 3 - 4 گیگ بیشتر نشده تازه فایل ها هم ناقص دانلود میشه یا start with one connection میشن خلاصه خیلی اذیت میکنه... الان این محدودیت بخاطر چی هست؟ اگه از پهنای بانده چرا تا قبل از اون ساعت همه چیز خوب پیش میره. هیچ کسی هم جوابگو نیست اکانت های افزایش سرعت هم تست کردم هیچ کدوم جواب نداد... من الان کلی پول دادم دو مگ گرفتم که خیر سرم شبا حداقل بتونم دانلود کنم نزدیکه دو ساله که اکانت دارم همش همینطوری بوده. خداییش نامردیه یکی جای دیگه 128 میگیره شبی 14 گیگ دانلود میکنه !!
    دادا توجیه منطقی اش اینه که مرکز مخابراتیتون شلوغه
    و سیستم اکونتینگ پارس جلوی دانلود میگیره

3. 2 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان چه جوری می شه از مخابرات خط معمولی گرفت نه فیبر.به مخابرات گفتم گفت نمی دم.لطفا راهنماییم کنید!!!!!!!!

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان چه جوری می شه از مخابرات خط معمولی گرفت نه فیبر.به مخابرات گفتم گفت نمی دم.لطفا راهنماییم کنید!!!!!!!!
    پارتی پیدا کن
    زیر میزی
    شکواییه بنویس به رئیس مخابرات و از شون بخواه بت خط معمولی بدن

6. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

هیچ راهی نیست متاسفانه کلا سیمکشی فرق میکنه

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

امروز طوفان بود دیگه snr خطم از 7 پاییینتر نیومد خوشبختانه(دیگه منفی نشد)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی ببینید مثل چی پورت ارور میده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by farshad0123; 20-10-2014 at 21:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ویرایش: مشکلم با یه بار Log Out کردن درست شد، پستو پاک نمیکنم تا بقیه هم ببینن. شاید کسی از این امکانات استفاده نکرده باشه تا حالا.
    Last edited by Gamersland; 20-10-2014 at 21:15.

10. این کاربر از Gamersland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امشب سرعت دانلود به صورت فاجعه باری پایین هست !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امشب سرعت دانلود به صورت فاجعه باری پایین هست !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    1.2 گیگ دانلود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون
    برای من سرعت بالا مهمتر هست.حالا سرویس های حجمی زیر حدودا در روز و شب چقدر سرعت دارند؟
    128،256 و 1 مگ
    با توجه به این که خود پارس‌آنلاین اعلام کرده کلیه سرویس‌های 256 به بالا رو در صورتی که خط مشترک بکشه حداقل روی 9مگابیت می‌بنده از نظر سرعت روزانه نباید بین سرویس‌های 256 و 1مگابیت فرق خاصی باشه. اگه 9مگابیت رو بکشه باید همون حدود 950 کیلوبایت تا 1مگابایت در ثانیه سرعت دانلود این دو تا سرویس باشه. اما شبانه بستگی به شلوغی و خلوتی مرکز مخابراتی در اون ساعت‌ها و همین طور محدود بودن یا نبودن سرورهایی که ازشون دانلود انجام می‌شه، سرعت این سرویس‌ها ممکنه بین 100 تا 900 کیلوبایت متغیر باشه.

باز هم اگه پارس‌آنلاین تو مرکز مخابراتی شما کمبود پهنای باند به صورت جدی نداشته باشه، خیلی فرقی بین سرویس‌های 256 و 1مگابیت نباید باشه. اما به هر حال در شرایطی که محدودیت باشه روی سرعت شبانه سرویس‌های با سرعت پایین‌تر محدودیت بیشتری اعمال می‌شه.

سرویس 128 هم تو بعضی مراکز فرق چندانی با سرویس‌های دیگه نداره. اما معمولاً سرعت پایین‌تری براش می‌بندن که فکر کنم همون پروفایل 4مگابیت قدیم رو روی این سرویس‌ها فعال باشه.

از همه این حرفا گذشته، اگه مرکز مخابراتی یه وقت دچار کمبود پهنای باند به مقدار قابل توجهی باشه، سرعت‌های شبانه رایگان و حتی در موارد حادتر سرعت‌های روزانه به سرعت‌های اسمی سرویس نزدیک می‌شه یا حتی ممکنه از اون هم کمتر بشه. اینجا بودن کسانی که سرویس 2مگ حجمی داشتن، روزانه هم سرعت زیر 250 کیلوبایت در ثانیه گرفتن. ولی من بعید می‌دونم مرکز توحید یه همچین وضعیتی داشته باشه.

در هر صورت شما اگه به دانلود شبانه هم احتیاج جدی دارید، بهتره سرویس 1مگ یا 2 مگ تهیه کنید. ریسکش کمتره.

15. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •