تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4000 از 4428 اولاول ... 30003500390039503990399639973998399940004001400240034004401040504100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,991 به 40,000 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا من یه خط دارم اه تا 1 مگ بیشتر نمی کشه.کلا کیفیت خطم پایینه.خواستم یه خط مسی جدید بگیرم تا پارس رو روی اون انتقال بدم.به مرکز مخابراتی گفتم خط مسی بدید .گفت نمی دیم برید مخابرات بگیرید.دوستان کسی راهنمایی می کنه؟ هیچ راهی نیست که بتونم خط مسی بگیرم

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نه دیگه. خط شما که کشش بیشتر رو نداره. همین الآن snr داون‌استریمت اومده روی 7 دسیبل. حتی اگه 1مگ هم بالاتر ببندن احتمال پرش لینکت زیاد می‌شه.

خیلی به اون عددی که خود مودم تخمین می‌زنه اهمیت نده. من مودمم رو بدون این که اطلاعات اکانت رو توش وارد کنم وصل کردم به خط، می‌گفت تا 14مگابیت. بعد که اطلاعات اکانت رو وارد کردم و خط وصل شد، نوشت تا 10.5مگابیت. چون وقتی پروفایل بالاتر می‌بندن مقدار SNR به شدت کم می‌شه.
    الان خط تلفن من با snr منفی هم لینکش نمیپره پشتیبانی هی میگفت اگر دان استریمو ببرم بالا با مشکلات جدی مواجه میشید منم بهش گفتم اشکالی نداره شما دان استریمو ببر بالا بقیش با خودم الان snr تا 1- هم میره ولی لینک نمیپره البته تو این عکس 0.1- هست و هنوز 1-نشده
    Last edited by farshad0123; 20-10-2014 at 15:06.

3. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

الان خط تلفن من با snr منفی هم لینکش نمیپره پشتیبانی هی میگفت اگر دان استریمو ببرم بالا با مشکلات جدی مواجه میشید منم بهش گفتم اشکالی نداره شما دان استریمو ببر بالا بقیش با خودم الان snr تا 1- هم میره ولی لینک نمیپره البته تو این عکس 0.1- هست و هنوز 1-نشده
    فرشاد چ خط باحالی داری
    مودم چیه؟نکنه از این مدماست که اس ان ارو خودش کم نشون میده
    باهمه مودما هیمنه؟

5. این کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فرشاد چ خط باحالی داری
    مودم چیه؟نکنه از این مدماست که اس ان ارو خودش کم نشون میده
    باهمه مودما هیمنه؟
    مودمم 2730u مشکی چیپست برودکام بزنم به تخته بهترین مودمه snr رو واقعی واقعی نشون میده خودم زنگ زدم از پشتیبانی snr رو پرسیدم با مودم یکی بود خود پشتیبانی هم متعجب میمونه
    با مودم 2750 سفید چیپست ریلتک تست کردم snr رو 16-18 نشون میداد ولی با snr 16 لینک میپرید
    پایین بودن snr دان استریم هم بخاطر خراب بودن پورته به عکس توجه کنی attenuation خط 21هست که بعضی وقتا تا 19هم پایین میاد که نشون میده خط تلفن هیچ مشکلی نداره همچنین snr آپ استریم هم بالاست فقط snr دان استریم پایینه خط هم قبلا دان استریمش رو 2مگ بود snr رو 4نشون میداد همه اینها بخاطر خرابی پورته
    حالا که مودم تا snr منفی هم لینکو نمیپرونه فکرشو بکنید اگر پورتم سالم بود احتمالا اگه رو 25مگ هم میبستن واسم لینک نمیپرید
    Last edited by farshad0123; 20-10-2014 at 15:50.

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

از خودم در نمیارم که راستشو میگم
    آهان.... حتما سیستمش عوض شده یا یه باگی چیزی پیدا کرده.....

آقا دمت گرم که گفتی... خدایی بعضی وقتا خیلی اطلاعات خوبی میدی...

8. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مودمم 2730u مشکی چیپست برودکام بزنم به تخته بهترین مودمه snr رو واقعی واقعی نشون میده خودم زنگ زدم از پشتیبانی snr رو پرسیدم با مودم یکی بود خود پشتیبانی هم متعجب میمونه
    با مودم 2750 سفید چیپست ریلتک تست کردم snr رو 16-18 نشون میداد ولی با snr 16 لینک میپرید
    پایین بودن snr دان استریم هم بخاطر خراب بودن پورته به عکس توجه کنی attenuation خط 21هست که بعضی وقتا تا 19هم پایین میاد که نشون میده خط تلفن هیچ مشکلی نداره همچنین snr آپ استریم هم بالاست فقط snr دان استریم پایینه خط هم قبلا دان استریمش رو 2مگ بود snr رو 4نشون میداد همه اینها بخاطر خرابی پورته
    منم گفتم که احتمال پرش لینک می‌ره بالا. در واقع این عدد خود snr نیست، مارجینشه. وقتی SNR Margin برای یک خط مثلاً عدد 7 دسیبل باشه، یعنی این که به طور متوسط بین‌ها یا همون باندهای فرکانسی که حاوی اطلاعات دیتا هستند، نسبت قدرت سیگنالشون به قدرت نویزشون حدود 7دسیبل بیشتر از اون مقداریه که برای برقراری کانکشن تو اون باندهای فرکانسی لازمه. پس از نظر تئوری می‌شه که SNR Margin زیر 6 دسیبل یا حتی منفی باشه اما لینک باز هم نپره. چون از میون بین‌ها/باندهای فرکانسی یه تعدادی وضعیت خوبی دارن و دیتا رو رد و بدل می‌کنن و یه تعدادی وضعشون خوب نیست و از دور خارج می‌شن. حالا بعضی از مودم‌ها که احتمالاً مودم‌های با چیپ‌ست برودکام مثل مودم شما این قابلیت رو دارن که با یه تعدادی از بین‌های فعال هم همچنان می‌تونن اتصال رو برقرار نگه دارند.

یه چیز دیگه هم این که تا جایی که من شنیدم، اعداد snr‌ و atten رو مودم موقعی که اول کار روشن می‌شه و داره با dslam تو مرکز مخابرات سینک می‌شه، از همون dslam می‌گیره و نشون می‌ده.

نوسان عدد atten یه کم غیرمعموله. چون پروفایل شما که عوض نشده و همون 16مگابیته. پس atten داون‌استریم نباید تغییری بکنه. احتمالاً همون طور که خودت می‌گی مشکل از پورته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

بحث تأیید شدن و عدم تأیید پست نیست. احتمالاً کسی از مرکز مخابراتی توحید که پارس‌آنلاین داشته باشه هنوز پست شما رو ندیده. باید منتظر بمونین تا دوستانی که تو این مرکز مخابراتی سرویس دارن بیان و نظر بدن. ولی اگه عجله دارین می‌تونین 1ماهه بگیرین و تست کنین.

این شرایط خط من تو مرکز مخابرات کاشانیه. البته احتمالاً خیلی به کارتون نیاد. ولی به هر حال یه ایده کلی می‌ده. به نظرم مرکز توحید هم خیلی نباید فرقی با اینجا داشته باشه.

سرویس: 2مگابیت حجمی
    پروفایل: 9مگابیت
    سرعت دانلود روزانه: 950 تا 1مگابایت در ثانیه (فرق چندانی بین سرورهای داخلی و خارجی نیست.)
    سرعت دانلود شبانه رایگان: بین 100 کیلوبایت تا 450 کیلوبایت در ثانیه (بستگی به ساعت دانلود، شلوغی و محدود بودن یا نبودن سرور دانلود بین این اعداد متغیره.)
    پینگ از 8.8.8.8: بین 150 تا 250 میلی‌ثانیه (بستگی به ساعت گرفتن پینگ و شلوغی و خلوتی اینترنت متغیره.)
    مشکل اساسی با پروتکل https
    ممنون
    برای من سرعت بالا مهمتر هست.حالا سرویس های حجمی زیر حدودا در روز و شب چقدر سرعت دارند؟
    128،256 و 1 مگ

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

منم گفتم که احتمال پرش لینک می‌ره بالا. در واقع این عدد خود snr نیست، مارجینشه. وقتی SNR Margin برای یک خط مثلاً عدد 7 دسیبل باشه، یعنی این که به طور متوسط بین‌ها یا همون باندهای فرکانسی که حاوی اطلاعات دیتا هستند، نسبت قدرت سیگنالشون به قدرت نویزشون حدود 7دسیبل بیشتر از اون مقداریه که برای برقراری کانکشن تو اون باندهای فرکانسی لازمه. پس از نظر تئوری می‌شه که SNR Margin زیر 6 دسیبل یا حتی منفی باشه اما لینک باز هم نپره. چون از میون بین‌ها/باندهای فرکانسی یه تعدادی وضعیت خوبی دارن و دیتا رو رد و بدل می‌کنن و یه تعدادی وضعشون خوب نیست و از دور خارج می‌شن. حالا بعضی از مودم‌ها که احتمالاً مودم‌های با چیپ‌ست برودکام مثل مودم شما این قابلیت رو دارن که با یه تعدادی از بین‌های فعال هم همچنان می‌تونن اتصال رو برقرار نگه دارند.

یه چیز دیگه هم این که تا جایی که من شنیدم، اعداد snr‌ و atten رو مودم موقعی که اول کار روشن می‌شه و داره با dslam تو مرکز مخابرات سینک می‌شه، از همون dslam می‌گیره و نشون می‌ده.

نوسان عدد atten یه کم غیرمعموله. چون پروفایل شما که عوض نشده و همون 16مگابیته. پس atten داون‌استریم نباید تغییری بکنه. احتمالاً همون طور که خودت می‌گی مشکل از پورته.
    شما در مورد بستن پورت بر روی dslam خبر دارید؟
    پورت که باید به صورت موازی با خط تلفن وصل بشه بر روی dslam اصلا باید موازی بسته بشه نمیشه که به صورت سری بسته بشه حالا بعضیا میگن پورتو اگه جفت موازی ببندن بر روی dslam عدد اس سن آر خیلی بالاتر میره منظورشونو نمیفهمم یعنی چی جفت موازی؟
    Last edited by farshad0123; 20-10-2014 at 16:46.

12. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه چرا من موقعی که وی پی ان روی گوشی اندروید ست میکنم pptp دقیق سر 5 دقیقه دیگه رسیو نداره یعنی وصل هست ولی رسیو نداره با چندتا گوشی و چندتا وی ان امتحان کردم همشون همینطورین ولی رو pc هیچ مشکلی نیست

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من سرعتم تمام روز روی 1MB/s هست اما به محض اینکه ساعت دو میشه که تازه میشه گفت استفاده مفید از اینترنت از این ساعت به بعد هست سرعت میاد بین 100 تا 200 کیلو اونم نه ثابت بصورت موج دندان اره ای !! سرورهای داخلی هم بعضی موقع ها کانکشن هاشون محدود میشه!! میانگین دانلود هم هیچ وقت از 3 - 4 گیگ بیشتر نشده تازه فایل ها هم ناقص دانلود میشه یا start with one connection میشن خلاصه خیلی اذیت میکنه... الان این محدودیت بخاطر چی هست؟ اگه از پهنای بانده چرا تا قبل از اون ساعت همه چیز خوب پیش میره. هیچ کسی هم جوابگو نیست اکانت های افزایش سرعت هم تست کردم هیچ کدوم جواب نداد... من الان کلی پول دادم دو مگ گرفتم که خیر سرم شبا حداقل بتونم دانلود کنم نزدیکه دو ساله که اکانت دارم همش همینطوری بوده. خداییش نامردیه یکی جای دیگه 128 میگیره شبی 14 گیگ دانلود میکنه !!
    Last edited by Memonex; 20-10-2014 at 17:23.

15. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •