یه سوال راجع به k810 دارم . رم 4 گیگ ساپورت میکنه نه ؟
یه سوال راجع به k810 دارم . رم 4 گیگ ساپورت میکنه نه ؟
سلام دوستان
کسی تا حالا از k800 به عنوان وبکم استفاده کرده ؟؟
اگر کمک کنین ممنون میشم خیلییییییییییییی
کمکککککککککککککککککککک
تقريبا مطمئن شدم كه نميشه
منم يه زماني اون اوايل كه كا800 خريدم خيلي خودمو جر دادم نميشه البته اگه شد لطف ميكني به منم ياد بدي
دوستان یه مشکل بزرگ واسه من پیش اومده...
وقتی گوشیمو به کابل USBوصل میکنم هیچ علامتی نمیاد انگار که که اصلا وصل نکردم در واقع کار نمیکنه... این مشکل یه دفه پیش اومد یعنی گوشیم زمین نخورده یا خیس نشده.......
البته به شارژر که وصل میکنم شارژ میکنه.....
تورو خدا یکی کمک کنه.....گوشیم k800
کارم فقط با USB هست برای اینترنت و....
لطف میکنید...
گوشی دوستم کا300 هست که قدیمیه شماره اش رو دادم به همین سایت تا چک کنه شماره گوشی ر و تائیدش کرد و مشخصات کامل گوشی رو هم نوشت ، شاید علت این که مشخصات گوشی من رو نمیده این باشه که این مدل جدیدتره و هنوز توی دیتابیس شون ثبت نکردند ، نمی دونم شاید
تنظیمات این پروفایل رو می دونم چی هست فقط می خواستم بدونم چه طوری میشه یک کاری کرد که وقتی گوشی رو روشن می کنیم دیگه این منو نیاد
یک سوال هم در مورد تنظیمات این پروفایل دارم : آیا مثلا وقتی در بیرون از خونه هستیم باید حتما گزینه Outdoor رو انتخاب کنیم ؟ یا این که اگه روی همون حالت نرمال باشه اشکالی نداره ؟
در ضمن وقتی من توی خیابون هستم تو ی نور روز درست نمی تونم نوشته های ال سی دی رو ببینم ، توی تنظیمات هم رفتم و Brightness رو روی صد در صد گذاشتم باز هم همینطور بود و تاثیری نداشت .
در ضمن توی منوی زبان گوشی ، اصلا فارسی نیست تا من زبان گوشی رو فارسی انتخاب کنم
اس ام اس رو هم نمی دونم چه طوری فارسی بنویسم ؟
من احتمال ميدم مشكل از USB كامپيوترت باشه مال منم يه دفعه اينجوري شد USB انگولك كردم درست شد بهترين راه اينه كاه ورودي همون USB رو با يه وسيله ديگه تست كني اگه سالم بود شايد از كابل USB گوشيت باشه (احتمالا آسيب ديده) در هر صورت بايد وقتي چنين مشكلي پيش مياد بهتره موردهاي مشكوك رو جدا جدا تست كني تا ايراد خودشو نشون بده
Last edited by Spaniuly; 12-07-2008 at 09:57.
پروفايل يك حالت هست براي تغيير دادن سريع حالت گوشي يعني مجبور نيستي وقتي از خونه مياي بيرون بذاري رو Outdoor بيشترين مورد استفاه اش تو Meeting هست كه بلافاصله گوشيتو رو حالت ويبرا قرار ميده خيلي چيز مهمي نيست (به نظر من) چون كافيه تنظيمات حالت نرمال رو به دلخواه تغيير بدي مثلا صداي زنگ رو بذاري آخر
همونطور كه ميدوني صداي زنگ كا800 خيلي كر كننده نيست ميتوني بذاري آخر اينجوري مثله پروفايل خارج از خونه هم ميشه. من پروفايل رو معمولا انگولاك نميكنم رو نرمال هست هميشه. چيز واجبي نيست كه بخواي موبه مو اجراش كني
اينكه تو خيابون هستي و نميتوني تو نور روز صفحه رو ببيني طبيعي هست همه گوشيها توي نور مستقيم روز صفحه شون ديده نميشه به براتنس هم ربطي نداره برايتنس نور خود صفحه رو افزايش ميده نور گير كه نيست
خوب تو تنظيمات گوشي دو نوع زبان داريم:
زبان نوشتار
زبان گوشي
اگه فارسي نيستن هيچكدوم طبيعي هست كه نتوني فارسي SMS تايپ كني البته من خيلي كم ديدم يك گوشي سوني اريكسون موجود در بازار ايران كه آكبند هم باشه نه زبان گوشي و نه نوشتارش فارسي نداشته باشه اين مراحل رو طي كن:
برو به منو گوشي / تنظيمات / عمومي / گزينه زبان رو انتخاب كن صفحه اي كه باز شد تو اون ميتوني ببيني گوشيت چه زبون هايي رو ساپورت ميكنه اگه فارسي داشت انتخاب كن
در صورتي كه گوشي زبان نوشتاري فارسي رو ساپورت كنه (قريب به اتفاق ساپورت ميكنن) كافيه وقتي داري SMS تايپ ميكني دكمه # رو نگه داري زبان هاي نوشتاري + 123 اونجا موجود هستند فارسي داشت انتخاب كن و فارسي تايپ كن
اميدوارم استفاده لازم رو ببري اگه سوال ديگه يا نكته مبهمي هست من و دوستان عزيزم آماده جوابگويي هستيم
اصلا فقط با گوشی من کار نمیکنه با گوشی های دیگه کار میکنه .....
اگه اشکال از usb گوشیم باشه برا تعمیرش باید گوشیم باز بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس جرا به شارژر وصل میکنم کار میکنه؟؟؟؟/
پس اشكال نه از پورت USB كامپيوتر هست
نه از كابل USB
نه پورت مادگي USB گوشيت
درسته؟
چون طبق گفته خودت براي گوشيهاي ديگه جواب ميده پس كامپيوتر و كابل سالمند
از طرفي ميگي شارژر جواب ميده پس پورت مادگي گوشيت هم سالمه
دوستان شما چه نظري دارين؟ من كه فكرم به جايي نميرسه
نه احتمالش كمه كه تا اون حد مشكل داشته باشه كه نياز به باز شدن داشته باشه يه اشكال جزيي ميتونه باعث بشه كه چنين چيزي رخ بده همونطور كه گفتم برا منم اين مسئله پيش اومده بود خود به خود درست شد
به نظر ميرسه كامپيوتر گوشيت رو شناسايي نميكنه
والا من كه عقلم به جايي نميرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)