من اینکار رو انجام دادم ولی بازم درست نشد یعنی تو home page نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی وقتی explorer رو باز میکنم همون ادرس قبلیه
من اینکار رو انجام دادم ولی بازم درست نشد یعنی تو home page نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی وقتی explorer رو باز میکنم همون ادرس قبلیه
سلام
ممنون دوست خوب
رفتم مطالعه کردم و مشکل دومم رو هم تونستم به آسونی حل کنم
ممنون که راهنمایی کردی![]()
چرا یاهو مسنجر و تو ویستا نصب کردم به جای فارسی علامت سوال می زاره اما تو نت پد فارسی می نویسه ...
یعنی می شه تو نت پد فارسی نوشت و کپی کرد تو یاهو مسنجر اما مستقیم نمی شه فارسی نوشت ...
![]()
سلام دوستان,نمیدونم اینجا هست جاش یا نه.
ولی وقتی نصبش تموم میشه و میاد بالا سیستمم و لود میشه ویندوز ویستا مانیتورم میگه
Analog
Power saving mode
وقتی حتی تو حالت digital هم میذارم مانیتور رو صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد.
جالبه که وقتی یه نسخشو خریدم صدا داشت ولی تصویر نه!جالب اینه که حتی درایور صداشو هم اون موقع نصب نکرده بودم ولی صدا داشت: دی!
حالا هم که از lord 2009 نصبش کردم همین جوریه!ولی صدا نداره دیگه: دی!
تو نصبش 2 تا گزینه داره:
x86
x64
من با x86 نصبیدم.
من 32 بیتی هستم.
این x86 و x62 نمیدونم یعنی چی!
ویندوز ویستا ی من یه مشکل پیدا کرده بود که برای اجرای هر برنامه ای خطا میداد ویندوز را فرمت کردم و دوباره نصب کردم حالا بعد از سه روز دوباره همین طور شده. هر برنامه ای میخوام نصب کنم یه همچین خطایی ظاهر میشه .
Windows cannot find ''. Make sure you typed the name correctly, and then try again.
البته این خطا برای ورود به قسمت Manager از طریق راست کلیک روی My camputer ظاهر میشود .
وقتی میخواهم System Restore را هم بیاورم این خطا ظاهر میشود.
لطفا کمک کنید چون توی اینترنت جواب درستی پیدا نکردم .
Last edited by attakh; 26-01-2009 at 19:27.
man windows vista daram vali farsi nemitonam benvisam chon to zabanhash farsi nadare va cd windows am ro ham nadaram
chi kar konam ke betonam farsi benevisam
سلام
شما باید یه سی دی وندوز ویستا پیدا کنید وقتی پیدا کردی به کنترل پنل برو ودر قسمت language برو و اونجا زبان های آسیایی را انتخات کن . و ویندوز شروع به کپی فایل ها از سی دی میشود .
موفق باشید
akhe vaghti laptop ro gereftam cd ish tosh nabod
سلام
یعنی تو control panel> regional and language options > keyboard and languages> chang keyboards... وقتی add رو میزنی persian نداره؟
سلام
من چطوری میتونم توی ویستا فکس بفرستم اگه برنامه لازم داره لطف کنید یه لینک ازش بدید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)