تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 400 از 602 اولاول ... 300350390396397398399400401402403404410450500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2021

پيش فرض

درود

دوست عزیز در یک نگاه کلی پورت سبز (APC) تا سرعت 2.5 گیگابیت هست و پورت آبی (UPC) 1 گیگابیت ، پس پورت سبز بهتر هست اما برای ما در ایران
    فرقی نمیکنه چون سرعت که ارائه میشه تا 300 مگابیت می باشد اما نکته ای که هست خیلی از مودم های پورت آبی در بازار استوک هستند و پورت لن
    گیگابیتی ندارند حتما هر مودمی که گرفتید توجه کنید که پورت لن گیگابیتی داشته باشه و مورد دیگه هم اینکه اتصالات هر سمت باید یک رنگ باشند اصولا
    هر نوع پورتی که در FAT استفاده شده تا مودم هم از همون نوع استفاده میشه و اتصال سوکت سبز و آبی به هم اشتباه هست و روی رنج استاندارد تاثیر
    منفی میگذارد.
    سوکت مودم من سبزه اما پچ کوردش آبی بود سرعت دانلودم 100 اما سرعت آپلودم 16 مگابیت بود! ممکنه به خاطر همین موضوع باشه؟

داره خودمونی میشه farhang_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سوکت مودم من سبزه اما پچ کوردش آبی بود سرعت دانلودم 100 اما سرعت آپلودم 16 مگابیت بود! ممکنه به خاطر همین موضوع باشه؟
    یک نکته ای که هست در حال حاضر تمام مودم های فیبرنوری در بازار wifi ضعیف و قدیمی دارند و در حد همون سرعت 100مگابیت هستند شما باید با کابل لن سرعت
    اصلی خط خودتون رو بسنجید اگر سرعت شما با کابل لن این مقدار هست این احتمال وجود داره که این محدودیت از سمت مخابرات برای شما اعمال شده باشه اما قبل
    از پیگیری از مخابرات پیشنهاد میکنم با پچ کورد سبز هم چک کنید OTO هم باز کنید ببینید پیگتیل داخل چه رنگی هست (رنگ آداپتور فرقی نمیکنه) اگر آبی بود باید پچ کورد UPC به APC تهیه کنید.
    Last edited by farhang_k; 07-11-2021 at 12:45.

3. 4 کاربر از farhang_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

دوستانی که سرویس تون پس پرداخت هست، تو صفحه تغییر سرویس جلوی نوع سرویس چی نوشته شده براتون؟ برای من نوشته پس پرداخت محدود
    و اینکه اگر همچین چیزی نوشته سرعت دانلودتون هم بگید ممنون میشم. برای من اسما 50 هست ولی در عمل 40 مگابیت. برای اکثرا 200-300 هست
    باسه منم نوشته پس پرداخت محدود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این سرعتمنه

ولی بعیده پیش پرداخت نامحدود باشه یعنی سرعت را باز بزارن .
    من هر جا دیدم نوشته پیش پرداخت نوشته بود پیش پرداخت محدود .

5. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

عزیز، تو فیبر اکتیو هر جای مسیر که اسپلیتر هست برق بره اینترنت شما قطع میشه و اگه آسیبی به اسپلیتر ها برسه ممکنه تا چند روز بدون اینترنت بمونید. توی هر سیستمی که نگاه کنین هر چقدر پیچیدگی پایین تر باشه احتمال شکست توش کمتره. هزینه و کارآمدی بماند..
    حرف شما متین . ولی همین الان هم کابینت فیبر اکتیو هست. اگه به خونه ها هم میدادن باسه جامعه گیمر ایرانی خوب میشد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

توجه داشته باشید که در حال حاضر تمام مودم های فیبرنوری در بازار wifi ضعیفی و قدیمی دارند و در حد همون سرعت 100مگابیت هستند شما باید با کابل لن سرعت
    اصلی خط خودتون رو بسنجید البته این احتمال وجود داره که این محدودیت از سمت مخابرات برای شما اعمال شده باشه اما قبل از پیگیری از مخابرات پیشنهاد میکنم با
    پچ کورد سبز هم چک کنید OTO هم باز کنید ببینید پیگتیل داخل چه رنگی هست (رنگ آداپتور فرقی نمیکنه) اگر آبی بود باید پچ کورد UPC به APC تهیه کنید.
    دوست عزیز مطمئنید از این موضوع ؟
    من غرضی ندارم
    ولی من با پچ کورد آبی قسمت استاتوس مودم ، قسمت GPON نوشته 2.5Gbps/full یعنی سرعت لینک GPON 2.5 است .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

درود

دوست عزیز در یک نگاه کلی پورت سبز (APC) تا سرعت 2.5 گیگابیت هست و پورت آبی (UPC) 1 گیگابیت ، پس پورت سبز بهتر هست اما برای ما در ایران
    فرقی نمیکنه چون سرعت که ارائه میشه تا 300 مگابیت می باشد اما نکته ای که هست خیلی از مودم های پورت آبی در بازار استوک هستند و پورت لن
    گیگابیتی ندارند حتما هر مودمی که گرفتید توجه کنید که پورت لن گیگابیتی داشته باشه و مورد دیگه هم اینکه اتصالات هر سمت باید یک رنگ باشند اصولا
    هر نوع پورتی که در FAT استفاده شده تا مودم هم از همون نوع استفاده میشه و اتصال سوکت سبز و آبی به هم اشتباه هست و روی رنج استاندارد تاثیر
    منفی میگذارد.
    یعنی من اگه پچ کورد سبز به سبز بگیرم رو سرعت و پینگ تاثیر میزاره ؟

داره خودمونی میشه farhang_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوست عزیز مطمئنید از این موضوع ؟
    من غرضی ندارم
    ولی من با پچ کورد آبی قسمت استاتوس مودم ، قسمت GPON نوشته 2.5Gbps/full یعنی سرعت لینک GPON 2.5 است .
    البته استاتوس مودم ساپورت خود مودم رو نوشته نه کابل رو....... عکس ضمیمه رو مشاهده کنید

10. 2 کاربر از farhang_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

مودم HG8245H هست. روز اول سرعت 200 بود بعد محدود کردن. یعنی بحث ظرفیت مودم نیست. بیشتر میخوام ببینم مثلا کسی هست سرویسش پس پرداخت باشه ولی جلو اون قسمت ننوشته باشه محدود. چند بار زنگ زدم قول پیگیری دادن ولی بعد خبری نمیشه ازشون دیگه
    نه دوست عزیز ، نوشته سیستم یک پارچه کشوری .
    پیش پرداخت هم بگیری مینویسه پیش پرداخت محدود.
    حالا سرعت را تا چند باز بزارن نمیدونم

12. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

البته استاتوس مودم ساپورت خود مودم رو نوشته نه کابل رو....... عکس ضمیمه رو مشاهده کنید

یعنی من اگر پچ کورد سبز به سبز بگیرم به مودم آسیبی وارد نمیشه ؟
    سبز به آبی اون وقت باسه چیه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2021

پيش فرض

یا حضرت عباس 100 گیگابیت آخه کدوم هاردی هست که بتونه 10 گیگابایت بر ثانیه رو دریافت کنه

15. این کاربر از فایبر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •