سوکت مودم من سبزه اما پچ کوردش آبی بود سرعت دانلودم 100 اما سرعت آپلودم 16 مگابیت بود! ممکنه به خاطر همین موضوع باشه؟
سوکت مودم من سبزه اما پچ کوردش آبی بود سرعت دانلودم 100 اما سرعت آپلودم 16 مگابیت بود! ممکنه به خاطر همین موضوع باشه؟
یک نکته ای که هست در حال حاضر تمام مودم های فیبرنوری در بازار wifi ضعیف و قدیمی دارند و در حد همون سرعت 100مگابیت هستند شما باید با کابل لن سرعت
اصلی خط خودتون رو بسنجید اگر سرعت شما با کابل لن این مقدار هست این احتمال وجود داره که این محدودیت از سمت مخابرات برای شما اعمال شده باشه اما قبل
از پیگیری از مخابرات پیشنهاد میکنم با پچ کورد سبز هم چک کنید OTO هم باز کنید ببینید پیگتیل داخل چه رنگی هست (رنگ آداپتور فرقی نمیکنه) اگر آبی بود باید پچ کورد UPC به APC تهیه کنید.
Last edited by farhang_k; 07-11-2021 at 12:45.
باسه منم نوشته پس پرداخت محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعتمنه
ولی بعیده پیش پرداخت نامحدود باشه یعنی سرعت را باز بزارن .
من هر جا دیدم نوشته پیش پرداخت نوشته بود پیش پرداخت محدود .
حرف شما متین . ولی همین الان هم کابینت فیبر اکتیو هست. اگه به خونه ها هم میدادن باسه جامعه گیمر ایرانی خوب میشد
دوست عزیز مطمئنید از این موضوع ؟
من غرضی ندارم
ولی من با پچ کورد آبی قسمت استاتوس مودم ، قسمت GPON نوشته 2.5Gbps/full یعنی سرعت لینک GPON 2.5 است .
یعنی من اگه پچ کورد سبز به سبز بگیرم رو سرعت و پینگ تاثیر میزاره ؟
البته استاتوس مودم ساپورت خود مودم رو نوشته نه کابل رو....... عکس ضمیمه رو مشاهده کنید
![]()
نه دوست عزیز ، نوشته سیستم یک پارچه کشوری .
پیش پرداخت هم بگیری مینویسه پیش پرداخت محدود.
حالا سرعت را تا چند باز بزارن نمیدونم
یعنی من اگر پچ کورد سبز به سبز بگیرم به مودم آسیبی وارد نمیشه ؟
سبز به آبی اون وقت باسه چیه ؟
یا حضرت عباس 100 گیگابیت آخه کدوم هاردی هست که بتونه 10 گیگابایت بر ثانیه رو دریافت کنه![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)