تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 400 از 754 اولاول ... 300350390396397398399400401402403404410450500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان زنگ زدم آسیاتک به من گفتن فاصله مخابراتی شما 1240 متر هست
    گوگل یه چیز دیگه میگه
    گوگل فاصله مستقیم و تقریبا میشه گفت هوایی رو واسم 2.5 کیلومتر می زنه و فاصله ای که مثلا با ماشین بریم رو 3.5 کیلومتر می زنه
    ممکنه گوگل فاصله رو بیشتر بزنه؟؟؟
    چرا اینجوریه!
    والا در مورد فاصله نمیدونم چی باید بگم ! ( هر چند به نظرم فاصله شما خیلی هم زیاد باشه ، 6 مگ رو باید بتونی بگیری اگه کابل ها اوکی باشن )
    فقط یه چیز شما یه جا گفتی مطمئن هستی که مشکل از کابل های اون منطقه شما هست و مشکل دارن - اگه واقعا این جور باشه که خب حالا چه فاصله کم باشه چه زیاد نمیتونی خط رو بالا تر بگیری !
    ----------------
    من الان خودم هم خطم رو 4 مگ هست - بعضی وقتا روی همین 4 که هست نویزم میاد روی 22 که میگه خطت تا 8 مگ جا داره ! ولی بعضی وقتا مثل الان نویزم میاد روی 13 که به زور 5 رو هم میکشه ! کلا داستانیه این نویز !
    ------------------------------------------
    عشق است اواتار
    Last edited by MOHAMMAD2010; 17-12-2015 at 17:52.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

والا در مورد فاصله نمیدونم چی باید بگم ! ( هر چند به نظرم فاصله شما خیلی هم زیاد باشه ، 6 مگ رو باید بتونی بگیری اگه کابل ها اوکی باشن )
    فقط یه چیز شما یه جا گفتی مطمئن هستی که مشکل از کابل های اون منطقه شما هست و مشکل دارن - اگه واقعا این جور باشه که خب حالا چه فاصله کم باشه چه زیاد نمیتونی خط رو بالا تر بگیری !
    ----------------
    من الان خودم هم خطم رو 4 مگ هست - بعضی وقتا روی همین 4 که هست نویزم میاد روی 22 که میگه خطت تا 8 مگ جا داره ! ولی بعضی وقتا مثل الان نویزم میاد روی 13 که به زور 5 رو هم میکشه ! کلا داستانیه این نویز !
    عشق است اواتار
    راستش خیلی عجیبه
    بله درست فرمودید
    کابل های مشکل داره
    ولی برای اینکه بدونم چه خبره می خواستم بدونم فاصلم چه قدره و این رو هم بگم که من الان به صورت جدی دارم پیگیری می کنم و اگر این فاصله صحت داشته باشه نشون میده که من می تونم سرعت بالا بگیرم و انرژی بیشتری برای پیگیری داشته باشم
    +
    آواتار خوبه
    پس شما هم طرفدار این کارگردان هستید
    عالیه

3. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان میرایی (Attenuation) به فرکانس موج یا سیگنال، طول مسافتی که سیگنال طی می‌کنه و جنس و شرایط فیزیکی محیطی که ازش عبور می‌کنه بستگی داره. میرایی در واقع داره می‌گه که انرژی امواج یا سیگنال‌ها بعد از طی مسافت مشخصی داخل یک محیط به چه میزان نسبت به انرژی اولیه کمتر شده. پس میرایی حتمن به فاصله یا مسافت بستگی داره. درست مثل سنگی که تو آب انداخته می‌شه. امواج در نزدیکی محل افتادن سنگ انرژی بیشتری دارن و دامنه‌شون بزرگتره اما هر چی از محل افتادن سنگ دورتر می‌شه، ارتفاع امواج و قدرتشون کمتر می‌شه. جنس هم تو میزان میرایی تأثیر داره. مثلن امواج صدا در هوا خیلی بیشتر از آب می‌تونن نفوذ کنن و جلو برن. شرایط فیزیکی محیط مثلن تفاوت قطر کابل‌های مسی هم در میزان میرایی تأثیر می‌ذاره. در واقع تو کابل‌های مسی هر چه قطر کابل بزرگتر باشه امواج با افت انرژی کمتری ازش رد می‌شن و میراییشون کمتر می‌شه. از طرف دیگه امواج با فرکانس زیاد زودتر از امواج با فرکانس کم انرژی‌شون رو از دست می‌دن و می‌میرن.

چون میرایی به فرکانس بستگی داره و باند فرکانسی امواج آپلود کمتر از باند فرکانسی امواج دانلوده تو ADSL و ADSL2+ به همین خاطر قاعدتن بین میرایی آپلود و دانلود باید تفاوت وجود داشته باشه. چون تو این مورد مسافت یا همون طول کابل‌کشی و همین طور جنس محیط یکی هستن، فقط تفاوت فرکانس‌هاست که باعث تفاوت میرایی می‌شه. به طور منطقی فرکانس‌های بالاتر چون انرژی‌شون رو زودتر از دست می‌دن پس تو یه محیط مشترک مثل کابل مسی نسببت به فرکانس‌های پایین‌تر میرایی بیشتری دارن. به همین علته که میرایی آپلود از میرایی دانلود خیلی کمتره. البته این رو هم توضیح بدم که معمولن عدد میرایی که مودم‌ها نشون می‌دن میانگین میرایی فرکانس‌های مختلف تو باند آپلود یا تو باند دانلوده.

در مورد SNR هم بازم فرکانس نقش اصلی رو بازی می‌کنه. بر اساس طراحی ADSL یا ADSL2 یا ADSL2+ به صوت، دیتای آپلود و دیتای دانلود یه محدوده فرکانسی مشخصی تخصیص داده می‌شه. محدوده فرکانسی دیتای آپلود و دیتای دانلود خودشون به باندهای فرکانسی مساوی تقسیم می‌شن که بهشون bin گفته می‌شه. مثلن تو ADSL G.dmt باند فرکانسی آپلود بین 25KHz و 138KHz قرار داره که به 25 تا bin مساوی تقسیم می‌شه و در شرایطی که مقدار نویز و مسافت در حد قابل قبولی باشه، تا 1.3 مگابیت می‌تونن ظرفیت ایجاد کنن. باند فرکانسی آپلود تو همین تکنولوژی از 138KHz تا 1104KHz رو شامل می‌شه که خودش به 224 تا bin مساوی تقسیم می‌شه و می‌تونه تا 8مگابیت ظرفیت انتقال اطلاعات ایجاد کنه.

هر کدوم از این باندها یا binها یه ظرفیت مشخصی رو می‌تونن انتقال بدن. اما این ظرفیت به دلیل نویز می‌تونه کم و زیاد بشه. هر چه قدر قدرت سیگنال دیتا تو یه bin مشخص به قدرت نویز بیشتر باشه، مقدار دیتای بیشتری رو می‌شه با اطمینان از داخلش عبور داد. این یعنی همون SNR که هر چی بیشتر باشه سرعت بالاتری می‌شه گرفت. البته بازم مودم‌ها میانگین SNRهای binهای مختلف آپلود یا دانلود رو به عنوان SNR آپ‌استریم یا داون‌استریم نشون می‌دن. به هر حال SNR آپلود و دانلود یک خط ارتباط مستقیمی با هم ندارن.

نکته در اینه که به دلیل نوع نویزهایی که ممکنه روی یه خط ایجاد بشن بعضی از binها بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرن و مقدار SNR اون binها اون قدر کم می‌شه که عملن دیگه سیگنال دیتای عبوری از داخل اونا دیگه برای مودم قابل تفکیک از نویز نخواهد بود. به همین خاطر مودم این binها رو دیگه در نظر نمی‌گیره و مقدار ظرفیت انتقال دیتا خط یا همون پهنای باند مؤثر کم می‌شه. از طرف دیگه، هر چی مسافت یا همون طول کابل‌کشی بیشتر باشه، فرکانس‌های بالاتر قدرت سیگنال دیتاشون زودتر افت می‌کنه و به جایی می‌رسه که دیگه از یه مسافتی به بعد یه تعدادی از این binها توان انتقال دیتا رو از دست می‌دن و مودم اونا رو حذف می‌کنه. واسه همینه که تو این تکنولوژی‌ها هر چی از مرکز ارسال سیگنال‌ها یا همون مرکز مخابراتی دورتر می‌شن پهنای باند قابل دستیابی کمتر می‌شه. حالا هر چی نویز محیط بیشتر بشه این افت ظرفیت انتقال دیتا زودتر اتفاق می‌افته.

در مورد کابل‌های استفاده شده از mdf تا کافو و از اونجا تا محل مصرف هم معمولن اینا تک‌زوج نیستن. بلکه کابل‌های با تعداد زوج مسی بیشتر (از 10 زوج تا 1800 زوج) هستن. چون برای مخابرات به‌صرفه‌تر و راحت‌تره و ضمنن کشیدن کابل‌های تک‌زوج از نظر فنی هم توجیه نداره. قطر یه کابل 100 زوج 100 برابر یه کابل تک‌زوج نیست بلکه خیلی کمتره. به همین خاطر اصولن منطقی نیست که مخابرات بخواد از mdf به کافوی محلی که حدود 500 مشترک داره 500 تا کابل تک‌زوج بکشه در حالی که می‌تونه همین کار رو به راحتی با یه کابل 500 زوج انجام بده.

مثلن اگه از کافو قراره به یه آپارتمان 20 واحدی تو یه کوچه کابل کشیده بشه، مخابرات از کابل‌هایی با حداقل 20 زوج مسی یا بییشتر استفاده می‌کنه. بعد تو پست‌ها یا همون جعبه تقسیم‌هایی که در کوچه‌ها روی دیوار خونه‌ها نصب می‌شه این 20 زوج به واحدهای مختلف اون آپارتمان به صورت تک زوج یا چند زوج فرستاده می‌شه و به خط داخل ساختمان مشترک متصل می‌شه.
    سلام و ممنون
    راستش بنده رشتم مخابرات بود و تعریفی هم نداشت درسم علاقه ای هم به مباحث نداشتم ولی برام مهمه که اطلاعات غلط به مردم ندم
    حالا اینجا برام سوال پیش اومده شما امپدانس خط رو چی فرض کردید؟
    امپدانس سلفی یا انپدانس خازنی یا امپدانس اهمی
    اگر امپدانس اهمی باشه که به فرکانس وابسته نیست؟
    و یه سوال دیگه که تو آسیا تک داشتم با یکی از دوستان که اون هم رشتش الکترونیک بود جر و بحث داشتم اینه که آیا snr و میرایی با هم نسبت دارند
    دوستمون میگفت هر snr هم وابسته به کابل کشی خونه است و هم به کوچه
    ولی بنده مخالف بودم میگفتم snr فقط وابسته به کابل کشی خونه است و میرایی وابسته به کابل کشی کوچه است
    و دوستمون هم میگفت snr با میرایی نسبت دارند به این صورت که هر چقدر میرایی بیشتر باشه snr هم کم میشه
    ولی بنده مخالف بودم
    شما چی میفرمایید؟
    ویرایش:راستش دوستمون هم مثل اینکه بد هم نمیگه خط من خش خش داره البته میاد و میره با کلی عیب یابی و خریدن کابل و..فهمیدم که اصلا مشکل از من نیست و مشکل از مخابرات البته هنوز نرفتم حضوری بهشون بگم ولی یه روز به 118 زنگ زدم گفت برید مرکز مخابراتی شهرتون اونجا بهشون بگید نویز دارم براتون حل میکنن مشکلتونو
    و جالبه هر وقت خش خش میاد میرایی هم میزنه بالا و ازون ور snr هم اومد پایین
    Last edited by محمد7966; 17-12-2015 at 19:56.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

----------------
    عشق است اواتار
    این خط شما اگر snr نوسان کنه خب در نتیجه پهنای باندتون هم میاد پایین
    من هم مشکل نوسان snr دارم که با کلی عیب یابی و خریدن کابل و پریز در نهایت فهمیدم که مشکل از خود مخابرات یه نشانه ای هم داره برای من و اون اینکه خش خشی میاد تو گوشی ومیره گاهی اوقات هست گاهی اوقات نیست یه بار هم زنگ زدم به 117 از شانس ما اومد جعبه و کافو رو چک کرد و گفت خش خش نداره که جالبه روز قبلش خش خش داشت
    اگر تلفنتون خش خش میکنه یا اینکه خش خشش میاد و میره احتمالا نوسان snr دارید

6. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

حذف شود با سپاس
    Last edited by محمد7966; 17-12-2015 at 19:56.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان زنگ زدم آسیاتک به من گفتن فاصله مخابراتی شما 1240 متر هست
    گوگل یه چیز دیگه میگه
    گوگل فاصله مستقیم و تقریبا میشه گفت هوایی رو واسم 2.5 کیلومتر می زنه و فاصله ای که مثلا با ماشین بریم رو 3.5 کیلومتر می زنه
    ممکنه گوگل فاصله رو بیشتر بزنه؟؟؟
    چرا اینجوریه!
    نگاه کنید به نظر من نزدیکترین فاصله رو باید حساب کنید
    ما تو ریاضیات قضیه ای داریم به اسم قضیه حمار و خلاصه بخام بگم اینه که در مثلث قائم الزایویه وتر از مجموع 2 ضلع دیگه کمتر
    شما هم باید اینطوری حساب کنید یه جورایی باید از منزل تا مخابرات یه خط مستقیم بکشید ببینید چطوری میشه با ماشین درست نیست چون شما از کلی کوچه و خیابان رد میشید

9. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

نگاه کنید به نظر من نزدیکترین فاصله رو باید حساب کنید
    ما تو ریاضیات قضیه ای داریم به اسم قضیه حمار و خلاصه بخام بگم اینه که در مثلث قائم الزایویه وتر از مجموع 2 ضلع دیگه کمتر
    شما هم باید اینطوری حساب کنید یه جورایی باید از منزل تا مخابرات یه خط مستقیم بکشید ببینید چطوری میشه با ماشین درست نیست چون شما از کلی کوچه و خیابان رد میشید
    دقیقا مشکل همینه
    من هم با گوگل خط مستقیم کشیدم 2.5 کیلومتر شد تقریبا
    پشتیبانی هم بهم گفت شما مشکل مسافت نداری
    به نظر من پشتیبانی یکم حرفش درست تره
    اون با دستگاه احتمالا یه سیگنال می فرسه به مودم من و زمان رفت و برگشت رو تخمین می زنه
    باید اینجوری باشه
    به هر حال با این حرفش تمام محاسبات من رو عوض کرد
    اگر واقعا 1.2 کیلومتر باشه خط من باید 21 مگ بکشه
    در صورتی که الان 2 مگ می کشه

11. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من این کار رو کردم بد نشد
    خطم از 4 بالاتر نمی رفت ولی حداقل تا 6 میره کابل مخابرات رو سوکت زدم و وصلش کردم به مودم

13. 2 کاربر از hosseinboss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این خط شما اگر snr نوسان کنه خب در نتیجه پهنای باندتون هم میاد پایین
    من هم مشکل نوسان snr دارم که با کلی عیب یابی و خریدن کابل و پریز در نهایت فهمیدم که مشکل از خود مخابرات یه نشانه ای هم داره برای من و اون اینکه خش خشی میاد تو گوشی ومیره گاهی اوقات هست گاهی اوقات نیست یه بار هم زنگ زدم به 117 از شانس ما اومد جعبه و کافو رو چک کرد و گفت خش خش نداره که جالبه روز قبلش خش خش داشت
    اگر تلفنتون خش خش میکنه یا اینکه خش خشش میاد و میره احتمالا نوسان snr دارید
    خش خش که نداره
    در کل الان رو 4 هست مشکلی نداره خوبه
    اگه سرعت سرور های خارجی که همیشه همین 4 بود عالی بود اینترنت

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دقیقا مشکل همینه
    من هم با گوگل خط مستقیم کشیدم 2.5 کیلومتر شد تقریبا
    پشتیبانی هم بهم گفت شما مشکل مسافت نداری
    به نظر من پشتیبانی یکم حرفش درست تره
    اون با دستگاه احتمالا یه سیگنال می فرسه به مودم من و زمان رفت و برگشت رو تخمین می زنه
    باید اینجوری باشه
    به هر حال با این حرفش تمام محاسبات من رو عوض کرد
    اگر واقعا 1.2 کیلومتر باشه خط من باید 21 مگ بکشه
    در صورتی که الان 2 مگ می کشه
    نگاه کنید یه حدثی هم میزنم و اون اینه که شاید isp فاصله شما تا کافو رو مشخص میکنه نه تا مرکز مخابراتی

این صفحه رو بخونید بهترین پاسخو ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •