امروز بعد از مدتها گفتم با تیمهای انگلیسی برم
میگم این تیمهای انگلیسی یه کم قوی طراحی نشدن ؟ روی لجندری 5-0 منو زدکلا شوت گل شوت گل ... من روی لجندری با ضعیف ترین تیم هم جلوی بارسا فوقش مساوی میکنم نه اینطور نتیجه ای .
امروز بعد از مدتها گفتم با تیمهای انگلیسی برم
میگم این تیمهای انگلیسی یه کم قوی طراحی نشدن ؟ روی لجندری 5-0 منو زدکلا شوت گل شوت گل ... من روی لجندری با ضعیف ترین تیم هم جلوی بارسا فوقش مساوی میکنم نه اینطور نتیجه ای .
از یکم قوی بیشتره من از اول کریرم با منچستریونایتده . من با من یونایتد تو حالت ورد کلاس 6 بر 5 از ساوتهمپتون باختم ولی تو حالت لجندری 3 بر 1 چلسی رو زدم
كسالت بار نيست بازي با سي بي يو؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دو مود كاملا متفاوتن..اولتيمت ميتوني خودت تيم بسازي.ماله من sepidroud rasht هستش و ميتوني انلاين بازيكن بخري
دو مود كاملا متفاوتن..اولتيمت ميتوني خودت تيم بسازي.ماله من sepidroud rasht هستش و ميتوني انلاين بازيكن بخري
دیگه وقتی میری این همه پول میدی واسه فیفا و بعدش اوضاع نتت خراب میشه مجبوری همون cpu رو بازی کنی . اون اولا لااقل میتونستم فرندلی بزنم حالا همونم نمیشه این اواخر . حتی squad رو هم به زور توی ساعات خاصی میشه اپدیت کرد . واسه خارجی ها اوضاع ما رو تعریف کنی خودکشی میکنن .
اره واقعا البنه با كنسول اوضاع خيلي بهتره ها
دوستان بهترین مود گرافیکی این بازی که گرافیکش رو بالا ببره چیه؟
با دیدن ویدئو گیم پلی نسخه نسل بعدی fifa دیگه این گرافیک نمی چسبه...
سلام دوستان این باز کردن edit player در career mode رو یکی یهم بگه لینکش خراب بود اگه اشتباه نکنم صفحه 363
اقا کسی نیست جواب مارو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)