تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 400 از 720 اولاول ... 300350390396397398399400401402403404410450500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون سیامک جان
    من همون 2-3 روزی که دستم بود(خونه بودم) بسیار دقت کردم روی اون 4 تا فن خوشبختانه سایلنت کار میکرد و فقط صدای جریان باد ازشون بگوش میرسید اونم باید گوشتو میبردی 3سانتی فن .
    ممکنه سنسوری داشته باشه که دور فن هارو نسبت به دمای دستگاه بالا پایین کنه( مثل چیزیکه روی لپ تاپها است) و چون شما 9 ساعت روشن گذاشتی و قطعا دماش بالا رفته دور فن زیاد شده، وقتی تلوزیون رو خاموش کردی و استراحت دادی و مجددا روشن کردی باز صدای فن همونجور بود؟
    بله صبح که خاموش کردم بعد از 1 ساعت استراحت دوباره روشن کردم بعد دقت کردم صدا رو احساس کردم. ولی شایدم از روز اول این طور بوده صداش من بیشتر فوکوش کرده بودم روی صدای ویز ویز! دوباره بعد از سه ساعت یک ساعت خاموشش کردم الآن که دوباره روشن کردم باز صدا رو میشنوم ولی گوشم رو باید ببرم کنارش (رو براکت نصب شده نمیتونم ببرم پشتش). اگه در همین حد بمونه عالیه و هیچ مشکلی ندارم باهاش. نگرانیم از آیندس فقط که دوستان میگن نگرانی بیخوده چون بیشتر نمیشه.
    آخه مگه میشه فن ژاپنی (اگه تایلند نزده باشه) با 9 ساعت روشن بودن به صدا بیفته! فن های چینی که رو کامپیوتر هست خیلی خیلی دیرتر از این حرفا به صدا میفتن! فکر کنم من دقت نکرده بودم به صداش. ژاپنی ها ربات میسازن در حد لالیگا اونوقت نتونن فن بسازن که اگه 200 ساعت هم یه بند کار کنه به صدا نیفته؟!
    دوره ی brek in تموم بشه کالیبره کنم قشنگ حالشو ببرم...

2. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

گفتم شاید برای کسی مفید باشه و این که نمایندگی ها فعلا اجازه ی افزایش قیمت ندارند . پس گران نخرید.

به نقل از " دنیای اقتصاد "

با وجود رشد قيمت اغلب كالاهاي صوتي و تصويري
    قيمت تلویزیون ثابت ماند

بازار دیجیتال- با وجودی که نرخ دلار طی یک هفته گذشته روند صعودی در پیش گرفته است، اما در بازار تلویزیون همچنان قیمت‌ها بدون تغییر است و حتی برخی از فعالان بازار و نمایندگی‌هاي فروش از کاهش قیمت برخی از مدل‌ها در هفته گذشته خبر دادند.

به گفته فعالان بازار، هنوز مجوز لازم به فعالان حوزه لوازم صوتی و تصویری در مورد افزایش قیمت‌ها داده نشده است و به همین دلیل، اکثر فعالان بازار و به ویژه نمایندگی فروش نمی‌توانند قیمت‌ها را افزایش دهند.
    دارمی، مدیر بازاریابی بخش لوازم صوتی و تصویری شرکت ال‌جی در این باره گفت، با وجودی که نرخ دلار روندی صعودی داشته است اما ما در مورد برخی از مدل‌ها کاهش قیمت داشته‌ایم. ضمن اینکه به دلیل تعطیلات ژانویه معمولا شرکت‌های تولید و عرضه‌کننده قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که ما این کاهش قیمت را در مورد برخی از مدل‌ها اعمال کرده‌ایم.
    به گفته وی، اگر وضعیت نرخ دلار به همین منوال پیش رود به احتمال زیاد، فعالان این حوزه هم قیمت‌ها را افزایش مي‌دهند چون واقعا برایشان نمی‌صرفد در چنین شرایطی کالاها را با این قیمت به فروش برسانند.
    مسوول یکی از نمایندگی‌هاي فروش بانیان الکترونیک هم با بیان این مطلب که همچنان از افزایش قیمت‌ها در بازار تلویزیون جلوگیری مي‌شود گفت، گروهی پیش‌بینی کرده‌اند که نرخ دلار بالاتر مي‌رود و در صورت تحقق چنین روندی ما ناچاریم قیمت‌ها را افزایش دهیم.
    فعالان بازار همچنین با اشاره به این موضوع که در مدت اخیر تقاضا برای تلویزیون‌هاي هوشمند نسبت به قبل افزایش یافته است گفتند، گویا خریداران به این آگاهی رسیده اند که قیمت‌ها در روزهای آینده افزایش مي‌یابند و به همین دلیل برای خرید کالا اقدام کرده اند.به گفته فعالان بازار، در هفته‌هاي گذشته بازار خرید و فروش تلویزیون پررونق بوده و میزان فروش نسبت به قبل افزایش یافته است. اما گروهی از فعالان بازار به دلیل اینکه پیش‌بینی مي‌کنند قیمت‌ها در روزهای آینده افزایش مي‌یابد از به فروش رساندن مدل‌های با قابلیت و پر تقاضای خود خودداری مي‌کنند.
    فعالان بازار که با توجه به نوسانات نرخ دلار از نظارت شدید بر بازار این کالا چندان دل خوشی ندارند می‌گویند، اگر نظارتی باشد باید روی تمام کالاها باشد نه اینکه تنها روی بازار تلویزیون.
    سعیدی یکی از فعالان بازار لوازم صوتی و تصویری می‌گوید: طی هفته‌هاي اخیر قیمت تمام کالاها، حتی مواد غذایی و آرایش و بهداشتی افزایش یافته است. اما ما نمی‌توانیم قیمت‌ها را افزایش دهیم و باید کالاها را با ضرر به فروش برسانیم.
    وی افزود: در ماه‌های گذشته هزینه‌هاي جانبی ما افزایش یافته است و ما نمي‌توانیم در چنین شرایطی فعالیت کنیم.

امیدوارم مفید بوده باشه
    Last edited by manaminjamkharam; 05-01-2012 at 15:44.

4. 4 کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M.R.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سبز

پيش فرض

سلام دوستان.آیا پاناسونیک یا برندای دیگه پلاسما 32هم دارند؟اگر دارن بهترینشونو نام ببرید مرسی.

---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------

سلام دوستان.آیا پاناسونیک یا برندای دیگه پلاسما 32هم دارند؟اگر دارن بهترینشونو نام ببرید مرسی..

---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

سلام دوستان.آیا پاناسونیک یا برندای دیگه پلاسما 32هم دارند؟اگر دارن بهترینشونو نام ببرید مرسی..

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه سئوال فنی هم داشتم از اساتید دیروز که داشتم سامسونگ ال ای دی سری 7 -8 رو با پلاسمای سری 4 همین مارک مقایسه اش میکردم با اینکه سرعت تصویر ال ای دی 600 هرتز! بود باز تصویرش نصبت به پلاسما بلوری بیشتری داشت یعنی وقتی دوربین حرکت سریع داشت چمن روی زمین فوتبال محو میشد و به صورت یک رنگ سبز نشون میداد (مثل نقاشی) البته پلاسما هم چمن هارو تک تک نشون نمیده ولی اون احساس طبیعی بودن رو حداقل منتقل میکنه.. سئوال من اینه که اگه یکی از فرق های پلاسما و ال ای دی همین بلوری شدنه پس چرا الان که هر دو سرعت 600 هرتز دارند باز این مشکل ال ای دی برطرف نشده؟ رقم 600 واقعی نیست یا مشکل از جای دیگه هست؟
    مشکل از هرتز نیست مشکل اصلی زمان پاسخگویی پایین در lcd/led هاست (1ms~) در مقایسه با پلاسما (0.001ms)

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------

سلام دوستان.آیا پاناسونیک یا برندای دیگه پلاسما 32هم دارند؟اگر دارن بهترینشونو نام ببرید مرسی.[COLOR="Silver"]
    پلاسما از 42 به بالاست

7. این کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله صبح که خاموش کردم بعد از 1 ساعت استراحت دوباره روشن کردم بعد دقت کردم صدا رو احساس کردم. ولی شایدم از روز اول این طور بوده صداش من بیشتر فوکوش کرده بودم روی صدای ویز ویز! دوباره بعد از سه ساعت یک ساعت خاموشش کردم الآن که دوباره روشن کردم باز صدا رو میشنوم ولی گوشم رو باید ببرم کنارش (رو براکت نصب شده نمیتونم ببرم پشتش). اگه در همین حد بمونه عالیه و هیچ مشکلی ندارم باهاش. نگرانیم از آیندس فقط که دوستان میگن نگرانی بیخوده چون بیشتر نمیشه.
    آخه مگه میشه فن ژاپنی (اگه تایلند نزده باشه) با 9 ساعت روشن بودن به صدا بیفته! فن های چینی که رو کامپیوتر هست خیلی خیلی دیرتر از این حرفا به صدا میفتن! فکر کنم من دقت نکرده بودم به صداش. ژاپنی ها ربات میسازن در حد لالیگا اونوقت نتونن فن بسازن که اگه 200 ساعت هم یه بند کار کنه به صدا نیفته؟!
    دوره ی brek in تموم بشه کالیبره کنم قشنگ حالشو ببرم...
    خدارو شکر امیدوارم برات مشکل ساز نشه
    اما سیامک جان فکر نمیکنم فن ها ساخت ژاپن باشندها
    ژاپن همین که افتخار میده پنل پلاسمارو میزنه باید کلی خدارو شکر کنیم، باقی قطعات ازین ور اونور البته تحت نظارت و تایید پاناسونیک کنارهم در تایلند بسته میشند.
    گفتم شاید برای کسی مفید باشه و این که نمایندگی ها فعلا اجازه ی افزایش قیمت ندارند . پس گران نخرید.

عزیزم هیچوقت به اخبار نوید بخش داخلی اعتماد نکن و در بیشتر مواقع برعکسش رو درست فرض کن
    بر اساس این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از شرکتهای مطرح کره ای(حالا یا ال جی یا سامسونگ)به بهانه انبار گردانی جنس به ایران نمیده و قیمت لوازم خانگی افزایش یافته و بعضی ها هم دست به احتکار زدند! عزیزم دلارو نمیتونن کنترل کنند سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلتر شده اونوقت این دنیای اقتصاد گفته تلوزیون گران نمیشود؟ مطمئن باشید که خواهد شد اونهم به شدت!

9. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

50VT30 منم رسید

یه سینما خانگی پایونیر 717 هم به توصیه mr_rayan گل و یکی دیگه از عزیزان انجمن گرفتم. البته من رو 414 مشاوره گرفته بودم ولی دیدم 60 تومن بیشتر تفاوت قیمت ندارن مدل بالاتر رو برداشتم.
    دوست من مبارکه
    سینما خانگی پایونیر 717 رو از کجا ؟ چند گرفتی؟ برام پ. خ. کنید ... لطفا
    اگر میتونید مزیتاشو نسبت به 414 برامون بگید.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

این قضیه ربطی به هرتز بالا یا پایین نداره وبیشتر به زمان پاسخگویی پیکسلها ربط داره که به طبع در ال ای دی ها این زمان پاسخگویی بیشتره
    فکر کنم باید زمان پاسخگویی در ال ای دی رو کمتر مینوشتین که بیشتر نوشتید!؟؟

ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن در مورد بلوری شدن...
    پس این هرتز به چه درد میخوره؟ از 50 رسوندنش به 600 چه فرقی کرده تو ال ای دی ها؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوست عزیز در مورد سامسونگ بهتره در تاپیک خودش سوال بپرسید چون مورد اعتراض دوستان واقع میشه
    آره 51 اینچ بود و نمیدونم چه هدایایی همراش بود(نپرسیدم)
    در مورد این دو باید بگم هردو(سامسونگ و vt30) از سایت hdtvtest گواهی Highly Recommended رو گرفتن اما در پایان ذکر شده که سامسونگ هنوز به پای سازندگان ژاپنی این فناوری نمیرسه! هرچند بسیار نسبت به مدلهای قبلی سری 8 پیشرفت چشمگیری کرده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من پانا و سامسونگ رو کنار هم ندیدم که بخوام نظر بدم تصویر مشابهی هم ازشون ندیدم
    فقط یجا پلاسمای سامسونگ رو در کنار یه led سامسونگ سری 6 دیدم که شفافیتشون هیچ فرقی باهم نداشت
    و البته جایی دیگه vt30 رو در کنار led پاناسونیک دیدم که شفافیت led بیشتر بود. همین
    شما اگه میخوای پلاسما بخری روی پاناسونیک بیشتر حساب کن هرچی باشه اینکارست.
    ممنون آرش جان از پاسخ با حوصله ات خیلی مفید بود در مورد پیشنهادت هم چشم سعی میکنم سئوال هر برند رو در تاپیک مناسب بپرسم ولی هیج تاپیکی حال و هوای اینجارو نداره

13. این کاربر از tezden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست من مبارکه
    سینما خانگی پایونیر 717 رو از کجا ؟ چند گرفتی؟ برام پ. خ. کنید ... لطفا
    اگر میتونید مزیتاشو نسبت به 414 برامون بگید.
    ممنون
    شانس من اون روز که میخواستم بخرم دلار گرون شد به سختی تونستم با قیمت سابق از همون فروشنده ای که تلویزیون رو گرفتم بگیرم. به هر حال چندتا شماره پخ کردم ببینید به کارتون میاد یا نه.

مزیتش نسبت به 414 داشتن شبکه وایرلس هست طوری که میتونید بدون سیم فایل های صوتی و تصویری رو از روی کامپیوتر اجرا کنید. هنوز فرصت تست درستش رو پیدا نکردم. دیشب تلاش کردم IP گرفت به مودم هم وصل شد ولی خواستم وارد یوزر بشم نشد. دیگه دیروقت بود سعی نکردم. حتم دارم مربوط به home group ویندوز 7 هست! مورد بعدی هم یه جا برای ipod داره که البته به کار من نمیاد. سومین تفاوتش هم سابش هست که هم باریکتر و بلندتره هم شیک تر هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M.R.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سبز

پيش فرض

دوستان لطفا چنتا پلاسما خوب fullhd با قیمت 1تومان و ترجیحا پاناسونیک معرفی کنید.لطفا قیمت بدون گارانتیشو هم بگید.
    خودم 42u20 رو مد نظر دارم،ولی قیمت بدون گارانتیشو نمیدونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •