دوستان کسی تجربه شنیداری Beyer T50P رو داشته؟ از تکنولوژی انحصاری بنام تسلا استفاده میکنه و چندیدن جایزه بین المللی داره. یه هدفون پورتابل بسته هست که نقد و بررسی های خوبی هم گرفته. به نظرم جالب اومد. میتونم حدود 750 بخرمش. نظر شما چیه؟
دوستان کسی تجربه شنیداری Beyer T50P رو داشته؟ از تکنولوژی انحصاری بنام تسلا استفاده میکنه و چندیدن جایزه بین المللی داره. یه هدفون پورتابل بسته هست که نقد و بررسی های خوبی هم گرفته. به نظرم جالب اومد. میتونم حدود 750 بخرمش. نظر شما چیه؟
اطلاعات این تاپیک بسیار عالی بود ممنون از همه دوستان
پی سی هم پی سی های قدیم ! ! هیچ خبری نی . . . نمیدونم برو بچه های قدیم کم شدن یا بچه های جدید کلا حال و حوصله ی فروم اینا رو ندارن . . . اکثر فروم ها سوت و کور شده . . .
جواب بعضی از سوالهاتون رو اینجاها که آدرس میدم میشه پیدا کرد...
بیشتر کاربرهای باسابقه ی تاپیک مثل rave-87 , t-jays , kavehj4488 از خیلی وقت پیش تو رنج قیمت زیر صد تومن هدفون creative EP 630 رو پیشنهاد میکنن. (امیدوارم در نقل قول خیلی اشتباه نکرده باشم.)
قیمتها هم خوشبختانه خیلی نوسان نداشته تو شش ماه اخیر... مثلن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک به اینطرف همین درخواست و جواب مشابه بارها تکرار شده.
چند مورد بررسی هدفون زیر صد تومن هم تو صفحه ی اول تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " موجود هست که میتونید مطالعه کنید.
آقای rezaomoido تو تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " مطالب ابتدایی و ضروری زیادی رو توضیح دادن که خوندنش برای آماتور علاقمندی مثل من خیلی مفید بوده. اغلب پستهای این تاپیک به خصوص شماره 1 ، 4 ، 5 ، 9 و 13 میتونه جواب بخش عمده ای از سوالاتتون باشه.
سلام خستگی نه .. در حقیقت یه نوع کلافگی و با کمی گوش درد ...
این یه چیز طبیعیه چون کلوزه و منم اینو میدونستم ...
اینجوری بهتره چون چه کلور باشه چه نباشه ادم باید بعد از چند دقیقه به گوشت استراحت کمی بدی
دوستان هدست تا قیمت 50-60 هزار تومن بهترین مارک چی هست؟
اگه گارانتی باشه که بشه مطمئن بود خیلی خوبه
من برای صحبت با اسکایپ و تماس های اینترنتی می خوام
این دو مدل کدوم خوبه:
مایکروسافت
LifeChat LX-1000
لاجیتک
Logitech H110
Last edited by iran79; 11-11-2013 at 00:52.
دوستان
کسی می دونه بین PX-100-II، PX-100-IIi و PX-200-II کدوم بهتره؟
بنا بر چیزی که من از بررسی تو سایت ها خودنم، PX-100-II از بقیه بهتره، به لحاظ کیفیت صدا ولی، با توجه به ایزولیشن PX-200-II، صدای بیرون کمتر میاد. در مورد خستگی گوش، هم به نظر میاد PX-100-II راحتتر باشه
کسی در این زمینه اطلاعاتی داره؟
سلام.
از نظر کیفیت صدا PX200-II از PX100-II بهتر است. PX100-II علی رغم Open بودن صدای تاریک تری نسبت به PX200-II ارائه می دهد. اما از نظر راحتی PX100-II راحت تر است. Isolation هم که خودتان گفتید. یک بررسی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PX100-II i تنها تفاوتش با PX100-II داشتن میکروفون است که با محصولات Apple سازگار است. همین مسئله در مورد PX200-II i و PX200-II هم صدق می کند.
اگر تصمیم به خرید هدفون Ultraportable از نوع Open دارید به V-Jays هم نگاهی بیندازید.
موفق باشید.
ممنون از پاسخ شما، ولی من بررسی متضاد این لینک هم دیدم که صدای PX-100 II رو به صدای PX 200 II ترجیح میده؛ من موندم کدوم رو بگیرم
لینک پایین رو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
V-jays هم مد نظرم هست ولی نمی دونم به پای سنهایزر میرسه یا نه، هیچی ازش نمیدونم
نظر دوستان در مورد Jabra Vox چیه. برا گوشی Sony Xperia SP میخوام.
کلا زیر 300 میخوام بخرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)