+قدرت سخت افزاریشون هم بسیار ضعیفه یه منو رفتن هم لگ میشه. تراکم پیکسلی هم 133 داغون :|!
+قدرت سخت افزاریشون هم بسیار ضعیفه یه منو رفتن هم لگ میشه. تراکم پیکسلی هم 133 داغون :|!
سلام خدمت دوستان گل سایت
از دوستان با تجربه میخوام در مورد تفاوتهای این دو من رو راهنمایی کنند. ممنون alaxytab pro12.2 4g
یا
galaxy note pro 12.2 4g
سلام، فاحش ترین اختلافش وجود قلم در note pro هست ... این تبلت برنامه هایی برای کار کردن با قلم و نوشتن و یادداشت بردای و اینا داره.
به اعتقاد ساسمونگ سری note برای بیزینس ـه!
tab هم برای مولتی مدیاست مثل فیلم-موسیقی-اینترنت-بازی-پی دی اف (البته میشه با سری note هم همین کار ها رو کرد!)
من میخوام تبلت یا نت بخرم موندم از اپل بگیرم ایپد یا از سامسونگ... امیدوارم بهم کمک کنید... ممنون
تبلت فقط ایپاد Air
عالیه .
رفیق با عرض سلام...
راستش من خودم ایپاد دارم ... خودمم جیلبریک کردم... اما راستش از این جیل%k
سلام دوستان من میخوام تبلت بخرم ....کیفیت صفحه نمایش و موندگاری باتری و لگ نکردن برام مهمه
البته میخوام در واقع همه شرایط یه تبلت عالی داشته باشه تا 2 میلیون پیشنهادتون چیه ؟
این مدل نوت 10 ویرایش 2014 سامسونگ ارزش داره که 200 بذارم رو پولم بخرم؟؟ منظورم اینکه از نظر کارایی نسبت به مدل قبلش برتری هاش بیشتره ؟
اگه مدل های بهتر هم هست لطفا راهنماییم کنین چون تا دو روز دیگه میخوام بخرم ...خیالم راحت باشه با این بودجه انتخاب درستی بکنم
سلام دوستان
برای تبلت LG G pad کاور چی بخرم؟ (اسمارت کاور) کجا میفروشن و چند هست؟
ممنون
میزان هزینه رو برآورد کنید ، در صورتی که بیشتر جنبه سرگرمی تبلت براتون اهمیت داره در کنار کیفیت مطلوب و باتری ماندگار ، آیپد ایر رو پیشنهاد می کنم.
کیفیت صفحه نمایش و تداوم باتری ، سیستم عامل روان ، دنیایی از اپلیکیشن ---> آیپد ایر
![]()
شما که تهران هستین
یه سر به مجتمع کامپیوتر پایتخت بزنید
کاور های خوبی داره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)