آقا این الگو رو چند بار ( یعنی 20 بار : دی ) الکی وارد کردن گوشی قفل شده . سوال امنیتی رو هم جوابش یادم نیست . چه کنم ؟
مرسی![]()
آقا این الگو رو چند بار ( یعنی 20 بار : دی ) الکی وارد کردن گوشی قفل شده . سوال امنیتی رو هم جوابش یادم نیست . چه کنم ؟
مرسی![]()
نه مشکل از تنظیمات نیست .
برنامه ایا هم نیست زیست فاکتوری میکنم ببینم چی میشه ؟
فکر نکنم نرم افزاری باشه
من یه اندورید 2.1 up کردم بازم باید up کنم ..
1 راه هست که رام اصلی رو فلش کنی و به حالت اولش برگردی. رام 2.1.1 خود سونی رو دانلود کن و با فلش تول ، فلش کن.
_____
شاید راه دیگه ای هم باشه. حتی میتونی یه رام دیگه رو فلش کنی ، الزامی نیست که رام اصلی سونی باشه.
Last edited by Extreme-Forces; 28-12-2012 at 16:20.
دوستان من 2 تا رام اندروید 4 نصب کردم.
1 بار jelly bean 4.1.0 و 1 بار هم ics 4.0.4 ولی تو هر دو رام 3 تا مشکل دارم.
1- وقتی هندزفری وصل میکنم و اهنگ پخش میکنم صدا از هندزفری نمیاد. از اسپیکر گوشی پخش میشه.
2- با sd card مشکل داره ، هر وقت میخوام عکس یا فیلم بگیرم پیغام میده که رم پره.
3- وقتی تماس میگیرم صدای طرف میاد ولی صدای من نمیره.
این مشکلات تو هر دو رام برام پیش اومد. اینا مشکل رامه ؟ یا گوشیه من اینجوری میکنه؟ چطوریاست؟
کسی نیبود جواب بده؟
دوستان بنده وقتی رام بسیار عالیه Ginger DX 29 رو نصب میکنم !! همه چی عالیه فقط دکمه Home گوشی تو این رام کار نمیکنه !؟ مشکل چیه ؟! کسی این رام رو نصب کرده رو گوشیش ؟! واسه همه اینطوره ؟! من که فکر نمیکنم !! راهی هست ؟![]()
سلام دوست عزیز. راستش من با این رام کار نکردم . ولی یه توصیه داشتم. هم برای شما و هم برای دوستان دیگر. اینکه آقا یوسف عزیز ( یکی از دوستان خوبم ناشر بهترین رام های X8 برای هسته های اصلی و ... ) هستن . توصیه من اینه که به نظرم از رام های ایشون استفاده کنید بهتره . از همه نظر . چون من خودم حدود 6 ماهی هست که رام های ایشون استفاده میکنم و راضی هستم. !
شما برای دریافت رام FDE+6 به این تاپیک مراجعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید![]()
عزیز بنده اکثر رام ها رو امتحان کردم که رسیدم به ginger dx !! اکثرا ایراداتی داشتن !! همین رامی که اسم بردید ازش ! تست کردم مولتی تاچ غیر فعال بود !!( البته نسخه ی 5 )
Last edited by SA.JJ.AD; 04-01-2013 at 17:05.
سلام من یه مشکل دارم امیدوارم کسی راه حلی واسش داشته باشه
یه مدت وقتی با گوشی بازی میکنم یا یه برنامه ای و باز میکنم و زیاد توش هستم اس ام اس که برام میاد نشون نمیده یعنی کلا قسمت اس ام اس هنگ میکنه و باید گوشی و خاموش روشن کنم تا نشون بده اس ام اس اومده کسی میدونه مشکل از کجاست؟
آقا سجاد شما که gingerdx و نصب کردین با led مشکل ندارین؟واسه من چراغش فقط همون لحظه که میس کال یا اس میاد روشن میشه و دیگه روشن نمیشه توی setting هم تنظیماتی خاصی نداره واسش میدونین چطوری درست میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)