فکر کنم داشته باشه.هلوگرام داشت؟
فکر کنم داشته باشه.هلوگرام داشت؟
جواب رو در بالا میتونید بررسی کنید![]()
از اینایی که گفتی فقط Network رو تست نکردم اون 3 تا رو تست کردم خوشم نیومد !
کدوم مدل بوگارت ؟
جدی وایس پیدا نمیشه ؟چرا ؟
یکم درباره این توضیح میدی ؟ کدوم شرکته ؟ بوش چه جوریه ؟
---------------------------------------------------------------------------
پس این جوری که مشخصه باید اتوپیا رو بگیرم
دوستان گل یه ادکلن با دمای متعادل (نه خیلی خنک و نه خیلی گرم) که خیلی هم همه گیر نشده باشه که هر جا بری بوش بیاد معرفی کنید قیمت هم اتیش زدم به مالم 230 اخرشه دیگه ای خدا![]()
230 مبلغ خیلی خوبیه...خیلی کارهای خوب باهاش میشه گرفت...
بهتره یکمی توضیح بدید....مثلا بهترین عطری که تا بحال تست کردید چی بوده؟؟از کدوم عطری که الان دارید بیشتر خوشتون میاد...به نظر خودتون چه نوتی رو بیشتر توی عطرها دوست دارید و ..........
ولی چند نکته...به نظر من از ایران کرید نخر...دبی هم فقط خود کرید بوتیک تایید میشه که قیمتش هم نزدیک دو برابر قیمت کرید های ایران هست....
عطرهای تام فورد فعلا هنوز جایی نشنیدم تقلبی یا بچ داشته باشند...البته اکثر کارهای تام فورد خیلی قوی هستند و شاید نشه توی تابستون و حتی بهار به راحتی استفادشون کرد...تونستی امبر ابسولوت رو تست بکن..هرچند تست نداره اینجا...
کارهای آموییج هست تو ایران...یعنی نمایندگی دارند...البته آدرس ندارم ولی توی سایت زده بود که تهران نمایندگی دارند ...کارهایی مثل دیا و لیریک و ژوبیلیشن از بهترین های آموییج هستند...بیشتر لیریک با توجه به صحبت شما پیشنهاد میشه و دیا...شاید بندر هم گیر بیاد چون اموییج کار عمان هستش...قیمت های 50 میلش رو شاید بتونی حدود قیمتی که گفتی گیر بیاری...
اگر خودت یا کسی از فامیل میره دبی میشه عطرهای دیگه ای معرفی کرد..وگرنه به نظر من عطر دیگه ای تو ایران نیست که 230 بیارزه براش پول بدید...
اره هولوگرام داشت همه چیش ظاهرا درست بود
ولی از رو خاک رو محصولاتش میشد فهمید تو انبار مونده بود البته من به تاریخش نگاه نکردم شاید تاریخ گذشته بوده باشه![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
نایسه اصلی هم بعده یه مدت بوش عوض میشه.بی خیالش شو![]()
نمیدونم من باشم این همه پول رو برایه یه ادکلن تنها نمیزارم.بهترین ادکلن هم باشه و عاشقش باشم همیشه
نمیزنمش حالا شما رو نمیدونم.
لالیک سفید بدک نیست.قیمتش هم 50-55 تومنه که 125 میله.
همون نارسیسو خیلی خوبه.
فارنهایت هم هست.
بولگاری بولگاری
بولگاری من
آرمانی کد
و....![]()
اره شنیدم تو ایران کارای کرید اون کیفیت رو ندارن راستش من ژیش این بنده خدا تست کردم تابرم و ارجینال وتیور و سیلور مانتین و امپریال رو تابارم عالی بود تا 3 رو کامل هم بوش موندگار بود البته قیمتش هم از جاهای دیگه خیلی بالاتر بود اون زمان هم جای دیگه میدادن 135 اون میداد 172 الان هم دیگه نداره خودش هم میگه فعلا با این وضعیت نمیارم دبی میرن فک و فامیل من نه کارت دارم فعلا و نه پولشو الان هم بگم بیارن که دوبرابر میشه پس فعلا بسنده میکنیم به کارهای موجود تو ایران کار خوب که اصل باشه خز هم نشده باشه میخوام ولی نمیدونم چی حتما هم خیلی گرم نباشه چون نمیشه زد به زودی به عطری که مورد پسند خانوما باشه احتیاج شدید پیدا میکنمپس help me
Last edited by moli_ahmad; 06-02-2012 at 14:40.
من جای شما باشم با این هزینه چند تا عطر میگیرم از برند دیور ، شنل ، بولگاری ، جورجیو آرمانی و... عطر های خیلی خوبی میشه انتخاب کرد مثل :
Dune by Christian Dior
Egoïste Platinum Chanel
Fahrenheit Dior
Higher Dior for men
L'Eau d'Issey Pour Homme Issey Miyake for men
Armani Code Giorgio Armani
تا یادم نرفته عطر دیور دان زنونش فوق العاده خوش بو هستش فقط زیاد بدرد خانوم های جوون به نظر من نمی خوره 27 28 به بالا
![]()
Last edited by pour-homme; 06-02-2012 at 15:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)