دوستان یه سوالی خودم دارم
کار تو ستاد مشترک ارتش راحت تر هست یا عقیدتی سیاسی ؟
به احتمال زیاد بین یکی از این دوتا امریه یگانم زده میشه ، خودم فکر میکنم اجا کارش راحت تر هست و عقیدتی روی بعضی مسائل حساسیت نشون میدن
درسته ؟
دوستان یه سوالی خودم دارم
کار تو ستاد مشترک ارتش راحت تر هست یا عقیدتی سیاسی ؟
به احتمال زیاد بین یکی از این دوتا امریه یگانم زده میشه ، خودم فکر میکنم اجا کارش راحت تر هست و عقیدتی روی بعضی مسائل حساسیت نشون میدن
درسته ؟
مگه برا هفته دفاع مقدس به اونایی که آموزشین کار دارن؟
والا من خودم که تازه شهریور اعزامم. ولی دو تا دوستم یکیشون تو عقیدتی سیاسی افتاد یکی توی ستاد مشترک.
ببین خوبی ستاد مشترک اینه که محیط کلاس بالایی هست. یعنی تو پادگان نیستی، دور و برت هم همه امیر و سرهنگ ارتش هستند. کارت هم که اداریه. منتها بدیش اینه که چون دور و برت کله گنده اند همه، دائم باید پاشی از جات احترام نظامی بزاری، وضعیت ظاهری و ... باید کاملاً مرتب باشه و خلاصه اتو کشیده باشی.
عقیدتی سیاسی...خب مثلاً ببین باید بری مسجد رو آذین بندی کنی و نمیدونم از اینجور کارها. ولی خوبیش اینه که دیگه گیر بازار نیست و خیلی روزها هم علافی!
در کل اگر من قرار بود یکی رو انتخاب کنم، اولی رو انتخاب میکردم. حالا بازم انتخاب با خودت.
جفتش توی ساختمون ارتش تو سید خندان هست ، هر دوتا کار اداری هست از 7 تا ساعت 2
باز هم فرقی میکنه یا نه ؟
سلام
ممکنه بگید توی برگه ی سفید چی مینویسه؟
و بعدش هم که روز اول اعزام یعنی اول شهریور چی با خودمون ببریم؟(من برگه ی سفید ندارم)
و بعدش اگه امریه بگیرم توی کارت پایان خدمت مینویسه امریه یا فرقی با کارت های دیگه نداره؟
ممنون
اینطور که اونجا میگفتن مراسم رژه و ... براتون دارن یحتمل
جدا؟ پس سر رژه بیچارمون می کنن
جفتش تقریبا یکی هست . این طور نیست که توی یکیش از صبح تا ظهر خودت رو باد بزنی و توی یکی دیگه بهت کلنگ بدن تا شب چاه بکنی. توی ارتش اگه درجه داشته باشی (گروهبان به بالا) تقربیا یک جور خدمت میکنی با فرق +و- 15 درصد بالا و پایین. فقط ببین کجا نگهبانیش کمتره برو همونجا که صددر صد عقیدتی هست.
دوست عزیز غصه نخور.بالاخره شانسیه.
تا ببینیم چی میشه.اگر هم تهران بودی که در خدمتت هستیم و با همیم.![]()
دوستان اینکه میگن برای تمدید کردن باید از کمیته امداد یا بهزیستی نامه داشته باشی منظور چیه؟یعنی نامه چی باید باشه؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)