دوستان تقویم رو نگاه کنید میفهمید چرا پینگ بالا و سرعت اومده پایین
دوستان تقویم رو نگاه کنید میفهمید چرا پینگ بالا و سرعت اومده پایین
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
![]()
دوستان عزیز از دیروز صبح به دلیل موارد امنیتی سرعت وی * پی ان پروتکل PPTP و الان حتی L2TP نیز در سراسر کشور از طرف شرکت ارتباطات زیر ساخت شدیدا افت کرده و تا فردا صبح به احتمال زیاد این جریان ادامه داره
دوستان من یه چیز جالب به فکرم رسیده نیاز به یک فرد وارد دارم که بلد باشه اگه بشه عالی نمیتونم اینجا بگم فک کنم شدنیه فقط یه نفر میخام که با هم همفکری کنیم
چه فکری؟ اصلا در چه زمینه ای هست؟ در چه زمینه ای طرف باید وارد باشه؟
ضمن تشكر از اطلاع رساني به موقع شما
اما بايد به عرضتان برسانم كه مشكل فقط محدود به وي * پي ان نمي گردد. به اين صورت كه براي بازه هاي زماني كوتاه (از چند ثانيه تا 2 - 3 دقيقه) هيچ ديتايي رد و بدل نمي شود. با اينكه اتصال به اينترنت وجود دارد.
طوريكه استفاده از اينترنت را واقعا اعصاب خرد كن و ناممكن نموده است.
اين مشكل چند روزيست كه بوجود آمده و نمي دانم به همان دلايل امنيتي كه ذكر نموديد مربوط مي شود با خير.
این مشکلی که فرمودین در استفاده از v*pn برای خیلی از کاربران پیش اومده
در حالت عادی بدون v*pn شما وقتی پینگ میگیرین آیا پینگ هم قطع میشه یا نه ؟
والا صبانت بهترين شركت اينترنتي براي بازي آنلاين هست چون بهترين PING رو داره
اما اول محدوديت حجمي و دوم پينگ بالا و سرعت كم از ساعت 3 تا 7 شب مشكلاتش هست كه هيچوقت حل نخواهد شد .
يه تعدادي هم باگ امنيتي داره كه "مثلا" با اجباري كردن Mac Address حلش كردن كه در واقع اينطوري نيست .
به نظر من صبانت برخلاف پارس آنلاين و شاتل ،پتانسيل بسيار بالايي براي راه اندازي گيم سرور ، كسب درآمد و تبليغات داره ، ولي با عملكرد ضعيف دقيقا برخلاف شاتل و پارس آنلاين گيم سرور نداره .
در كل ISP متوسطي هست درحالي كه ميتونه بهترين باشه .
من هم این مشکل را دارم البته یه هفته میشه تا اونجایی که من میدونم مشکل واسه همه isp هاس مشهد هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)