تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 400 از 449 اولاول ... 300350390396397398399400401402403404410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ارتباطات P2P چیزی به جز کانکشن TCP و UDP نیست
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    کلا بحث داره از حوزه کومودو یه مقدار فاصله میگیره پس خواهش میکنم اگر هنوز سوالی در مورد تورنت دارین تو تاپیک خودش مطرح کنید و من بهتون اطمینان میدم کومودو با P2P مشکلی نداره. فقط یه نکته رو هم بگم که برای اولویت بندی نرم افزارها در استفاده از پهنای باند، نرم افزارهای cFos و NetLimiter رو من میشناسم که این قابلیت رو دارن و می تونن این کار رو براتون انجام بدن.

از مدیران و استادان اهل فن خواهش می کنم اگر اشتباهی در عرایض بنده دیدن اصلاح کنن.

بابا حرفه ای
    دمت گرم
    توضیحاتت بالاتر از سواد ما بود
    تنظیمات کومودوی من با اینی که شما گفتید فرق داره. اصلا قسمت firewall منوی advanced نداره ( داره منتهی با یه دونه واسطه ) ولی خب من سعی میکنم اون منوی آخر رو پیدا کنم و تیکش رو بردارم( پیدا کردم. پیش فرضش بدون تیک بود ) از لینک هایی که دادی هم ممنونم فقط من نگفتم میلویر با کومودو ناسازگاره. گفتم میلویر با تورنت ناسازگاره.
    کلا من هر چی میگم همه میگن بحث داره فاصله میگیره و از این جور حرفها. بحث رابطه تورنت و کومودو رو باید همین جا پرسید دیگه.
    تو تاپیک استقلال، قهرمانی رو تبریک گفتم پستم رو حذف کردن و تو دلیلش نوشتن اسپم
    Last edited by oumadam; 18-03-2012 at 17:46.

2. این کاربر از oumadam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    فایروال کومودو یه آیپی مهم رو بلاک کرده همونطور که میبیند حالا تو شبکه به مشکل خوردم چطوری میتونم اون ای پی رو فقط توی لیست سفید قرارش بدم؟

ممنون
    سلام

شما این پست را بخونید به جواب میرسید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آی-پی 192.168.10.86 را وارد کنید و در قسمت Subnet mask هم اینو وارد کنید: 255.255.255.0 (همیشه تابت است) مشکلتون حل میشه.

====

سلام
    فایروال کومودو و آنتی ویروس آویرا سه روز هست که آپدیت نمیشن .
    آیا این دو شرکت آی پی های ایرانی را مسدود کرده اند ؟ یا این مشکل فقط برای من هست .
    با تشکر
    برای فایروال کمودو اگر آپدیتی بیاد، آپدیت میشه(آپدیت نرم افزار)؛ پس نگران نباشید. با ایران هم مشکلی ندارند.

در مورد آویرا در تاپیک آویرا بیرسید.

4. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    چند روزیه که آیکن کمودو تو TasskBar ظاهر نمیشه و از Start هم که اجراش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ولی اگه روی درایو یا پوشه ای راست کلیک کنم و بگم اسکن کنه این کار رو میکنه ، مدتیه VPN گرفتم تو محل کار اجرا میشه ولی تو خونه نمیشه گفتم شاید کمودو جلوشو گرفته ، خلاصه اینکه فایلهای bases.cav اونو برداشتم و آناینستالش کردم مشکل VPN حل نشد حالا میخوام جدیدترین ورژنش رو مجدد نصب کنم ،لطفاً زاهنمائی کنید.
    ممنون.
    خب، الان که کمودو را حذف کردید برای دانلود جدید ترین ورژن از این لینک استفاده کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ==========

سلام به همه
    یه سوال از دوستان متخصص کومودو
    من COMODO Internet Security رو نصب دارم
    بیشتر اوقات هم با تورنت کار میکنم
    تورنت ( BitTorrent ) رو هم جزء برنامه های سیف به کومودو معرفی کردم
    [SIZE=1][B]ولی از وقتی کومودو دارم سرعت تورنتم دچار تغییرات زیادی میشه. یعنی نوسانش بالاست. گاهی حتی به 2 هم میرسه
    کمودو یا ارتباطی را بلوک میکند یا کلا ازاد میزاه. با شبکه های P2P هم مشکلی نداره. مگر اینکه کلا ارتباط را بلوک کنه که میتونید قوانین مورد نیاز را بسازید، (در حالت عادی نیازی نیست). ولی اگر شما تغییر و نوسان در سرعت دارید به کمودو مربوط نمیشه. کمودو اگر بخواد بهش گیر بده کلا میزنه قطع میکنه(بلوک).

البته در بخش Advanced میتونید گزینه ها را غیر فعال کنید.

مالواربایتس را به صورت اسکنر استفاده کنید و گاردش را غیر فعال کنید.

6. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب Jadda ببخشید!
    من داشتم در مورد پست قبلی خودم و جواب شما فکر میکردم که چرا گفتید این دوتا به هم ربطی نداره.
    متوجه شدم که همه جا نوشتم CCE؛ در حالی که منظورم Comodo System cleaner بود.
    من CSC را آپدیت کردم و به CSU تبدیل کردم.
    باز هم شرمنده از این پرت و پلایی که نوشتم.

8. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ورژن جدید رو نصب کردم proactive security old دارم و این فعاله یعنی چی؟ باید پرواکتیو جدید رو فعال کنم؟ بعد همه تنظیماتم میپره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

ورژن جدید رو نصب کردم proactive security old دارم و این فعاله یعنی چی؟ باید پرواکتیو جدید رو فعال کنم؟ بعد همه تنظیماتم میپره؟
    اگر تنظیمات قبلی را بکاپ گرفیتید

برید این قسمت my configuration و proactive security پیش فرض را ریمو کنید و بعد از ریمو کرد بکاپی که گرفتید را import کنید تا تنظیمات جا به جا شوند !

و بعد روی active کلیک کنید و بکاپ خود را فعال کنید.

11. 4 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    چند روزیه که آیکن کمودو تو TasskBar ظاهر نمیشه و از Start هم که اجراش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ولی اگه روی درایو یا پوشه ای راست کلیک کنم و بگم اسکن کنه این کار رو میکنه ، مدتیه VPN گرفتم تو محل کار اجرا میشه ولی تو خونه نمیشه گفتم شاید کمودو جلوشو گرفته ، خلاصه اینکه فایلهای bases.cav اونو برداشتم و آناینستالش کردم مشکل VPN حل نشد حالا میخوام جدیدترین ورژنش رو مجدد نصب کنم ،لطفاً زاهنمائی کنید.
    ممنون.
    خب، الان که کمودو را حذف کردید برای دانلود جدید ترین ورژن از این لینک استفاده کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ==========
    سلام
    جدید ترین ورژن رو از این لینک گرفتم و تو customize تیک dragon و geekboddy رو برداشتم ، نصب شد ولی بعد از ری استارت چیزی تو taskbar نیومد !!آیکنش رو هم که دبل کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته
    چی شده ؟!!
    سیستم رو ری استارت کردم که فایلBases.cav رو که از قبلی نگه داشته بودم تو حالت Safe mode تو کمودو کپی کنم ولی جالبه که بعد از زدن F8 و انتخاب safe mode تو این حالت نمیرفت و دوباره ری استارت میشد !! سی دی ویندوز رو آوردم تا فایلهای سیستمی رو با دستور System file checker بازسازی کنم ولی در نهایت تاثیری نداشت !!
    Last edited by MahdiidhaM; 19-03-2012 at 21:52.

13. این کاربر از MahdiidhaM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگر تنظیمات قبلی را بکاپ گرفیتید

برید این قسمت my configuration و proactive security پیش فرض را ریمو کنید و بعد از ریمو کرد بکاپی که گرفتید را import کنید تا تنظیمات جا به جا شوند !

و بعد روی active کلیک کنید و بکاپ خود را فعال کنید.
    بکاپ نگذفتم الان این old مشکلی داره؟ و چه تفاوتی داره با جدیده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

بکاپ نگذفتم الان این old مشکلی داره؟ و چه تفاوتی داره با جدیده؟
    والا تنظیمات تا بحال old من ندیدم

old که میشه قدیمی و جدیذ هم که تنظیمات جدید میشه

این old بیشتر به اپدیت میاد تا تنظیمات پرواکتیو

16. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    جدید ترین ورژن رو از این لینک گرفتم و تو customize تیک dragon و geekboddy رو برداشتم ، نصب شد ولی بعد از ری استارت چیزی تو taskbar نیومد !!آیکنش رو هم که دبل کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته
    چی شده ؟!!
    سیستم رو ری استارت کردم که فایلBases.cav رو که از قبلی نگه داشته بودم تو حالت Safe mode تو کمودو کپی کنم ولی جالبه که بعد از زدن F8 و انتخاب safe mode تو این حالت نمیرفت و دوباره ری استارت میشد !! سی دی ویندوز رو آوردم تا فایلهای سیستمی رو با دستور System file checker بازسازی کنم ولی در نهایت تاثیری نداشت !!
    سلام

ببین از طریق Task Manager پروسسهای cft.exe و cmdagent.exe را میبینی؟ استاراپ ویندوز را چک کن، برنامه ها و فایلهای غیر ضروری را حذف کن. تغییرتی در رجیستری هم باعث میشه که سیف مد کار نکنه. این مسیر
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\SafeBoot

سیستم را هم با یک اسکنر خوب اسکن بکنید.

بکاپ نگرفتم الان این old مشکلی داره؟ و چه تفاوتی داره با جدیده؟
    old دیگه چیه؟ من متوجه نمیشم. . . (من فکر کنم جوابتون این باشه: همینو داشته باش!) البته بازم من متوجه نشدم!

جدید را اگر فعال کنی تنظیمات قبلی همه میپره. شما ورژن جدید را با آپدیت نرم افزار دریافت کردید؟

=========

پ.ن: دوست عزیز شما همون تنظیمی که نوشته (old) بزارید فعال باشه

Last edited by Jadda; 19-03-2012 at 22:48.

18. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •