کسی دو مگ یک به ده نامحدود گرفته ؟ سرعت دانلودش چنده ؟
کسی دو مگ یک به ده نامحدود گرفته ؟ سرعت دانلودش چنده ؟
من امروز زنگ زدم 2020 بعدش هم حضوری رفتم شارژ کردن نمایندگی هم آشنا از آب در اومد کلی اطلاعات گرفتم کلی هم زنگ زد مخابرات.
سایت شارژ اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش اما حساب کتاب درستی نداره اگر میتونی برو حضوری تمدید کن.
سرویس 1 به 10 هم تا اطلاع ثانوی شارژ نمیشه. پنل فروش نمایندگی خیلی شبیه به همین سایت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هستش داخلش 1 به 10 میزنی 1 به 5 مشابه رو شارژ میزنه. (من برای دوستم آنلاین 512 یک به 10 زدم آورد 128 1به 5 رو شارژ کرد)
کلا اگر میتونی تاکید میکنم حضوری برو و رسید بگیر اینترنتیش احتمال مشکل برخوردنت زیاده
بهت برنخوره ها! اصلا بهت نمیاد ادمین باشی. اگه ادمینی شماره داخلی مخابراتت رو پ.خ کن فردا بهت زنگ بزنم یه سری سوال دارم
سرویس 1 به 10 شارژ نمیشه. کلا قرار دادی که بسته میشه اینجوره شما 512 مگابیت= 64 کیلوبایت قرار داد میبندی. اگر 1به1 باشی هر 64تا رو بدون افت و با حداکثر ایمنی خط داری. سرویس 1 به 5 از 64 کیلوبایت تا 12.8=64/5 بسته به تعداد کاربرهای آنلاین همزمان سرعتت میشه. برای یک به 10(در حال حاضر شارژ نمیشه) از 64 کیلوبایت تا 64/10=6.4 کیلوبایت بسته به تعداد کاربر میتونه سرعتت نوسان کنه.
اونجوری که معلومه هنوز نتونستن 10 و 5 رو تفکیک کنن کلا نامحدودها مثلا 5 نفره س. دوست من هم 512 یک به 5 گرفت سرعتش همون 64 تاست با نوسان کمتر نسبت به 512 قدیم.
یک به ده شارژ نمیشه.
دو مگ محدود دارم روز 260 رایگانش رو هم امشب اعلام میکنم.
امروز هم متوجه شدم 1مگ با 2مگ محدود یک سرعت رو داره پیگیرش شدم یا دو مگ بیاد بالا یا 1 مگ کم بشه. خبری بشه اطلاع میدم.
تا حالا ندیده بودم تاپیک ADSL کرمانشاه روزی 10 15 صفحه بره جلو !
امشب فقط 10 صفحه دنبال پست قبلی خودم که دیروز زده بودم گشتم ...
آقا یحیی، شما پینگتون در روز (نه در ساعات رایگان) در این 1 یا 2 روز آخر چند بوده ؟ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 منظورمه !
میخوام ببینم پینگ محدود با نامحدود 1 به 5 که الان دارم تفاوتی داره یا نه ...
چند صفحه پیش من گذاشتما!
ببخشید او سرعت بر حسب Mbit ه نه MB!!!!!!
b نوشته نه B!
که 0.54 Mb میشه 69 کیلو بایت!
راست میگه!
مثلا CPU:
E5700 که یه CPU بیخوده از 100 شده 260-280! البته 2 هفته پیش!
خدا میدونه الان چنده
این خوشتیپ که میگی ظاهرا الآن عضو سایته ها!
این درسته که سیسنتم نمی تونه اشتراک گزاری رو اعمال کنه ؟ اصلا چنین قابلیتی توی سیستم adsl هست؟؟ چون در صورتی اشتراگ گزاری مثلا هر 10 نفر یه آیپی می گیرن در صورتی که توی سیستم مخابرات هر نفر یه آیپی داره!
چون الان من 512 1 به 5 دارم ولی ثابت 60 تا رو دانلود می کنم بدون افت ؟؟؟
بین 64 و 2 مگ هیچ فرق پینگی نیست!
3 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)