سلام.لطفا کمک کنید مسترلیگ غیر فعاله چه جور باید فعال کنم؟ فقط ایکن نقل وانتقالات فعاله و سیو .کمک کنید.ممنون
سلام.لطفا کمک کنید مسترلیگ غیر فعاله چه جور باید فعال کنم؟ فقط ایکن نقل وانتقالات فعاله و سیو .کمک کنید.ممنون
VS
نقد های FIFA به عدد 40 رسیده و PES هم از 22 نقد گذشته .
این نمراتی که میزارم به احتمال زیاد دسنخوش تغییرات زیادی نخواهد شد .
...............................
میانگین نمرات FIFA از 40 نقد 88 هست .
24 منتقد FIFA 11 رو برازنده نمره ای بالغ بر 90 دونستن !!!3 نمره 100 و 3 نقد بین 95 تا 100 هم در این بین دیده میشه .
در بین این 40 نقد، 2 نقد بوده که بازی رو لایق نمره ای کمتر از 80 دونستن .
(GameZone و 1UP بازی رو برازنده نمره 75 دونستن )
کمترین نمره بازی هم 75 هست .
...............................
PES از بین 23 نقد ، میانگین 76 رو کسب کرده (نمره ای کمتر از نسخه قبل که باعث شده شعار بازگشت پادشاه کاملا زیر سوال بره !!)
نقد هایی که بازی رو برازنده نمره ای بالا ی 90 دونستن 1 عدد هست !!!(یوروگیمر بخش ایتالیا نمره 90 رو به بازی داده )
نقد هایی که بازی رو لایق نمره ای کمتر از 80 دونستن 7 نقد هست !
کمترین نمرات بازی هم نمره 60 هست که دو سایت به این بازی دادن
بچه ها این Orignal Setup Files را از کجا می تونم دانلود کنم ؟؟؟؟ چون برای نصب پچ 1.01 برای من ارور اینیستالر میده و فکر کنم نیاز به Orignal Setup Files دارم لطفا یکی در این مورد راهنمایی کنه . مرسی
آقا Dlc جدیید اوومده.. توو خود بازی هم که میرییین پیغامش میاد..
ورژن 1.01
لینک دانلود مستقیمشو ندارم ، اما این واسه کسایی که از بازی نمیتونن دانلود کنن :
" ویرایش شد! " ، کامنتای سایت پس پچ رو خوندم مثل اینکه فایلش مشکل داره و فیک هست! ، فک کنم بهتره فعلا دانلودش نکنیم!!
Last edited by pishoolii; 15-10-2010 at 17:39.
بله الان سه روزه که اومده لینک مستقیمش هم توی پست دوم قرار داده شده...
فایل های نصبی اورجینال توی پست دوم تاپیک هست... ولی اینکه آپدیت نمیشه می تونه به این دلیل باشه که بازی شما Already ورژنش 1.01 هست. بنابراین ارور اینستالر میده
ممنون ارمین جان
الان دانلودش کردم چطور نصبش کنم ؟
اين DLC جديدي كه اومده چيكار ميكنه؟
شما برو تو قسمت نقل و انتقالات
با بازیکنی که خواسته قرارداد ببند
بعد بیا بیرون همه چی درست میشه!
فابلای توش رو تو محل نصب بازی تو فولدر img کپی کن
اره من الان رفتم تو بازی زده بود dlc جدیدبچه ها امروزم dlc اومده مگه؟اين چيه كه سايت pespatch گذاشته؟.تعجب کردم گفتم شاید همون قبلیه دانلود نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)