من تا 2 دقیقه مونده به 1 سرعتم 200 اما وقتی میشه 1 سرعت میاد روی 15 این وضعیت 1 هفته ی اخیره و تا 4-5 هم سرعت خیلی کمه و کلا" این هفته شبی 700-800 مگ بیشتر نمیشه دانلود کردافتضاح! سرعت مارو پس بدین
![]()
من تا 2 دقیقه مونده به 1 سرعتم 200 اما وقتی میشه 1 سرعت میاد روی 15 این وضعیت 1 هفته ی اخیره و تا 4-5 هم سرعت خیلی کمه و کلا" این هفته شبی 700-800 مگ بیشتر نمیشه دانلود کردافتضاح! سرعت مارو پس بدین
![]()
منم قطع بودم چند ساعتی
مو به موش تایید میشه
پارس آنلاین= دزد
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
ای بابا حداقل 5بار زنگ زدم به پشتیبانی و ساعت 1صبح میگه ساعت اداری واسه پیگیری زنگ بزن .....موقع ساعت اداری هم میگن به ما ربطی نداره ساعت 1صبح زنگ بزن!!!!
شما دقیقا الان شکایتت از چیه؟
ما یه نفر رو معرفی کردیم واسه گرفت سرویس ولی خبری از 10 هزار تومانی که میگفتن به ازای هر نفر میگیرد نشده
فکر کنم باید یه زنگی بزنیم ببینیم چی شد پس این شخصی که ما معرفی کردیم چرا هیچی تو صورتحساب ما ذکر نشده
خوب به سلامتی p30world هم قیلتر شدو حالا راحت میتونیم بنویسیم "وی بی ان " (البته اگه مدیرا محدودیتش رو بردارن!!!)
از امروز صبح مال من هم فیلتر شد و الان با وی پی ان وارد شده ام
این سایت مگر چی داشت که فیلتر شد !!!!!!!!!
Last edited by koorosh2500; 13-02-2011 at 09:17.
چیز پی ان نمیخواد
از این
آدرسها راحت وارد بشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاملا درسته
امتحان کردم وارد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)